KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha Férfit szeretnél végre

Értékelés 5.00 az 5-ből, 5 értékelés alapján
(5 vásárlói értékelés)

29 000 Ft

40 napos, 21 elemből álló önismereti folyamat nőknek, amit akkor ajánlunk, ha valóban eleged van már abból, hogy nem harmonikus a kapcsolatod, avagy töketlennek tűnnek a férfiak.

Cikkszám: KNK Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Rendkívül erős vagy, ugyanakkor rendkívül fáradt?!

Tudjuk, már megvívtad a csatáidat, helytálltál egyedül a világban, bármire, igen BÁRMIRE képes vagy és ezt már bizonyítottad. De mostanra elég lett a harcból.
Magad sem érted, hogy pontosan mi történt, de már nem vagy boldog az életedben, ami korábban örömmel töltött el. Valami egészen másra vágysz.
Már nem akarod egyedül, már nem okoz örömöt a küzdelemben szerzett győzelem, már nem inspirál egy újabb férfi trófeája.

Együtt szeretnéd. Valakivel.

Ösztönösen érzed, hogy létezik, és erre a még ismeretlen, de valódi kapcsolódásra vágysz a FÉRFI oldalán.

 

Tapasztalatból tudjuk, hogy van ilyen, hogy lehet így!
Sőt, ismerjük ennek a csodálatos, egyedi és megismételhetetlen egységhez vezető útnak a lépéseit.

 


(1.) Ha bár érted miről van szó, de még nem harcoltál, még nem érezted magad valódi istennőnek, akkor NEM ez a program, hanem az ÉBRESZD FEL A NŐT MAGADBAN! szól Neked.
(2.) A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.

 

Fotó: instagram.com/love_shop_nis

KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha Férfit szeretnél végre – 5 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Mo – kurzusplatform vezető

  Rálátás, megértés, őszinteség, összeszedettség, használhatóság és nem utolsó sorban hasznosság. Örülök, hogy rátaláltam erre az anyagra! Tanítani kellene!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Eszter

  Faltam az anyagot, alig vártam a következő leckét. A gyakorlatok által megismertem önmahamat és egész más megvilágításban láttam a múlt és a jelen kapcsolatait. A jutalmam A FÉRFI lett és a tanultakat folyamatosan tudom jasznosítani vegyítve a saját tapasztalataimmal.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Rita

  Ha egyetlen mondatban kellene most összefoglalnom azt, hogy mit kaptam ettől, akkor az ez lenne: “AMI NEM MINDEN, AZ SEMMI.” Újra és újra tanulom, hogy görcsös akarattal nem megyek előre, csupán egy helyben topogok, sőt visszafelé haladok. A biztonságot pedig el kell tudnom engedni. Helyet kell magamban csinálni, hiszen ha nincs tér, akkor nincs hova befogadni. Meg kell tanulnom nyitni és kezdeményezni, valamint támaszkodni.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Gitta

  Érdekes módon sokszor ért a felismerés közben, hogy én az adott teljesítendőt már csináltam, csinálom, ez nekem már megy. És persze vannak kihívások is, amiket nehezebben tudok elsajátítani, vissza – vissza térek rá. Egy éve nem engem választott az, akinek én feltétel nélkül adtam mindent amit csak tudtam éveken át. Én azóta elengedtem, de nemrég kaptam a visszajelzést, hogy talán megbánta, bár későinek érzem. Nyitottam más felé, még a Királynéképző előtt, még azelőtt hogy egyáltalán hallottam volna az Énakadémiáról. Azt hiszem ez volt az én lehetetlennek tűnő kihívásom, ami az utolsó feladatok egyike (ösztönösen sokmindent csináltam úgy, ahogy ebben a tananyagban szerepel, ezeket persze utólag látom! És sikerrel is jártam :)

 5. Értékelés: 5 / 5

  Zsuzsi

  Ez volt az első Énakadémiás képzés, amin résztvettem. Addigra már volt valamennyi ismeretem a világképről meg élményem a működéséről, de ez a folyamat rengeteget segített számomra abban, hogy az elméletet hogyan is kezdjem el átültetni az életembe, gyakorlatban mit is tudok tenni azért, hogy változzon a férfiakkal való kapcsolódásom lényege. “Alapmű” az én élményem szerint, ha valaki nem csak foltozgatni akarja a rosszul menő életét, hanem valódi változást akar, kötelező.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.