Férfi Klub

Együtt könnyebb.

Mi, férfiak általában egyedül próbáljuk megoldani… Amivel nincs is semmi baj – kivéve, hogy SOKKAL több idő, energia és szenvedés nekünk és a szeretteinknek is, mint olyanokkal kapcsolódva, akik átmentek hasonlón.

FÉRFI KLUB

a tapasztalatcsere tere

Dolgozol magadon, talán évek óta is már, könyvek és kócs és terápia és családállítás és lenyűgöző és bölcs nők segítsége után most férfi harcostársaknak örülnél? Akik nem csak elméletben értenek, hanem maguk is átmentek kapcsolati-karrier-önértékelési-önsimereti válságon, és megoldották? Jó lenne, ha segíteni tudnánk valahol egymást?

 

ZÁRT CSOPORT

HETI KONZULTÁCIÓ

TAPASZTALAT ALAPÚ

MÉLY VÍZ, ÚSZÓKNAK!

[FIGYELMEZTETÉS]

  
A Klub felelős férfiaknak szól.

Ha úgy érzed, hogy az élet, a világ, az adóhatóság, felséged vagy szeretőd, szüleid vagy gyerekeid, cégtársad, politika, sors vagy Isten tóltak ki Veled – és emiatt jogos felháborodásban (megbántott / sértett / keserű / kiégett / depresszív / függő / panaszkodó) állapotban vagy, akkor a Klub előtt még:

1.) NŐK figyelmét ajánljuk!  
[az Énakadémia Közösségben fantasztikus nők várnak]

Ha már foglalkozol magaddal, de még új vagy “a korszakos világában”, akkor érdemes előbb többet megtudj a férfi útról, a női útról és a korszakos rendszerről úgy általában. Erre a:

2.) VALÓSÁGFORMÁLÓ kurzus való
[Joós István férfiaknak szóló online kurzusa 10 év tapasztalata alapján áll] 

Másképp: kérünk NE a klubbal kezdj, ha még most találtál csak minket – hanem előbb gyakorold az őszinteséget, és értsd jobban, ami Veled történt! Csatlakozási feltételként, amolyan “beavatásként” is felfoghatod ezeket, amik UTÁN

3.) a FÉRFI KLUBBA akkor gyere, HA

1.) az őszinteség már jól megy, 2.) a korszakos rendszer fogalmait és az Utadat is érted, és így készen állsz az életedért – én és az enyéim, múlt, jelen és jövő – valóban felelősséget vállalni.

Igen?
Akkor olvass tovább…

   

MI EZ?

Őszinte önfelvállalás és bátor tettek által heti lépésekben haladó férfiak zárt közössége.

ÉRTSD jobban, hogy mi történik Veled, hogy a helyes kérdéseket lásd – jó döntés és időszerű lépés ezzel arányban automatikus lesz.

Ha elakadva érzed magad, valamit nem jól értesz!

KIKNEK SZÓL?

A Férfi Klub a szembesülés, döntés, felvállalás, mélyülés, lépés, újjászületés tere. 

Akkor szól Neked, ha már tudsz őszinte lenni. Magaddal elsősorban. Férfias szembesítéssel, tehát: olykor pofonokkal is várunk. 

Le KELL a “sötét oldalt” győzd – a saját erőd a Szörny, szelídítsd! 

MIRE JÓ?

1.) Korrigálni segít. Helyesen KELL értsd, hogy mi történik Veled mielőtt lépni tudnál. Valamit nem jól látsz, ha nem automatikus (és derűs) a cselekvésed. 

2.) Tettekhez meríthetsz erőt. A vezető és egymás segítségével konkrét heti lépéseket vállalnak a résztvevők. Távolodj attól, ami viszi az erőd, közeledj ahhoz, ami Vonz!

 

Kardod és Erőd a sötét mélység ALJÁN vár.
Megtalálni csakis “eltévedve” tudod.

A Férfi lényege a HARC – sőt: a férfi születése, hogy a Harcba beleáll. Magáért és a szeretteiért. Minták mentén, “automataként” kezdi, míg egy nap ráébred, hogy ez így kevés. Az ébredés oka a boldogtalanság. Ami után a Harc új fázisa a boldogság reményében indul (Nem vagyok boldog / Mi a f… történt? = LE), aminek lágyulás az eredménye, míg végül kissé el is töketlenedik, és újra kifelé indul (immár nem csak magáért és a szeretteiért = FEL és KI).

Másképp: a férfi Harcának négy fontos szakasza van:

0.) tudatlan Harc, a világban, Sikerért, Biztonságért
(MATRIX = a mintáink börtöne, “biorobot” állapot)

1.) tudatos Harc, befelé és LEfelé, az Igazsághoz
(a Szörny ébresztése / a Gyémánt, Kard kifejtése a kőből)

2.) tudatos Harc, kifelé és FELfelé, az Új Célért
(a Szörny szelídítése / a Gyémánt, Kard csiszolása)

3.) céltudatos Harc, a Cél megvalósulásáért
(Szörny hadrendbe állítása / Gyémánt, Kard hasznosítás)

Nem kell egyedül megoldd!
Senki nem oldja egyedül meg.

A KLUBESTEK STRUKTÚRÁJA

A találkozók időpontja: KEDD 17:00

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Hogy KI a férfi? Mindenki, aki bátor harcban áll… magával a környezetével vagy a világgal. Végül mind harcban állunk. Hogy eközben az élményünk siker, önismeret, depresszió, magány, boldog vagy boldogtalan kapcsolat az felszíni jelenség csak, ami – mint fény és árnyék – a nézőponton (hangulaton) múlik.

Harc az élet, ami él Harcol.
Férfi boldog másképp nem lehet.

Jó munkát!

Joós István

FÉRFI KLUB Alapító

0 +
elégedett Énakadémia vásárló

Rólunk mondták

Tiszta Önkép x Helyes Irány x Működő Közösség = Siker + Boldogság

Ezt tapasztaltuk, ebben segítjük egymást.
Helyed VAN és VÁR.

Mit tartalmaz az ár?

A Férfi Klub tagdíja új belépőknek:

24 890 Ft / hó

FIGYELEM! 

Az új belépőknek szóló tagdíj az Énakadémia Tagság havi díját is magába foglalja (4 990 Ft / hó). 

Ha már Énakadémia Tag vagy, akkor a Férfi Klub részvételt 19 900 Ft-os áron ITT veheted meg 

 

Mi történik miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a “Kosár” oldalra, ahol bankkártyás fizetéssel indíthatod el a klubtagságra való előfizetésedet.

A vásárlás után az Énakadémia Közösségbe automatikusan meghívunk (ha még nem vagy tag).

Várunk a Férfi Klubba, az ezzel kapcsolatos egyéb tennivalókról külön is megy e-mail üzenet.

 

 

Garancia

Garantáljuk a változást, HA beleteszed a munkát. Amihez, igen, bíznod kell majd abban, amit a többiek és a vezető a tapasztalataik alapján mondanak.

Másképp: a Klub akkor szól Neked, ha már nem hiszed tökéletesnek magadat. NE próbálj kérünk csatlakozni, ha még igen!

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!