AZ APÁKAT LE KELL GYŐZNI – férfiak és asszonyok figyelmébe

3 500 Ft

Konkrét és gyakorlatias segítség, ha kihívás az apával való viszony. Alapvető igazságokat lenne fontos minél több férfinak – és az őket segítő nőknek – az apákkal kapcsolatban jobban értenie. Siker és boldogság biztosan nem jön, amíg ezekkel (Vele) szembe nem nézel…

Cikkszám: AV Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az apákat meg KELL haladni!!
Mert másképp nem lesz meg az Erőd.

Nem lesz, mert nem lehet, Nála van, amíg a falka vezére ő.

 

Minden férfi első legnagyobb témája az Apa, aki gyakorlatilag Isten gyermekkorunkban. Zeusz megölte a zsarnok Kronoszt, ahogy Oidipusz is a magáét, sőt még az anyját is feleségül vette, és mind érezzük, hogy valami nagyon mély igazság van, rejtőzik, vár ezekben a mítoszokban…

Férfiaknak ajánlom ezt a magyarázatot, asszonyoknak, ha segítenél társadnak, továbbá anyáknak, ha már feszülnek a családban a “fiúk”. Egészen elképesztően brutálisan legfontosabb téma az apa, ami ha még nincsen nyugvóponton, akkor feltétlen nézd ezt az anyagot meg! 

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • az “egy szemmagasság” illúzió
  • a két nyerő stratégia magyarázata  
  • mivel “tartozom” neki, és amivel nem!

Szeretettel ajánljuk ezt a képzést, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 35p 10mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!