Featured Hogyan mozdítható ki a férfi a halogatásból?

Kurzusok

 • AMAZONSUTTOGÓ

  1 Leckék 3 500 Ft 2 500 Ft

  Társat szeretnél, de töketlenek a pasik, hogyan tudj bízni… olykor már a hited is ingadozik, hogy létezik-e még egyáltalán férfi?? Rendben van. Sőt tovább is VAN, ha csak elfogadsz segítséget.

 • SZÜLŐÉRTELMEZŐ

  1 Leckék 2 500 Ft

  Visszatartanak, nem hisznek Benned, netán elrontották az életedet? Haragszol rájuk? Vagy "csak" közömbösek? Hmm... az imádat is gyanús! Hiheted, hogy jól van így, de tudod, hogy ez NEM igaz.

 • VAN TOVÁBB!

  1 Leckék 3 500 Ft 2 500 Ft

  Kiégés, depresszió, elbizonytalanodás kínoz, magad sem érted miért, pedig mindened megvan? Olykor szinte már hagynád a francba az egészet?? ... Akkor EZ Neked szól most!

 • ALAPKÉPZÉS

  8 Leckék kategóriában

  Kedves Barátunk! Ezzel a feladatsorral abban támogatunk, hogy Te is az ÉNAKADÉMIA tanácsadójává válhass. A gyakorlatias feladatok lépésről-lépésre vezetnek egy izgalmas úton. Mindegyikről visszajelzést várunk, és minden feladatnál jelezzük, hogy milyen formában tekintjük elvégzettnek a feladatot. Így akkor tekinthető egy feladat késznek, ha ez megvalósult.   Néhány jó tanács: A feladatokkal nem szükséges sorban haladnod, […]

 • FÉLTÉKENYÍTLENÍTŐ

  7 Leckék

  Féltékeny vagy? Esetleg veszekedtek miatta? Talán a párod már feszül is ettől, és félsz, hogy ez veszélyezteti a kapcsolatotokat? Nálad a kulcs! Változtatni képes vagy! Ezt garantáljuk. Ha tenni is hajlandó vagy érte, akkor ez a tananyag neked készült.

 • ÍGY SEGÍTS MÁSOKNAK

  1 Leckék Ft

  Sokat kínlódtam a "kinek is képzelem magam" témával, és fontos megoldásra jutottam: senki nem vagyok. Egy ember a sok között, aki jár valahol az úton, mely okból nyilvánvaló (logikus) tény, hogy előttem és utánam is sokan járnak. Szeretetteli őszinte emberség a "válasz". 

 • HÖLGYVÁLASZ

  1 Leckék 3 500 Ft

  Saját (kiterjedt) tapasztalataim és több száz női történet alapján mondom, hogy az egyik legfontosabb időszak, amikor a nő tudja, meri, TESZI, amit akar – az öszinte önfelvállalás nem megúszható tapasztalat. 

 • PORNÓTLANÍTÓ

  1 Leckék 3 500 Ft

  Saját személyes élményeim alapján mondom, hogy a pornófüggés legjobban úgy "gyógyítható", ha nem foglalkozunk vele. Nem ezzel, hanem mással KELL foglalkozz – lásd a magyarázatot!

 • 21 NAPOS PÁRKAPCSOLAT FRISSÍTŐ PROGRAM

  26 Leckék , kategóriában

  Ha kész vagy arra, hogy a következő napokat egy jobb kapcsolat érdekében a pároddal együtt sokkal tudatosabban töltsd el, akkor ez a program neked szól.

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture