ÍGY VÁLASSZ HELYESEN – választásaikban csalódó nőknek

1 500 Ft

Nem minden hím egyed Férfi. Tudjuk, hogy megrázó, de akkor is ezt látjuk – a zsigeri érzéseid mellett a Feladatot is jobban kell értsd a választás sikere érdekében… 

Cikkszám: IVH Kategória: Címkék: ,

Leírás

Nem működnek a választásaid?
Jártunk ott.

A megoldás fontos része, hogy ÉRTSD jobban a feladatot!

 

Vigyázat, a cím “becsapós”! Nem abban segítünk, hogy másképp válassz, hanem, hogy jobban értsd, hogy a választásod mit jelent… aminek járulékos okozata lesz, hogy másképp is választasz majd.  

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • milyen férfit érdemes választani 
  • milyen férfit NEM
  • hogyan 

Szeretettel ajánljuk ezt a képzést, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 26p 20mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!