VALÓSÁGFORMÁLÓ

(2 vásárlói értékelés)

45 000 Ft

40 napos, 18 elemből álló ön- és világismereti folyamat. Önismerettel egy ideje már foglalkozó férfiaknak ajánljuk, akik “ügyre”, harcra, imádó társra – tevékeny, hasznos és boldog életre vágynak.

Cikkszám: VF Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A VALÓSÁGFORMÁLÓ továbblépni segít.
… bármiben is vagy.

Siker, Társ, Önmegvalósítás, Lelkibéke, Derű, Működő Kapcsolat!

  

A Férfi lényege szerintünk, hogy dolga, Küldetése, ÜGYE van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy végül a nőket sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le, hanem: a Lelkes Céltudatosság. 

A nehézség, hogy kevesen születnek úgy, hogy a Dolgukat eleve tudják.

… hanem mi átlag halandók fokozatosan fedezzük a helyünket fel, csinálva, tapasztalva, folyamatosan változva, miközben a világ is állandóan változik körülöttünk. Nem egyszerű. Mely okból válságba jutni, kiégni, megállni, elgondolkodni szabad, sőt normális – válság a változás jele, semmit nem rontottál el, hanem “csak” fejlődsz és ez elkerülhetetlen, mert úton vagy. 

  


(1.) A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.

VALÓSÁGFORMÁLÓ termékről 2 értékelés

 1. zsirosistvan

  Nekem sokat adott a kurzus. A lépésről lépésre “megoldás” még nem hozta el a kívánt végeredményt, de a sok nem mondás, sokkal közelebb hozott hozzá, amit ezúton is köszönök.

  Egyszerűnek tűnő, de mégis erős akaratot és önismeretet, bátorságot és döntést kívánó leckék sora visz végig tovább az úton.

  Egy-egy leckénél (akadályok), még van tennivaló, de valóban sokat segít. :)

  Ajánlom mindenkinek, aki elakadt valahol az életében. :)

 2. Gábor

  Életem egy hatalmas válságban van. Gyakorlatilag minden összeomlott bennem és körülöttem. A folyamatban haladva egyre erősödött bennem, igen, önmagamat kell mutatnom. Nem álarcban közlekedve, mindenkinek és mindenhol megfelelve egy valótlan, helytelen képet formálva és adva önmagamról. Hanem vállalva az emberségemet, a válságaimat, amit túléltem. Önmagam bátor felvállalásán keresztül megtalálni a lelkesedésemet. Egy úton elindulva … abba beleállva… kockáztatva… Biztos, hogy közben újra visszanyúlok majd egy-egy leckéhez… erősítés gyanánt.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük