Férfi Klub

Ki Vagy?
Mi a Dolgod?
Hogy Végzed el?

Mi férfiak általában egyedül akarjuk a kihívásainkat megoldani. Amivel nincs baj, kivéve, hogy SOKKAL több idő, energia és szenvedés nekünk és a szeretteinknek is.

FÉRFI KLUB

Használd mások tapasztalatait!

Dolgozol magadon, évek óta már, könyvek, kócs és terápia után most harcostársaknak örülnél? Jó lenne egy hely, ahol nem csak elméletben értenek? Örülnél közösségnek, ahol férfiakkal kapcsolódhatsz, akik sejtik, tudják, teszik a dolgukat? … Hetente találkozunk.

 

ZÁRT FÉRFI CSOPORT

HETI ZOOM KONZULTÁCIÓ

TAPASZTALAT ÉS TANÁCS

Mély víz, úszóknak!

Ez a klub haladó férfiaknak szól.

HA úgy érzed, hogy az élet, a világ, az adóhatóság, felséged vagy szeretőd, szüleid vagy gyerekeid, cégtársad, politika, sors vagy Isten kitóltak Veled – és emiatt jogos felháborodásban / megbántott / sértett / keserű / kiégett / depresszív / függő / értetlen / panaszkodó állapotban vagy, akkor NŐK figyelmét ajánljuk! 

Az Énakadémia Közösségben fantasztikus nők figyelnek, reagálnak, segítenek. Álnéven is jöhetsz.

👉 Énakadémia Közösség

– – –

HA már egy ideje foglalkozol magaddal, de az Énakadémia világa Számodra még új, akkor először ismerkedj meg a világképünkkel és a korszakos férfi úttal, amihez a korszakos rendszer magyarázatát ajánljuk.

👉 Élettérkép (ingyenes előadás)

– – –

HA már érted a világképet, és elképzelésed is van, hogy hol jársz az úton, DE az ügy még nincsen meg, akkor a 40 napos Valósgáformáló kurzus és a FÉRFI KÖR szól Neked.

👉 Valóságformáló

👉 FÉRFI KÖR

– – –

HA érzed az ügyet, megvan a helyed, az életedért – én és az enyéim, múlt, jelen, jövő – cselekvő módon napról napra felelősséget vállalsz, akkor immár tényleg a Férfi Klub vár!

Olvass tovább…
 

– – –

MI EZ?

Őszinte önfelvállalás és bátor tettek által heti lépésekben haladó férfiak zárt közössége.

Tapasztalatokkal segítjük egymást, hogy a helyes lépéseket gyorsabban felismerjük, hamarabb meglépjük. Értsd jobban, hogy mi történik Veled, hogy tisztábban láss – a jó döntés ezzel arányban automatikus lesz.

Ha elakadva érzed magad, valamit nem jól értesz!

KIKNEK SZÓL?

A Férfi Klub a szembesülés, döntés, felvállalás, mélyülés, lépés, az úton haladás tere. 

A Férfi Klub célja, hogy haladj. Akkor szól Neked, ha már VAN irányod, amerre menned kell – és MERSZ őszinte lenni. Magaddal elsősorban. Férfias szembesítéssel, tehát: olykor pofonokkal is várunk. 

Le kell a “sötét oldalad” győzd – és utána már “csak” az egyensúly feladat! 

MIRE JÓ?

A Férfi Klub gyorsítani segít. Több önbizalom és kisebb kilengések a részvétel értéke.

1.) Helyesen KELL értsd, hogy mi történik, hogy lépni tudj. Valamiben átvered magad, ha nem derűs a cselekvésed – a klub tükröt tart.

2.) A heti vállalások a lényegre segítenek fókuszálni.

Mi viszi az erőd? Mi lelkesít?

 

Kardod és Erőd a LEGMÉLYEBB ponton vár.
Megtalálni csakis “eltévedve” tudod.

A Férfi lényege a HARC – sőt: a férfi születése, hogy a Harcba beleáll. Magáért és a szeretteiért. Minták mentén, “automataként” kezdi, míg egy nap ráébred, hogy ez így kevés. Az ébredés oka a boldogtalanság. Ami után a Harc új fázisa a boldogság reményében indul (Nem vagyok boldog / Mi a f… történt? = LE), aminek lágyulás az eredménye, míg végül kissé el is töketlenedik, és újra kifelé indul (immár nem csak magáért és a szeretteiért = FEL és KI).

Másképp: a férfi Harcának négy fontos szakasza van:

0.) tudatlan Harc, a világban, Sikerért, Biztonságért
(MATRIX = a mintáink börtöne, “biorobot” állapot)

1.) tudatos Harc, befelé és LEfelé, az Igazsághoz
(a Szörny ébresztése / a Gyémánt, Kard kifejtése a kőből)

2.) tudatos Harc, kifelé és FELfelé, az Új Célért
(a Szörny szelídítése / a Gyémánt, Kard csiszolása)

3.) céltudatos Harc, a Cél megvalósulásáért
(Szörny hadrendbe állítása / Gyémánt, Kard hasznosítás)

Nem kell egyedül megoldd!
Senki nem oldja egyedül meg.

A KLUBESTEK STRUKTÚRÁJA

Konzultációk időpontja: KEDD 17:00

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

A férfi harcban áll… magával, a környezetével, a világgal. Hogy eközben az élményünk siker, depresszió, lelkesedés vagy magány az felszíni jelenség, ami – mint fény és árnyék – csakis a nézőponton múlik.

Ügyet kell találj, és sikerre kell vidd. Amihez társakra van szükséged. Fel kell tedd rá az életedet, felelősséget kell vállalj, tulajdonossá kell legyél. Férfi boldog másképp nem lehet.

Harcra fel!

Joós István

klubvezető

0 +
év mentor tapasztalat

TISZTA ÖNKÉP x HELYES IRÁNY x MŰKÖDŐ KÖZÖSSÉG = SIKER + BOLDOGSÁG

Ezt tapasztaltuk, ebben segítjük egymást.
A boldogság Munka.

Csatlakozás

A Férfi Klub éves tagdíja:

50 000 Ft

Mi történik miután megnyomtam a gombot?

1. a Közösség oldalra kerülsz

2. Énakadémia tagságodat bankkártyával indíthatod el

3. meghívunk az Énakadémia Közösségbe

4. a soron következő Férfi Kört az események között találod meg

 

 

Garancia

Garantáljuk a változást. HA beleteszed a munkát. Amihez, igen, bíznod kell majd abban, amit a többiek az érzéseik és a tapasztalataik alapján mondanak.

 

 

 

 

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!