VITA-CSÖKKENTŐ (Nőknek) – ha már túl sok van belőle

(2 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

A vita csak tünet, alapja általában, hogy nem jól értjük egymást.
Segítünk kisimítani magad, őt, magatokat, így a vita már ki sem alakul.
Vagy hamar elül.
Szeretnéd?

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Leírás

Sok a vita?
Normális.

… másrészt a Te egyoldalú változtatásoddal sokkal, de sokkal jobb lehet a működésetek!

 

Ajánlom ezt, ha nőként zavar a sok vita. Nagyon fontos, hogy NEM veletek van baj! Vita a legjobb kapcsolatokban is megesik, normális olykor, ahogy az élet hullámai dobálnak minket – de másrészt sokkal, de sokkal jobb is lehet a helyzet. Hatalmadban áll, Rajtad múlik! A szerelem önmagában kevés, helyesen is kell működj!

Joós István

 

Témák:

 • a vita valódi oka
 • a megoldás lépései
 • igen, ez nehéz…

 

Tartalom

 • videó magyarázat: 25p 59mp hosszú

 

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag, ami belépést követően a felső menüsorban látszik majd

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

VITA-CSÖKKENTŐ (Nőknek) – ha már túl sok van belőle termékről 2 értékelés

 1. Major Móni

  Itt állok 40 évesen és egy kurzusból kell megértenem, hogy mit csináltam egész eddig rosszul. Hogy nem úgy kell beleállni a vitába ahogy eddig tettem. És működik. Mert vitás helyzetek adódnak továbbra is, csak máshogy csengenek le. Hála érte!

 2. Edit

  Eddig is éreztem, hogy a nézőpontom hibás, ez a férfi-nő irány annyira el van rontva a mai világban… most megerősítést kaptam, hogy merre érdemes változtatnom… Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük