PORNÓTLANÍTÓ – ha eleged az energiapocsékolásból

3 500 Ft

A pornó normális. Tünet tulajdonképpen csak, ami azt jelzi, hogy változás időszerű az életedben. A pornótól az szabadul meg, aki megérti, hogy mi helyett használja!  

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Előfizetés or EGOYOGA!

Cikkszám: PTL Kategória: Címkék: ,

Leírás

Kihívás a pornó?
Neked vagy egy ismerősödnek?

A pornófüggés okait megértve gyorsan változhat a helyzet!

 

Pornóval kapcsolatban az alap, hogy az esendőség emberi, tehát normális, tehát rendben van. Nincs mit szégyelni! Nagyon fontos ez, hogy a pornó tünet, ami az életem működéséről mond nekem valamit, és ha hajlandó vagyok picit figyelni rá, meg tudom érteni, hogy mit üzen.

Amit az ember ért, ott változtatni is tud. Komplex rendszer az életünk, ahol minden összefügg minden mással, nem a konkrét függés a probléma, hanem azt mindig más ok okozza.

A változás első lépése bevallani, hogy gondban vagyok – szebben: a pornó terhes része az életemnek, amiből kevesebbet akarok. Változtatni az képes, aki alőször szembenézni hajlandó.

Második lépés segítséget kérni vagy elfogadni, tehát mások saját élmény alapú tanácsait megismerni és megfontolni. 20 éven át voltam pornófüggő, bőven vannak tapasztalataim – és napi tapasztakatom a hozzám forduló emberek által, hogy valódi segítséget tudnak adni.

Harmadik lépés a változás maga, ami – tudom, hogy meglepő, de így van – gyakorlatilag automatikus. Amint valóban megértek valamit, azonnal mozdul a figyelmem fókusza, ezzel együtt változik a viselkedésem, a probléma nem probléma többé, hanem értem, dolgozom rajta.

Ez a kurzus egy 45 perces magyarázat, ami megígérem, hogy segít.

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • a függés oka
  • így tudsz változtatni rajta
  • konkrét tanácsok férfiaknak és nőknek

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 45p 21mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.