KIRÁLYNÉKÉPZŐ

(22 vásárlói értékelés)

49 900 Ft69 900 Ft

42 napos – 3 egy órás előadásból és 3×6 feladatból álló – online kurzusunk segít:

1. jobban megérteni a férfiakat,
2. velük hatékonyan kapcsolódni,
3. elérni, amiről érzed, hogy járna.

Garantáljuk neked, hogy mire az anyag végére érsz, egészen másként fogsz keresni és kapcsolódni is.

Kiürítés

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Leírás

Rendkívül erős vagy, ugyanakkor rendkívül fáradt?!

Megvívtad a csatáidat, helytálltál egyedül a világban, bármire, igen BÁRMIRE képes vagy, és ezt már bizonyítottad, ami jó – de kezd-e elég lenni a harcból?

Ezt a kurzust akkor ajánljuk, ha magad sem érted, hogy pontosan mi történt, de már nem vagy boldog az életedben, ami korábban örömmel töltött el. Valami egészen másra vágysz. Már nem akarod egyedül, már nem okoz örömöt a küzdelemben szerzett győzelem, már nem inspirál egy újabb siker…

Együtt szeretnéd. Valakivel.
És/vagy nem szeretnéd elrontani az ÚJ lehetőséget.

Várunk, ha valahol mélyen benn, ösztönösen érzed, hogy létezik Ő, aki érdemes Rád, és erre az új és félelmetes, de minden eddiginél valódibb kapcsolódásra vágysz a FÉRFI oldalán.

Tapasztalatból tudjuk, hogy van ilyen, hogy lehet így! … Sőt, ismerjük ennek a csodálatos, egyedi és megismételhetetlen egységhez vezető útnak a lépéseit – ez a 42 napos kurzus pontosan ebben: megújulva továbblépni segít.

Ha eddig nem működött, ahogyan próbáltad, akkor érdemes kattintanod!

Isten hozott,
Joós István

 


(1.) Ha bár érted miről van szó, de még nem harcoltál, még nem érezted magad valódi istennőnek, akkor a KirályNŐképző szól Neked.

(2.) A feladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.

KIRÁLYNÉKÉPZŐ termékről 22 értékelés

 1. Avatar

  Kovács Zsuzsa

  Minden mondata hatott, hol megerősített, hol kihívásként hívott a továbblépésre. Elsősorban önmagam jobb megismerését, egy újabb szemléletmód és működési forma megerősödését támogatta, a férfiak működésének megértése így már önmagamom keresztül érkezett meg. A kétnapos lépegetés segítette a mélyülést, a reflektálást, a folyamat közben konzultációt is igénybe vettem, ami megnyugtató volt. A nyelvezet magával ragadó, a hitelesség, őszinte adni akarás pedig lelkessé tesz, elfogadóvá, az első leckék után nyitott szívvel, lélekkel, aggyal tudtam továbbmenni, talán ezért is volt ennyire erős hatással rám. Így a végén kimondottan hiányzik, úgy tűnik függővé válltam ;)

 2. Avatar

  Inczédy Edit

  A kurzus előtt,már folyamatosan néztem,hallgattam István videóit ! És már “alkalmaztam” is a hétköznapokban. Az élményem az volt,hogy amit a leckében kaptam,olvastam,azt mintha már tudnám:) Tudom:)…Magányos éveimben,amikor a legmélyebb szinten “találtam” meg magam,…ezekkel már találkoztam,csak ott nem volt még a férfi:)…Azt érzem,hogy nem újat hozott számomra a kurzus,sokkal inkább MEGERŐSÍTÉST!!….Ez egy lelkesítő út,még akkor is,ha 2-3 naponta haltam bele,az érzéseimbe:)…Mentem tovább,…és mindig Főnix-ként tovább!:) Van az idézet,amit ha valaki jól ért,akkor tuti,hogy “tud” mindent,ami azt jelenti valójában,hogy semmit sem tud!:)) “Ha a Semmi,nem tesz boldoggá,…akkor semmi sem fog boldoggá tenni!”…Köszönök szépen mindent!…Gyönyörű hivatást kaptál István (persze melyik hivatás nem az:))…csillog a szemed,megállíthatatlan vagy,szerethető,…HITELES!!!…Kacsintok Rád,…”tudom”,hogy mit követsz!:)…Áldás RÁD,és a CSaládodra!:)

