ÍGY INDULJ EL – lépéssegítő, ha túl sok a bizonytalanság

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

A továbblépést három dolog támogathatja: a lelkesedés, a szenvedés, vagy a közösség. Valamelyikre feltétlenül szükséged van – de ideális esetben akár mindháromból meríthetsz, csakis rajtad áll!

Cikkszám: LS Kategória: Címkék: ,

Leírás

Indulni kellene, sejted is, hogy merre, de az a fránya első lépés valahogy csak nem kerül sorra?

Túl sok a bizonytalanság.
Igen, igazad van…

Másrészt akár MOST azonnal változtathatsz!

  

A lépés három nagy szövetségese a lelkesedés, a szenvedés és a közösség. A három közül valamelyikre feltétlen szükséged van – de ideális esetben akár mindháromból meríthetsz. Csakis Rajtad áll. A kép egyértelmű magától soha nem lesz… 

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

 • aki dilemmázik, önbecsapásban van
 • a továbblépés módozatai
 • így tegyél érte

 

Tartalom

 • leckék száma: 1 db
  (ami egy videó magyarázat, hossza: 51p 31mp)

 

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközeink: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert több ezer életút és sok száz magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Joós István

 

Fotó: instagram.com/adambirdyy

ÍGY INDULJ EL – lépéssegítő, ha túl sok a bizonytalanság – 1 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Zsóka

  Hála a videóért. Szokták mondani, hogy hozott anyagból dolgozunk, hát én a családomból a mártírszerepet hozom és iszonyú nehéz elindulnom, mert félek a kudarctól. Most erőt kaptam, hogy elindulni érdemes, mert mindig lesznek kudarcok, a legnagyobbak is elbuknak, de fel kell állni, és újra elindulni! Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.