Kurzusok

Az Énakadémia kurzusai tapasztalat alapú gyorsítópályák, Neked!

Joós István online kurzusai 10 év tapasztalatát sűrítik átlag 10 napba – magyarázatok, tanácsok és konkrét feladatok által lépni, sőt ugrani fogsz tudni. Visszaadjuk a díját, ha nem így érzed.

Bemutató videó

Mit adunk Neked?

1. HELYZETKÉPET (pontosan fogod érteni, hogy mi is történik Veled/Veletek = a megoldás ajtaja) – 2. IRÁNYT (tiszta lesz, hogy mit is kellene tenni = a helyzet kulcsa) – 3. STRATÉGIÁT (hogy eredménnyel használhasd a kulcsot a kulcslyukat is megmutatjuk) – 4. BIZTONSÁGOT (visszaadjuk a kurzus díját, ha úgy érzed, hogy nem kaptál megfelelő értéket) 

Ha nem csak segítséget, hanem megoldást keresel, akkor ajánljuk ezt.

10 év tapasztalata áll a rendelkezésedre kurzusaink formájában, ami segít Neked a gyorsabb fejlődésben.

100% online végezhető minden kurzusunk, ezért kötöttségek nélkül, bárki, bárhol, bármikor bátran belekezdhet

Kurzusaink egymásra épülnek, így mindig megtalálod köztük a változáshoz szükséges következő lépést.

Támogató közösségünk mindig ott áll melletted, ha a kurzusok során segítségre lenne szükséged.

MI a kihívásod?

Hogyan működik?

Kurzusaink sok száz ember élettapasztalatainak az egyezései alapján állnak. Online videóanyagok és konkrét feladatok követik egymást – hogy tisztán értsd a helyzeted ÉS a tettek se maradjanak el.

Miből állnak a kurzusok?

A modulok elején Joós István videója részletes magyarázatot ad, amit feladatok követnek. A kisebb kurzusok egy ilyen modulból állnak, és 7-10 napig tartanak, a “korszakváltó folyamatok” három egymásra épülő modult tartalmaznak és 40 nap a hosszuk.

Mit nyújthatnak számodra a kurzusok?

Mély megértést, ami rávilágít, hogy a kihívásoknak mi az oka, és abban milyen lehetőségek rejtőznek. Valós tapasztalatok alapján segítünk megtalálni a megoldást, aminek tartós változás az eredménye. Az Énakadémia kurzusai a személyes igazságodhoz vezetnek.

Hogyan épülnek fel?

A kurzusok egyes elemei egymásra épülve, lépésről lépésre vezetnek végig az utadon. Az elméleti videók egy átfogó képet adnak az adott témáról, és segítenek megtalálni a benned rejlő kulcsot. A gyakorlatias feladatok pedig rávezetnek, hogy hol a zár, végül pedig azt hogyan nyisd ki.

Kinek váltak be?

Azoknak, akik vállalták, hogy szembenéznek a kihívásaikkal. Azoknak, akik bátrak voltak szembenézni a mintáikkal. Azoknak, akik vállalták, hogy új életszakaszba lépnek, ami megváltoztatott mindent, amit addig megszoktak.

Mi a garancia, hogy ettől megváltozik az életem?

Garancia az nincsen, de sokaknak sikerült. Mert bátran végigvitték, és minden feladatot teljes odaadással végrehajtottak. Neked is működni fog, ha a munkát beleteszed – a saját elszántságod és hited lehet önmagad számára garancia. Rugaszkodj el, csináld végig!

Mi a helyzet?

A kínlódást okozó “tünetekben” közös, hogy mind okozatai csak egy mélyebben rejlő oknak. Joós István és munkatársai által készített kurzusok Lépni segítenek.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!