WE WILL SURVIVE – a házasság válságát együtt túlélni nehéz, de nem lehetetlen

3 500 Ft

Kitépte a szíved? Még nincs minden veszve… 

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: WWS Kategóriák: , Címke:

Leírás

Érted, hogy válságban vagytok, nehéz, sőt kilátástalan is olykor, de mégis valami fura és MÉLY bizonyosságod van, hogy Ti összetartoztok, tehát meg is oldjátok együtt?

Nagyszerű!

Ennél kevesebb nem lesz elég… Ha igazak a fentiek, akkor VAN esélyetek. Amennyiben nem igazak, akkor is ajánljuk ezt a kurzust, mert tanácsaink sok kapcsolati válság megismerésén alapulnak és mindenképp hasznosak lesznek számodra a továbblépéshez!

 

Az életközepi válság “értelme” a megújulás – együtt túlélni azok tudják, akik NEM egy idelizált múltba vissza, hanem egy új és ismeretlen élet felé ELŐRE törekednek. 

Barátsággal,
Joós István

 

A siker három kulcsa 

  1. belátni és kimondani, hogy NEM biztos, hogy sikerül
  2. TERET adni egymásnak és az ismeretlen újnak
  3. NEM elvárni, hogy a másik jön velem
video

 

Magyarázat

A válások oka az általam megfigyelt esetek száz százalákában, hogy a fiatal felnőttkor – tehát a minták által meghatározott életmód – válságba jut, és az emberek ezzel másképp szembesülnek. Válás akkor következik be, ha TAGADSZ (= nem is vagyunk válságban), HÁRÍTASZ (= szerinted a másik volt a hibás, oldja ő meg), vagy ha ALKUDOZOL (= én ezt megteszem, ha Te is megteszed azt).

Ez a három NEM működik, és nem is fog működni. Ha ezek egyikében vagy, akkor nyugodtan spórold meg a párterápia díját – válni jobb!

Hanem ami működik, az az, ha megpróbálod megértni, hogy mi történt veletek (= senki nem rontotta el), és mindent megteszel azért, hogy minél hamarabb tudjatok másképp működni (= megengeded az ÚJat). Más szavakkal: a megoldás a “Titán” halálát megengedve a “Tudatos” korszakba továbblépni (lásd alábbi ábra).

A válások tömeges oka, hogy csak az egyik fél lép tovább – egyedül, immár a párja nélkül – míg a másik tagad, összefeszül vagy halogat. Akkor tudjátok a válást megúszni, ha az ÚJ életformába MINDKETTEN tovább léptek. Korszakváltásra van szükségetek.

 

Tartalom

  • leckék száma: 1 db videó lecke (hossza: 28p 47mp)

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert több ezer életút és sok száz magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Joós István

video

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WE WILL SURVIVE – a házasság válságát együtt túlélni nehéz, de nem lehetetlen” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük