KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha már eleged a Harcból

25 000 Ft

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ egy 40 napos, 18 elemből álló önismereti folyamat – amolyan best-of-Joós-István –, amit akkor ajánlunk, ha VALÓBAN eleged van már abból, hogy nem megy a pasiddal / töketlennek tűnnek a férfiak…

Cikkszám: KNK Kategória: Címke:

Leírás

KirályNÉ nem elképzelhető Király, tehát Társ, tehát Férfi, tehát jól működő kapcsolat nélkül. Sőt. Mivel a Királyhoz ország is kell, így Királyné a Helyén jól működő Férfi nélkül nincsen.

 

NEM beszélünk a KirályNŐ ellen, fontos a női erőt tapasztalni, de ez a program azoknak szól, akiknek már elege belőle… hogy nehéz a kard, hogy Te hozod a döntéseket, hogy csak magadra számíthatsz. VAN tovább: Férfi kell. Nem szégyen bevallani. Megmutatjuk, hol vannak! Sőt. Megmutatjuk, hogy hozzájuk – vagy a férjedhez, akivel elhidegültetek picit – jobban kapcsolódni, a tüzet együtt éleszteni miképp lehet, mert LEHET!

 


(1.) Ha érted miről van szó, de még nem harcoltál, még nem érezted magad valódi istennőnek, akkor NEM ez a program, hanem a KirályNŐképző szól Neked.
(2.) A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.