 3. Avatar

  dr. Jurida Petra

  A mondanivaló értékes és elgondolkodtató, komoly felismeréseket hozó. A gyakorlatok hasznosak és életszerűek. Ugyanakkor a videók minősége, a szövegek számomra nem elég igényesek ezért az összegért. Egy profi szolgáltatásnak erre is figyelnie kellene megítélésem szerint. Pl. az első videóban nem látható az életút folyamatábra teljes egészéből, holott erről beszél végig István. Ez nagyon bosszantó volt. Ahogy az fura volt, hogy ha folyamatosan csinálom a tanfolyamot ki kell várnom a 2 napokat, viszont ha kihagyok egy hosszabb időszakot, és úgy folytatom, már minden megnyílik azonnal, azaz a számláló nem a modul elvégzéséhez igazodik. Ezek apróságok és a tartalmi érték ettől megvan, de hátha segít egy ilyen visszajelzés is. Nem attól fejlődünk, ha folyton ajnároznak minket. :)

 4. Avatar

  Nóri

  Az elérhető videók és cikkek elolvasása után kezdtem neki, közben a könyvet is olvasom. Maga a videó abban segített, hogy amik külön-külön részekként már elhangzottak, azok röviden, tömören egyben lineárisan össze voltak benne gyűjtve, és azon apró rések, ahol még hiány volt, vagy nem teljesen voltak összekapcsolódva bennem, azok most összeálltak. Jó érzés volt, hogy az elhangzottak már nem keltettek bennem feszültséget, mint első olvasásra/hallásra egy-egy résznél korábban. El tudom fogadni, – magam jelenlegi felfogása/befogadása, beleérzése alapján – igaznak érzem a saját életemben tapasztaltak alapján is. Így tovább tudok menni benne, megerősítés, egyfajta vagy épp többfajta :) irány/lehetőségmutatás, támogató erő/jelenlét/figyelem, meghívás, egy nyitott ajtó, nyitott tenyér és nyitott szív, mely “van”, nem követel, nem kényszerít, nem kér, elfogad, “hang”, melyet szabadon követhetek vagy épp nem, és ez mind rendben van, bármi is lesz ezután. Külön köszönet a 2 napért, amíg nem lehetett tovább menni, bosszantó volt, de aztán tapasztalattá vált, és megértéssé, mindannak, ami már korábban elhangzott, és felkészítésként ott volt, hol kihangsúlyozva, hol a sorok között, de megélni más, és előrevivőbb. Köszönöm

 5. Avatar

  Nóra

  Jó volt így egyben látni, a háttérrel együtt, hogy miért is. Részekben már hallottam, volt olyan, ami magamtól kezdett körvonalazódni már, hogy ez lehet az irány, de a miértek nem voltak teljesen tiszták. Így elfogadható, és követhető. És megvilágította, hogy mire érdemes jobban figyelnem… nem a férfiak miatt, hanem magam miatt….

 6. Avatar

  Judit

  Rengeteget adott. Többszöri meghallgatást, jegyzetelést, átgondolásokat, olykor feszültségeket, újra megélt helyzeteket, szembenézést, benne felismeréseket, egy jól megoldott szituációt Vele, előrelépést, erőt és kitartást, bár nehéz, de tudom, hogy megéri és érezem, hogy így helyes. Köszönöm

 7. Avatar

  Melinda

  Összefogó, teljes körű rálátást, tisztább képet kaptam arról, hogy hol vannak az elakadásaim. Még emésztem, de helyre tett.

 8. Avatar

  Ilona

  Átértékelést, megértést kaptam. A fel- és beismerést, hogy még mindig nem teljesem értek a Férfi működéséhez. Erősödést nyertem abban, hogy egyre jobban bízzak a megérzéseimben és fejlesszem. Már éreztem, hogy be fog következni a nagy változás, és vége egy korszaknak, megint. Néha átok, hogy ilyen gyors a korszakok változása, mert erős a fájdalom, de összegezve hálás vagyok ezért a gyorsaságért.

 9. Avatar

  Judit

  Végig azt adta és arról volt szó, ami MOST meg éppen akkor aktuális volt a kérdések, a problémák között. Amikor a régi(eke)t kellett éppen elengedni, akkor azt. Amikor a várhatóan nagyon közeli jövőben vállalnom kell azt amit/akit szeretek, akkor – most ez van. A kockáztatás. Szóval mindig azt, ami éppen volt/van.

 10. Avatar

  Anikó

  Segített megérteni a férfiak viselkedését és így más szemmel nézem az élethelyzeteket.

 11. Avatar

  Kitty

  Teljesen új nézőpontokat és egy nyugalmat amit a kapcsolatban kamatoztathatok.

 12. Avatar

  Enikő

  Erőt, önbizalmat, kaptam, hitet a megérzéseimben, a női megnyilvánulásaimban. Nagyon jó stílusban és lényegre törően fogalmazza meg számomra a férfi és nő mozgatórugóit, életkorszakait.

