FÉRFIACÉLOZÓ – irány és fókusz és ügy és továbblépés

(2 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

Ha férfiként megosztottság az élményed, ha fókusz kellene, egy konkrét ügy, de valahogy mégsem indul könnyen, a lehetőségek ellenére sem.
És persze nőknek is szól, ha a férfiban azt látod, hogy tegnap még lelkesítő volt, de mára megtorpant. Vajon miért nem halad előre és mégis mitől fog?

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: FA Kategóriák: , Címke:

Leírás

Lelkesedés, bizonytalanság, csalódás, repeat…

Neked szól, ha Férfiként megosztottság az élményed!
És akkor is, ha egy férfi ingadozásait Nőként nem érted.

 

A “lovag” korszak, tehát a gyakorlás ideje az egyik legnehezebb férfi időszak. Az ember már tudja ilyenkor, hogy Ügyre van szüksége, hogy kevesebbel nem érheti be, de valahogy mégsem indul a dolog, a leglelkesítőbb kezdemények is elakadnak, és nehéz érteni, hogy miért is nem megy… 

A magyarázat férfiaknak és nőknek egyaránt szól. Mert a Hölgy helyzete pontosan ugyanez.

Barátsággal,
Joós István

 

Témák:

 • miért nem megy az Ügy
 • hogyan segíthetsz magadon / Neki
 • az Ügy és a megélhetés alapvető összefüggései 

Akkor ajánljuk ezt a kurzust, ha már feszít a jelen és érik a bátorság benned a változtatáshoz, csak egy kis segítség kell még.

 

Tartalom

 • videó magyarázat: 46p 54mp hosszú

 

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Fotó: instagram.com/joelrobison

FÉRFIACÉLOZÓ – irány és fókusz és ügy és továbblépés termékről 2 értékelés

 1. pecsi.norbert.privat

  Rendkívül hasznos és érthető kifejtése a témának azoknak, akik úgy érzik még nem találták meg igazi helyüket az életben. Csak ajánlani tudom! :)

 2. Zsuzsi

  Nagyon hasznos kurzus, nekem nagyon nagy segítség volt egy olyan időszakban, amikor már-már megőrjített a lovaggal való ide-oda billegés. Segített megtartani a belső egyensúlyomat, amitől némiképp ő is kissebb amplitudóval billent ki- és vissza.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük