KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha eleged a magányból

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

29 000 Ft

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ egy 40 napos, 21 elemből álló önismereti folyamat, amit akkor ajánlunk, ha VALÓBAN eleged van már abból, hogy nem megy a pasiddal / töketlennek tűnnek a férfiak…

Cikkszám: KNK Kategória: Címkék: , ,

Leírás

KirályNÉ nem elképzelhető Király, tehát Társ, tehát Férfi, tehát jól működő kapcsolat nélkül. Sőt. Mivel a Királyhoz ország is kell, így Királyné a Helyén jól működő Férfi nélkül nincsen.

 

NEM beszélünk a KirályNŐ ellen, fontos a női erőt tapasztalni, de ez a program azoknak szól, akiknek már elege belőle… hogy nehéz a kard, hogy Te hozod a döntéseket, hogy csak magadra számíthatsz. VAN tovább: Férfi kell. Nem szégyen bevallani. Megmutatjuk, hol vannak! Sőt. Megmutatjuk, hogy hozzájuk – vagy a férjedhez, akivel elhidegültetek picit – jobban kapcsolódni, a tüzet együtt éleszteni miképp lehet, mert LEHET!

 


(1.) Ha bár érted miről van szó, de még nem harcoltál, még nem érezted magad valódi istennőnek, akkor NEM ez a program, hanem az ISTENNŐTÁMASZTÓ szól Neked.
(2.) A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.

KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha eleged a magányból termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Mo

    Rálátás, megértés, őszinteség, összeszedettség, használhatóság és nem utolsó sorban hasznosság. Örülök, hogy rátaláltam erre az anyagra! Tanítani kellene!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.