 13. Avatar

  Annamária

  A hozzáállásomra mutatott rá ez az anyag. Már többször megfogalmazódott ez bennem és most megerősített abban az érzésben, hogy nekem is változnom kell, ha változást remélek. Köszönöm :)

 14. Avatar

  Edina

  Nagyon fontos az, hogy ismerjem önmagam és a Férfi működését, útját is. Minden lecke után megerősödöm abban, hogy a görcsös akarat csak bénít, hátráltat. A Gondviselésbe vetett hit viszont előre visz. Békességet, nyugalmat ad. A vágyak helyett a figyelés sokkal fontosabb. Hiszen az érzések fontossága mellett a legfontosabb az, hogy mi az IGAZ. Tanulom, hogy a bölcsesség csatornája lehessek.

 15. Avatar

  ilkovats

  Annyira örülök, hogy beneveztem a kurzusra! Jó sok felismerés született azóta, és sikerült tovább is lépnem a következő korszakba. Hálásan köszönöm. Nagyon hasznos anyag, így néha visszatérek, hogy újra meghallgassam, elolvassam. Szeretettel ajánlom!

 16. Avatar

  Emőke

  Én pontosan azt kaptam, amire vágytam. Rend lett a fejemben, szívemben. Értem, mi miért történt úgy velem/bennem, ahogy történt. Tudom, mit akarok, KIT akarok. Hasonlóan az előttem szólókhoz én is átéltem, hogy bizonyos dolgokat ösztönösen is helyesen csináltam. De voltak olyan lépések, amelyek (mások hatására) a “józan eszemre” hallgatva tévútra vittek. Egyre inkább merem az ösztöneimet követni, amelyek a helyes utat mutatják. És új élmény, hogy nem bánom, ha a környezetem nem érti, mit miért teszek. Már nem hagyom magam befolyásolni. Igyekszem majd az élményeimet továbbadni azoknak, akik megnyílnak felém, hogy ne csak nekem legyen jó. :)

 17. Avatar

  Edina

  Ez az anyag rávilágított arra, hogy nincs minden elveszve az életemben. Nem tettem semmi rosszat, csupán egy fordulóhoz ért az életem. Egy másik, egy következő életszakaszba kell lépnem. Meg kell találnom a lelkesedésem. Mernem kell továbblépni. Kapcsolódnom kell olyan emberekkel, akik segítséget adnak nekem.

 18. Avatar

  Zsuzsi

  Ez volt az első Énakadémiás kurzus, amin résztvettem. Addigra már volt valamennyi ismeretem a világképről meg élményem a működéséről, de ez a folyamat rengeteget segített számomra abban, hogy az elméletet hogyan is kezdjem el átültetni az életembe, gyakorlatban mit is tudok tenni azért, hogy változzon a férfiakkal való kapcsolódásom lényege. “Alapmű” az én élményem szerint, ha valaki nem csak foltozgatni akarja a rosszul menő életét, hanem valódi változást akar, kötelező.

 19. Avatar

  Gitta

  Érdekes módon sokszor ért a felismerés közben, hogy én az adott teljesítendőt már csináltam, csinálom, ez nekem már megy. És persze vannak kihívások is, amiket nehezebben tudok elsajátítani, vissza – vissza térek rá. Egy éve nem engem választott az, akinek én feltétel nélkül adtam mindent amit csak tudtam éveken át. Én azóta elengedtem, de nemrég kaptam a visszajelzést, hogy talán megbánta, bár későinek érzem. Nyitottam más felé, még a Királynéképző előtt, még azelőtt hogy egyáltalán hallottam volna az Énakadémiáról. Azt hiszem ez volt az én lehetetlennek tűnő kihívásom, ami az utolsó feladatok egyike (ösztönösen sokmindent csináltam úgy, ahogy ebben a tananyagban szerepel, ezeket persze utólag látom! És sikerrel is jártam :)

 20. Avatar

  Rita

  Ha egyetlen mondatban kellene most összefoglalnom azt, hogy mit kaptam ettől, akkor az ez lenne: “AMI NEM MINDEN, AZ SEMMI.” Újra és újra tanulom, hogy görcsös akarattal nem megyek előre, csupán egy helyben topogok, sőt visszafelé haladok. A biztonságot pedig el kell tudnom engedni. Helyet kell magamban csinálni, hiszen ha nincs tér, akkor nincs hova befogadni. Meg kell tanulnom nyitni és kezdeményezni, valamint támaszkodni.

 21. Avatar

  Eszter

  Faltam az anyagot, alig vártam a következő leckét. A gyakorlatok által megismertem önmahamat és egész más megvilágításban láttam a múlt és a jelen kapcsolatait. A jutalmam A FÉRFI lett és a tanultakat folyamatosan tudom jasznosítani vegyítve a saját tapasztalataimmal.

 22. Avatar

  Mo

  Rálátás, megértés, őszinteség, összeszedettség, használhatóság és nem utolsó sorban hasznosság. Örülök, hogy rátaláltam erre az anyagra! Tanítani kellene!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük