FÉRFIFOGÓ – avagy a hatékony Tinderezés “titka“

2 900 Ft

Tinderezel, de nem azok a pasik jönnek, akiket vonzani szeretnél? Akkor ajánlom ezt! Hogy nem tinderezel? … akkor méginkább!!

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: FF Kategóriák: ,

Leírás

Volna mit adj, késznek érzed magad és Férfit vágysz végre – de ehelyett csak arrogáns pöcsök, unalmas hódolók és töketlen fiúcskák érkeznek?

Ismerjük.

A “hal” mindig arra kap, amilyen a csali. Néhány egyszerű változtatás által alapvetően tudod a felhozatalt megváltoztatni.

 

Ez a kurzus egy tizenpárperces magyarázat. Hogy nevetséges? Mit változtat negyed óra?? … Mindent. Ha ezeket a tizenpárpercben elmondott tanácsokat megfogadod, akkor akár minden megváltozik körülötted.

Barátsággal,
Joós István

 

Fontosabb témák:

  1. a képválasztás
  2. a “helyes” szöveg
  3. az első üzenet …

 

Tartalom

  • leckék száma: 1 db
    ami egy videó [hossza. 13p 50mp]

 

FIGYELEM – ezt az anyagot KIZÁRÓLAG AKKOR AJÁNLJUK, ha már megélted azt, hogy férfiak rajonganak érted, és ebből már elég volt. HA még nem, akkor az ÍGY ISMERKEDJ ONLINE szól Neked!

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

Ha nem úgy megy az élet, ahogy szeretnéd, az azt jelenti, hogy A) hülyeséget szeretnél (nem lenne jó Neked) vagy B) nem jól próbálod elérni (alkalmatlan módon próbálsz célba jutni). Aki változást szeretne, annak tisztábban kell látnia. Joós István ebben segít. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert néhány ezer élet, sok száz magánéleti válság egyezései alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FÉRFIFOGÓ – avagy a hatékony Tinderezés “titka“” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük