Kurzusok

Lépj szintet!

Online kurzusaink több száz élettörténet közös tapasztalatait sűrítik 10-40 napos folyamatokba. Az ezekben található magyarázatok, tanácsok és konkrét feladatok által lépni, sőt ugrani fogsz tudni – amire garanciát is vállalunk.

Videó

Kurzuslista

Mit adunk Neked?

1. HELYZETKÉPET – pontosan fogod érteni, hogy mi is történik Veled/Veletek 

2. IRÁNYT – tiszta lesz, hogy mit is kellene tenni, hogy mi a helyzet kulcsa

3. STRATÉGIÁT – hogy a kulcsot használni tudd: a zár működését is megmutatjuk 

4. BIZTONSÁGOT – visszaadjuk a képzés díját, ha nem voltál vele elégedett

10 év dobozolt tapasztalatait gyakorlatias tennivalókkal adják át. 

100% online végezhetők, bárki, bárhol, bármikor belevághat.

Egymásra épülnek, mindig vár egy a következő korszakos lépés.

Támogató közösség is elérhető. Használd mások tapasztalatait!

Hogyan működik?

Kurzusaink sok száz ember élettapasztalatainak az egyezései alapján állnak. Online videóanyagok és konkrét feladatok követik egymást – hogy tisztán értsd a helyzeted ÉS a tettek se maradjanak el.

Miből állnak a kurzusok?

A modulok elején Joós István videója részletes magyarázatot ad, amit feladatok követnek. A kisebb kurzusok egy ilyen modulból állnak, és 7-10 napig tartanak, a “korszakváltó folyamatok” három egymásra épülő modult tartalmaznak és 40 nap a hosszuk.

Mit nyújthatnak számodra?

Mély megértést, ami rávilágít, hogy a kihívásoknak mi az oka, és abban milyen lehetőségek rejtőznek. Valós tapasztalatok alapján segítünk megtalálni a megoldást, aminek tartós változás az eredménye. Az Énakadémia kurzusai a személyes igazságodhoz vezetnek.

Hogyan épülnek fel?

A képzések egyes elemei egymásra épülve, lépésről lépésre vezetnek az utadon tovább. Az elméleti videók átfogó képet adnak az adott témáról, és segítenek megtalálni az időszerű kulcsot. A gyakorlatias feladatok pedig rávezetnek, hogy hol a zár, és hogyan nyisd ki.

Kinek váltak be?

Azoknak, akik vállalták, hogy szembenéznek a kihívásaikkal. Azoknak, akik bátrak voltak szembenézni a mintáikkal. Azoknak, akik meg merték kockáztatni, hogy az iránymutatást követve egy új életszakaszba lépnek, ahol esetleg minden megváltozik, amit eddig megszoktak.

Mi a garancia, hogy ettől megváltozik az életem?

Akik beletették a munkát, azoknak sikerült. Mert bátran végigvitték, és minden feladatot teljes odaadással végrehajtottak. Neked is menni fog, ha komolyan veszed – és másrészt vissza is adjuk az árát, ha magad meghaladva dolgoztál, és mégsem működik. Rugaszkodj el, csináld végig!

Enakademia.net-home-Joos-Istvan

“A kínlódást okozó “tünetekben” mindig közös, hogy okozatai csak egy mélyebben rejlő oknak. Ha nem csak segítséget keresel, hogy valaki majd megment, hanem megoldásért tenni is kész vagy, akkor nyugodt szívvel ajánlom a kurzusainkat!”

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!