VITA-CSÖKKENTŐ – tegyél magatokért, ha sok(k)!

3 500 Ft

Konkrét és gyakorlatias segítség, ha nem bírod már a vitákat. NEM ígérjük, hogy azonnal sikerül kövesd a tanácsot. De azt igen, hogy változni fogsz, mert jobban érted, másképp látod majd, ha ezt meghallgatod!

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Előfizetés or EGOYOGA!

Cikkszám: VCS Kategóriák: , Címke:

Leírás

Sok a vita?
Normális.

… másrészt a Te egyoldalú változtatásoddal sokkal, de sokkal jobb lehet a működésetek.

 

Ajánlom ezt, ha nőként zavar a sok vita. NEM veletek van baj, és ez nagyon fontos. Vita a legjobb kapcsolatokban is megesik, normális olykor, ahogy az élet hullámai dobálnak minket – de másrészt sokkal, de sokkal jobb is lehet a helyzet. Hatalmadban áll, Rajtad múlik… a szerelem magában kevés, helyesen is kell működj!

Joós István

 

Témák…

  • a vita oka
  • ami tehetsz
  • igen, ez nehéz…

Szeretettel várunk, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 25p 59mp hozzú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.