MEGALKUVÁSOSZLATÓ – ha már úgy érzed, hogy fogy a levegő

(1 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

Emberi, normális, érthető; másrészt nagyon káros. Viszont akinek sikerül jobban megértenie a helyzetét, annak már a változtatás is általában automatikusan megy.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: MO Kategóriák: , Címke:

Leírás

TUDOD, hogy megalkuvásban vagy, de mégsem tudsz rajta változtatni? Ismerjük. Emberi, normális, érthető…

… ugyanakkor nagyon-nagyon káros! Neked és a környezetednek, ezen belül a gyerekeknek különösen!

  

Az emberek nagy része megalkuvásban él, ami egyrészt teljesen normális, másrészt “népbetegségként” mégiscsak “kezelendő”. A pirula keserű lesz, de nem akarok zsákbamacskát árulni: a megoldás nem csak egyszerűen Rajtad múlik, de már réges-rég megléphetted volna…

Lemegyünk a megalkuvás és a halogatás alatt megbújó félelmek alsó szintjére. Mert ez sokkal de sokkal hatékonyabb a “tükörre írom és ismételgetem” módszernél. Akinek sikerül jobban megérteni a saját helyzetét, annak a változtatás általában már automatikusan megy.

Igenis érdemelsz jobbat! 

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • a megalkuvás tényezői és dinamikája
  • értsd a helyzetedet!
  • változtass, akár most rögtön!

 

Tartalom

  • leckék száma: 1 db
    (ami egy videó magyarázat, hossza: 31p 53mp)

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Joós István

video

 

Fotó: instagram.com/tom_van_avermaet

MEGALKUVÁSOSZLATÓ – ha már úgy érzed, hogy fogy a levegő termékről 1 értékelés

  1. Gitta

    Rengetegszer alkuszom meg… munka, kapcsolat, túlvállalom magamat, de önmagamat valahogy nem tudom vállalni, ezzel az embereket megbántom, mindig ezt érzem. Eddig másokban kerestem a hibát,a rendszerben. Persze magamban is, de azt, hogy ÉN változtathatok, nem fogadtam el. Könnyebb kifogásokat találni… Köszönöm Joós István, hogy más oldalról mutattad meg a problémámat, ez sokunknak támasz, segítség.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük