DÖNTÉSSEGÍTŐ NŐKNEK

(7 vásárlói értékelés)

34 900 Ft

A kedvezményes ár 2020. 06. 07-én 24 óráig érvényes!

Részletes termékleírás

DÖNTÉSSEGÍTŐ NŐKNEK termékről 7 értékelés

 1. Dóra

  Sok mindenre rádöbbentem közben, hogy mi az, amit idáig csak mondtam, de közben mégsem tettem meg, vagy mi az, amit csak vártam, annak ellenére hogy én nem tettem bele erőt, energiát.

 2. Éva

  Nagyon sok mindent megértettem, eddigi cselekedeteimet, döntéseimet új perspektívában látom, már értem, hogy hol hibáztam, hogy miért nem működtek úgy a dolgok ahogy szeretem volna. A legnehezebb dolog volt szembenézni a saját félelmeimmel, de megtettem, megértettem, elfogadtam, megbocsájtok magamnak és elengedtem. Katartikus élmény volt, nagyon kemény, egyben pedig szükséges is. A tudat hogy nem vagyok egyedül nagyon felszabadító, kioltotta a magány érzését bennem. Hálásan köszönök mindent, kívánom hogy nagyon sok emberhez el tudjatok érni.

 3. Krisztina

  Próbáld ki, tényleges magyarázatot és segítséget ad a továbblépéshez.

 4. Judit

  A legjobb pillanatokban találnak meg az ÉNAKADÉMIA kurzusok, most éppen ez. Eddig is volt elképzelésem a hogyan továbbról, de sok mindenben megerősített a videó és az egyes leckék. Tisztult a kép, és meglett a fókusz. Minden kurzust, amit eddig hallgattam, olvastam szívből ajánlok másoknak, akik nyitottak erre. Meglepő módon az aktuális párom is meglepően nyitott a videókra és a mondanivalóra is. Bátran állítom, hogy neki is sokat segít haladni az útján. Köszönettel

 5. Anita

  Erőt adott a folytatáshoz, lelkesítő volt.

 6. Fruzsina

  Ha nem tudod eldönteni, mi van benned vagy hol jársz most, ez talán segíthet megérteni a helyzetet. Szerintem sokkal tisztábban fogsz látni utána.

 7. Etti

  Aj-jaj. Most jönnek a legnagyobb kockáztatósdik… A mindent vagy semmit, a mindenkit vagy senkit, az egész országhoz építettem hozzá vagy csak a levegőt markoltam – ami eddig az álmom volt és építettem, az most valóság lesz-e? Na, ebbe lépek most bele. Önszántamból. Vállalom. Félek. Rohadtul félek. Majd meglátjuk,mi lesz. Mindenesetre jó, hogy vannak hozzá ilyen és hasonló támasztékaim.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük