A MEGALKUVÁS CSAPDÁJÁBAN – ha szabadulnál belőle

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

Emberi, normális, érthető; másrészt nagyon káros. Viszont akinek sikerül jobban megértenie a helyzetét, annak már a változtatás is általában automatikusan megy.

Cikkszám: MO Kategória: Címkék: ,

Leírás

TUDOD, hogy megalkuvásban vagy, de mégsem tudsz rajta változtatni? Ismerjük. Emberi, normális, érthető…

… és másrészt nagyon, nagyon káros. Neked és a környezetednek, ezen belül gyerekeknek különösen is!

  

Az emberek nagy része megalkuvásban él, ami teljesen normális, egyrészt, de másrészt “népbetegségként” mégiscsak “kezelendő”. A pirula keserű lesz, de nem akarok zsákbamacskát árulni: a megoldás nem egyszerűen csak Rajtad múlik, de már huzamosabb ideje megléphetted volna…

Lemegyünk a megalkuvás alatt lévő halogatás alatt lévő félelmek alsó szintjére. Mert ez a “tükörre írom és ismételgetem” módszernél sokkal, de sokkal hatékonyabb – akinek sikerül jobban megérteni a saját helyzetét, annak a változtatás általában már automatikusan megy.

Igenis érdemelsz jobbat! 

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

 • a megalkuvás tényezői és dinamikája
 • így változtathatsz rajta
 • akár gyorsan is

 

Tartalom

 • leckék száma: 1 db
  (ami egy videó magyarázat, hossza: 31p 53mp)

 

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközeink: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert több ezer életút és sok száz magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Joós István

 

Fotó: instagram.com/tom_van_avermaet

A MEGALKUVÁS CSAPDÁJÁBAN – ha szabadulnál belőle – 1 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Gitta

  Rengetegszer alkuszom meg… munka, kapcsolat, túlvállalom magamat, de önmagamat valahogy nem tudom vállalni, ezzel az embereket megbántom, mindig ezt érzem. Eddig másokban kerestem a hibát,a rendszerben. Persze magamban is, de azt, hogy ÉN változtathatok, nem fogadtam el. Könnyebb kifogásokat találni… Köszönöm Joós István, hogy más oldalról mutattad meg a problémámat, ez sokunknak támasz, segítség.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.