SZABADULJ KI A SIKER BÖRTÖNÉBŐL! – ha mindened megvan, mégis boldogtalan vagy

3 500 Ft

A siker börtön – ill. azzá tud válni, mert olyan függés lehet, amelybe a férfiak évekre beleragadhatnak, miközben belül egyre boldogtalanabbak. Megoldása: szabadulni belőle és/vagy másképp csinálni. Sikeres férfiaknak, és sikeres férfiak társainak ajánljuk.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: SSz Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Sikeres vagy? Az jó.
Hogy közben boldogtalan is? Az nem.

A siker az egyik legnagyobb csapda, konkrét függés, amibe férfiak évekre, olykor évtizedekre ragadnak, miközben belül egyre boldogtalanabbak. Van magyarázat. Segítség is van, ha csak szenvedsz már eléggé ettől a helyzettől ahhoz, hogy válaszd…

 

Sikeres férfiaknak ajánlom ezt a kurzust. És nőknek is, ha sikeres a pasid, de mégsem boldog, ha sikeres, de legbelül mégsem büszke magára, ha sikeres, csak épp nem választ Téged. A helyzetet jobban értve továbbléphettek!

Joós István

 

Témák…

  • a “siker” egy ponton túl könnyen függés és csapda
  • amit tehetsz
  • könnyebb, mint gondolnád…

Szeretettel várunk, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 30p 21mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Fotó: instagram.com/kirkmarshphotography

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SZABADULJ KI A SIKER BÖRTÖNÉBŐL! – ha mindened megvan, mégis boldogtalan vagy” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük