SZERETŐSEGÍTŐ

(5 vásárlói értékelés)

34 900 Ft44 900 Ft

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan erősítheted a kettőtök közötti kapcsolódást, és min úszhat el a remény is, hogy valaha egy pár legyetek?

Részletes termékismertető

 

SZERETŐSEGÍTŐ termékről 5 értékelés

 1. Anna

  Segít más nézőpontból ránézni a kapcsolatra. Megértettem, hogy miért hezitál, és miért azokat a döntéseket hozza meg, amiket. Segített elfogadni, megérezni, hogy valóban szeret és nem velem van a gond. KÖSZÖNÖM

 2. Zsuzsa

  Nagyon jól összefoglalja azokat a dolgokat, kérdéseket, amik igazából már előjöttek bennem a téma kapcsán. Csak bennem egy nagy katyvasz volt, az anyag pedig segít kibogozni a szálakat. Én kijegyzeteltem mindent. Most jön a java, a munka a valóságban.

 3. Emőke

  Minden nőnek ajánlom, aki szeretői viszonyban van, és nem szeretne megelégedni ezzel. Nekem sem ez volt az álmom, amikor a házasságom börtönéből kitörve a boldogság keresésére indultam. De ilyenkor az ember nagyon sebezhető, és a vágyai könnyen legyőzik az elveit. Aztán szembejött az úton Ő: férfias, megszállott zseni, kreatív, sokoldalú, laza, egyszóval lenyűgöző. És nős. Rég rossz házasságában vergődve. Jött, és vitte a szívemet. És nem segített semmi: sem kérés, sem könyörgés, sem kitörés, sem más csókja. Évekig tőle vártam a megoldást. Aztán rádöbbentem, hogy a hiba az én készülékemben van. Hogy egyszerűen nézőpontot kell váltanom a sikerhez. És ez az ÉNAKADÉMIA segítségével sikerült. Rájöttem, hogy magamon kell dolgoznom. Szembesültem a magam hihetetlen arroganciájával, önzésével, és közben megértettem az Ő működését, mozgatórugóit. A mérhetetlen sok munka eredményét, a változást észrevéve Ő is közeledni kezdett, ma már velem tervezi a jövőjét, amiért lépéseket is tesz. Megértettem: a boldogság tényleg nagyon sok munka. De itt is érvényes, amit más területen már megtapasztaltam: a befektetett munka előbb-utóbb megtérül.

 4. Eszter

  Jó, hogy nem a társadalmi elvárások, erkölcs, házasság mindenek felett oldaláról közelít, hanem a valós élet és az érzések felől. Nem ítélkezik, nem elavult “bölcsességeket” hirdet, valóban segíteni igyekszik. Vannak dolgok, amiket eddig is, magamtól is így próbáltam, a környezetem elítél miatta, jó itt megerősítést kapni, hogy talán mégsem járok tévúton. Köszönöm.

 5. Ivett

  Már ajánlottam, és el is kezdte akinek ajánlottam. Az ajánlás a következő: van egy kurzus szeretőknek, brutál jó videók vannak benne, egy egy órással kezdődik, ami elmagyarázza a teljes helyzetet, hogy mi történik a férfiban ilyen esetben, hogy jobban megértsük őt mi a mozgatórugója. Így tudatosul mit kéne másképp csinálni, és hogy ez miért ennyire fontos. Nagyon jól elmondja, hogy ilyenkor mit csinálsz alap esetben és min kell változtatnod, hogy eredményes legyél. Van olyan is benne, ami pofán vág, hogy ha ezt csinálja, az tényleg jó nekünk?

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük