AZ APÁKAT LE KELL GYŐZNI! – ha kihívás a viszony

(1 vásárlói értékelés)

2 500 Ft

Mit tegyél, ha kihívás az apával való viszony. Az apákkal kapcsolatban alapvető igazságokat fontos megérteni minél több férfinak – és az őket segítő nőknek. Siker és boldogság biztosan nem jön, amíg ezekkel szembe nem nézel.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: AV Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az apákat meg KELL haladni!
Mert másképp nem lesz meg az Erőd.

Nem lesz, mert nem lehet. Nála van, amíg ő a falka vezére.

 

Minden férfi első legnagyobb témája az Apa, aki gyakorlatilag az Isten gyermekkorunkban. Zeusz megölte a zsarnok Kronoszt, ahogy Oidipusz is a magáét, sőt még az anyját is feleségül vette, és mind érezzük, hogy valami nagyon mély igazság van, rejtőzik, vár ezekben a mítoszokban…

Férfiaknak ajánlom ezt a magyarázatot, asszonyoknak, ha segítenél a társadnak, továbbá anyáknak, ha már feszülnek a családban a “fiúk”. Egészen elképesztően fontos téma az APA, ami ha még nincsen nyugvóponton, akkor feltétlen nézd meg ezt az anyagot! 

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • az “egy szemmagasság” illúzió
  • a két nyerő stratégia magyarázata  
  • mivel “tartozom” neki, és mi az amivel nem?

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 35p 10mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

 

Fotó: instagram.com/adambirdyy

AZ APÁKAT LE KELL GYŐZNI! – ha kihívás a viszony termékről 1 értékelés

  1. Wildner Agost

    Nagyon sokat jelentett nekem!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük