VALÓSÁGFORMÁLÓ – továbblépés, férfiaknak

33 000 Ft

A VALÓSÁGFORMÁLÓ egy 40 napos, 18 elemből álló ön- és világismereti folyamatamolyan best-of-Joós-István férfiaknak –, amit akkor ajánlunk, ha eleged van abból, hogy akad Veled az élet…

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Előfizetés or EGOYOGA!

Cikkszám: VF Kategória: Címkék: ,

Leírás

A VALÓSÁGFORMÁLÓ továbblépni segít.
… bármiben is vagy.

Siker, Társ, Önmegvalósítás, Lelkibéke, Derű, Működő Kapcsolat!

 

A Férfi lényege szerintünk, hogy dolga, Küldetése, ÜGYE van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy végül a nőket sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le, hanem: a Lelkes Céltudatosság. 

A nehézség, hogy kevesen születnek úgy, hogy a Dolgukat eleve tudják.

… hanem mi átlag halandók fokozatosan fedezzük a helyünket fel, csinálva, tapasztalva, folyamatosan változva, miközben a világ is állandóan változik körülöttünk. Nem egyszerű. Mely okból válságba jutni, kiégni, megállni, elgondolkodni szabad, sőt normális – válság a változás jele, semmit nem rontottál el, hanem “csak” fejlődsz és ez elkerülhetetlen, mert úton vagy. 

 


(1.) A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.
(2.) Korábban csomag ajánlatként volt ez a termék elérhető, ami helyett egységes folyamatra azért álltunk át, mert így világosabb.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.