FÉRFIKERETEZŐ – ha eleged van abból, hogy csak megdugni akarnak

2 500 Ft

Konkrét és gyakorlatias segítség, ha “csak megdugni akar mind” vagy “utána hülye kifogásokkal áll már a harmadik pasi odébb”… NEM azonos helyzet a kettő, de a megoldásuk hasonló!

Cikkszám: FKT Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Megdugni akar csak mind?
Az “baj”.

… segítünk máshogy láss, magad és őket!

 

A férfiak valóban csak szexet akarnak olykor, aminek azonban megvan az oka, sőt előnyödre is fordíthatod! Fél órás magyarázatomat meghallgatva jobban fogod érteni, hogy mit is akar, amikor szexet akar, hogy miért akarja ezt – és hogy sokkal, de sokkal jobban hogyan kezelheted…

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • mi akar, amikor szexet akar
  • hogyan “verheted meg” a saját játékában
  • mit tehetsz, hogy ne köszönjön ugyanúgy el, mint az előző 

Szeretettel ajánljuk az anyagot, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 30p 29mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!