KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha megvolt a siker, és most (mégis) Férfi kéne

(7 vásárlói értékelés)

42 000 Ft

42 napos, 21 elemből álló önismereti folyamat nőknek, amit akkor ajánlunk, ha már VOLTÁL okos, erős, sikeres és vonzó – és működő párkapcsolatot, “ügyes férfit” szeretnél inkább csak…

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Prémium Tagság!

Cikkszám: KNK Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Rendkívül erős vagy, ugyanakkor rendkívül fáradt?!

Megvívtad a csatáidat, helytálltál egyedül a világban, bármire, igen BÁRMIRE képes vagy, és ezt már bizonyítottad, ami jó – de kezd-e elég lenni a harcból? 

Ezt a kurzust akkor ajánljuk, ha magad sem érted, hogy pontosan mi történt, de már nem vagy boldog az életedben, ami korábban örömmel töltött el. Valami egészen másra vágysz. Már nem akarod egyedül, már nem okoz örömöt a küzdelemben szerzett győzelem, már nem inspirál egy újabb siker…

Együtt szeretnéd. Valakivel.

Várunk, ha valahol mélyen benn, ösztönösen érzed, hogy létezik Ő, aki érdemes Rád, és erre a még ismeretlen, de valódi kapcsolódásra vágysz a FÉRFI oldalán.

Tapasztalatból tudjuk, hogy van ilyen, hogy lehet így! … Sőt, ismerjük ennek a csodálatos, egyedi és megismételhetetlen egységhez vezető útnak a lépéseit – ez a 42 napos kurzus pontosan ebben: megújulva továbblépni segít.

👉 INTRO LEÍRÁS ITT


(1.) Ha bár érted miről van szó, de még nem harcoltál, még nem érezted magad valódi istennőnek, akkor NEM ez a program, hanem az ISTENNŐTÁMASZTÓ szól Neked.
(2.) A feladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.

További információk

Változatok

egyéni, közösségi

KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha megvolt a siker, és most (mégis) Férfi kéne – 7 értékelés

 1. Avatar

  Móni

  Rálátás, megértés, őszinteség, összeszedettség, használhatóság és nem utolsó sorban hasznosság. Örülök, hogy rátaláltam erre az anyagra! Tanítani kellene!

 2. Avatar

  Eszter

  Faltam az anyagot, alig vártam a következő leckét. A gyakorlatok által megismertem önmahamat és egész más megvilágításban láttam a múlt és a jelen kapcsolatait. A jutalmam A FÉRFI lett és a tanultakat folyamatosan tudom jasznosítani vegyítve a saját tapasztalataimmal.

 3. Avatar

  Rita

  Ha egyetlen mondatban kellene most összefoglalnom azt, hogy mit kaptam ettől, akkor az ez lenne: “AMI NEM MINDEN, AZ SEMMI.” Újra és újra tanulom, hogy görcsös akarattal nem megyek előre, csupán egy helyben topogok, sőt visszafelé haladok. A biztonságot pedig el kell tudnom engedni. Helyet kell magamban csinálni, hiszen ha nincs tér, akkor nincs hova befogadni. Meg kell tanulnom nyitni és kezdeményezni, valamint támaszkodni.

 4. Avatar

  Gitta

  Érdekes módon sokszor ért a felismerés közben, hogy én az adott teljesítendőt már csináltam, csinálom, ez nekem már megy. És persze vannak kihívások is, amiket nehezebben tudok elsajátítani, vissza – vissza térek rá. Egy éve nem engem választott az, akinek én feltétel nélkül adtam mindent amit csak tudtam éveken át. Én azóta elengedtem, de nemrég kaptam a visszajelzést, hogy talán megbánta, bár későinek érzem. Nyitottam más felé, még a Királynéképző előtt, még azelőtt hogy egyáltalán hallottam volna az Énakadémiáról. Azt hiszem ez volt az én lehetetlennek tűnő kihívásom, ami az utolsó feladatok egyike (ösztönösen sokmindent csináltam úgy, ahogy ebben a tananyagban szerepel, ezeket persze utólag látom! És sikerrel is jártam :)

 5. Avatar

  Zsuzsi

  Ez volt az első Énakadémiás képzés, amin résztvettem. Addigra már volt valamennyi ismeretem a világképről meg élményem a működéséről, de ez a folyamat rengeteget segített számomra abban, hogy az elméletet hogyan is kezdjem el átültetni az életembe, gyakorlatban mit is tudok tenni azért, hogy változzon a férfiakkal való kapcsolódásom lényege. “Alapmű” az én élményem szerint, ha valaki nem csak foltozgatni akarja a rosszul menő életét, hanem valódi változást akar, kötelező.

 6. Avatar

  Emőke

  Én pontosan azt kaptam, amire vágytam. Rend lett a fejemben, szívemben. Értem, mi miért történt úgy velem/bennem, ahogy történt. Tudom, mit akarok, KIT akarok. Hasonlóan az előttem szólókhoz én is átéltem, hogy bizonyos dolgokat ösztönösen is helyesen csináltam. De voltak olyan lépések, amelyek (mások hatására) a “józan eszemre” hallgatva tévútra vittek. Egyre inkább merem az ösztöneimet követni, amelyek a helyes utat mutatják. És új élmény, hogy nem bánom, ha a környezetem nem érti, mit miért teszek. Már nem hagyom magam befolyásolni. Igyekszem majd az élményeimet továbbadni azoknak, akik megnyílnak felém, hogy ne csak nekem legyen jó. :)

 7. Avatar

  ilkovats

  Annyira örülök, hogy beneveztem a képzésre! Jó sok felismerés született azóta, és sikerült tovább is lépnem a következő korszakba. Hálásan köszönöm. Nagyon hasznos anyag, így néha visszatérek, hogy újra meghallgassam, elolvassam. Szeretettel ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük