VALÓSÁGFORMÁLÓ – az “ügybe” való beleállás helyes és hatékony módja

(1 vásárlói értékelés)

29 900 Ft

40 napos, 18 elemből álló ön- és világismereti folyamat. Önismerettel egy ideje már foglalkozó férfiaknak ajánljuk, akik “ügyre”, harcra, imádó társra – tevékeny, hasznos és boldog életre vágynak.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Prémium Tagság!

Cikkszám: VF Kategória: Címkék: ,

Leírás

A VALÓSÁGFORMÁLÓ továbblépni segít.
… bármiben is vagy.

Siker, Társ, Önmegvalósítás, Lelkibéke, Derű, Működő Kapcsolat!

  

A Férfi lényege szerintünk, hogy dolga, Küldetése, ÜGYE van a világban. Tudja, meri, teszi – innen az ereje, ebből magabiztossága, és minden siker alapja is ez, olyannyira, hogy végül a nőket sem kocsi, lakás, genetika vagy izmok nyűgözik le, hanem: a Lelkes Céltudatosság. 

A nehézség, hogy kevesen születnek úgy, hogy a Dolgukat eleve tudják.

… hanem mi átlag halandók fokozatosan fedezzük a helyünket fel, csinálva, tapasztalva, folyamatosan változva, miközben a világ is állandóan változik körülöttünk. Nem egyszerű. Mely okból válságba jutni, kiégni, megállni, elgondolkodni szabad, sőt normális – válság a változás jele, semmit nem rontottál el, hanem “csak” fejlődsz és ez elkerülhetetlen, mert úton vagy. 

 


(1.) A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.
(2.) Korábban csomag ajánlatként volt ez a termék elérhető, ami helyett egységes folyamatra azért álltunk át, mert így világosabb.

 

VALÓSÁGFORMÁLÓ – az “ügybe” való beleállás helyes és hatékony módja – 1 értékelés

  1. Avatar

    Gábor

    Életem egy hatalmas válságban van. Gyakorlatilag minden összeomlott bennem és körülöttem. A folyamatban haladva egyre erősödött bennem, igen, önmagamat kell mutatnom. Nem álarcban közlekedve, mindenkinek és mindenhol megfelelve egy valótlan, helytelen képet formálva és adva önmagamról. Hanem vállalva az emberségemet, a válságaimat, amit túléltem. Önmagam bátor felvállalásán keresztül megtalálni a lelkesedésemet. Egy úton elindulva … abba beleállva… kockáztatva… Biztos, hogy közben újra visszanyúlok majd egy-egy leckéhez… erősítés gyanánt.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük