Férfi Klub

Ki vagy?
Mit akarsz?
Hogy éred el?

Mi férfiak általában egyedül akarjuk megoldani. Amivel nincs baj, kivéve, hogy SOKKAL több idő, energia és szenvedés nekünk és a szeretteinknek is. Nomeg, hogy nem sikerül. Egyedül senki nem oldja meg.

FÉRFI KLUB

Használd mások tapasztalatait!

Dolgozol magadon, évek óta már, könyvek és kócs és terápia és családállítás után most férfi harcostársaknak örülnél? Vagy még most vágsz csak a belső munkába bele? Jó lenne olyan hely, ahol nem csak elméletben értenek? Örülnél olyan férfi közösségnek, ahol olyanokkal kapcsolódhatsz, akik maguk is átmentek kapcsolati-karrier-önértékelési-önsimereti válságon, és megoldották? Gyere! Hetente beszélünk. A vezető Joós István.

 

ZÁRT FÉRFI CSOPORT

HETI KONZULTÁCIÓ

TAPASZTALAT ÉS TANÁCS

FÉRFI ÉTLAP

by ÉNAKADÉMIA

1.) HA úgy érzed, hogy az élet, a világ, az adóhatóság, felséged vagy szeretőd, szüleid vagy gyerekeid, cégtársad, politika, sors vagy Isten kitóltak Veled – és emiatt jogos felháborodásban / megbántott / sértett / keserű / kiégett / depresszív / függő / értetlen / panaszkodó állapotban vagy, akkor

NŐK figyelmét ajánljuk! 

Igen, jól látod. Férfiaknak válságok megoldásához nők rengeteget tudnak segíteni. Az Énakadémia Közösségben fantasztikus nők figyelnek, reagálnak, segítenek. Álnéven is jöhetsz.

👉 IDE kattints

– – –

2.) Ha online közösség mellett (vagy helyett) személyes kapcsolódásnak örülnél útjukon járó férfiakkal, ahol szakavatott vezető által segítve tapasztalati úton tanulhatsz magadról, akkor 

a FÉRFI NAPot ajánljuk!

A Férfi Napot havonta tartjuk, reggeltől estig tart, egy Hatvan környéki tanyán. Nem mondjuk el az elemeit, de egyebek között íjászat is része… 

👉 Férfi Nap ITT

– – –

3.) HA már egy ideje foglalkozol magaddal, és most először többet szeretnél megtudni világképünkről, az alább látszó korszakos férfi útról és/vagy a nők(kel való) működés(é)ről, akkor

ONLINE KURZUSt ajánlunk!

Valóságformáló kurzust Joós István 10 év tapasztalata alapján állította össze, és 40 napra ad feladatokat.

👉 ITT találod

– – –

4.) HA az őszinteség már megy, korszakos rendszerünket alap szinten érted, és készen állsz az életedért – én és az enyéim, múlt, jelen, jövő – cselekvő módon felelősséget vállalni, akkor

FÉRFI KLUBot ajánljuk!

A Férfi Klub lényege, hogy haladj. Tapasztalatokkal segítjük egymást, hogy a helyes heti lépéseket A) felismerjék, B) meglépjék a tagok + egyfajta élcsapatként Vezetők Klubja is működik.

👇 alább olvass tovább
 

MI EZ?

Őszinte önfelvállalás és bátor tettek által heti lépésekben haladó férfiak zárt közössége.

ÉRTSD jobban, hogy mi történik Veled, hogy a helyes kérdéseket lásd – jó döntés és időszerű lépés ezzel arányban automatikus lesz.

Ha elakadva érzed magad, valamit nem jól értesz!

KIKNEK SZÓL?

A Férfi Klub a szembesülés, döntés, felvállalás, mélyülés, lépés, újjászületés tere. 

Akkor szól Neked, ha már tudsz őszinte lenni. Magaddal elsősorban. Férfias szembesítéssel, tehát: olykor pofonokkal is várunk. 

Le KELL a “sötét oldalt” győzd – a saját erőd a Szörny, szelídítsd! 

MIRE JÓ?

1.) Korrigálni segít. Helyesen KELL értsd, hogy mi történik Veled mielőtt lépni tudnál. Valamit nem jól látsz, ha nem automatikus (és derűs) a cselekvésed.

2.) Tettekhez meríthetsz erőt.  A vezető és egymás segítségével konkrét heti lépéseket vállalnak a résztvevők. Távolodj attól, ami viszi az erőd, közeledj ahhoz, ami Vonz!

 

Kardod és Erőd a LEGMÉLYEBB ponton vár.
Megtalálni csakis “eltévedve” tudod.

A Férfi lényege a HARC – sőt: a férfi születése, hogy a Harcba beleáll. Magáért és a szeretteiért. Minták mentén, “automataként” kezdi, míg egy nap ráébred, hogy ez így kevés. Az ébredés oka a boldogtalanság. Ami után a Harc új fázisa a boldogság reményében indul (Nem vagyok boldog / Mi a f… történt? = LE), aminek lágyulás az eredménye, míg végül kissé el is töketlenedik, és újra kifelé indul (immár nem csak magáért és a szeretteiért = FEL és KI).

Másképp: a férfi Harcának négy fontos szakasza van:

0.) tudatlan Harc, a világban, Sikerért, Biztonságért
(MATRIX = a mintáink börtöne, “biorobot” állapot)

1.) tudatos Harc, befelé és LEfelé, az Igazsághoz
(a Szörny ébresztése / a Gyémánt, Kard kifejtése a kőből)

2.) tudatos Harc, kifelé és FELfelé, az Új Célért
(a Szörny szelídítése / a Gyémánt, Kard csiszolása)

3.) céltudatos Harc, a Cél megvalósulásáért
(Szörny hadrendbe állítása / Gyémánt, Kard hasznosítás)

Nem kell egyedül megoldd!
Senki nem oldja egyedül meg.

A KLUBESTEK STRUKTÚRÁJA

Zoom konzultációk időpontja: KEDD 17:00

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

A férfi harcban áll… magával a környezetével vagy a világgal. Hogy eközben az élményünk siker, önismeret, depresszió, magány, boldog vagy boldogtalan kapcsolat az felszíni jelenség csak, ami – mint fény és árnyék – a helyes nézőponton múlik.

Ügyet kell találj, és sikerre kell vidd. Amihez társakra van szükséged. Fel kell tedd rá az életedet, felelősséget kell vállalj, tulajdonossá kell legyél. Férfi boldog másképp nem lehet.

Jó munkát!

Joós István

Alapító

0 +
elégedett Énakadémia vásárló

Rólunk mondták

Tiszta Önkép x Helyes Irány x Működő Közösség = Siker + Boldogság

Ezt tapasztaltuk, ebben segítjük egymást.
Helyed VAN és VÁR.

Mit tartalmaz az ár?

A Férfi Klub tagdíja:

25 000 Ft / hó

FIGYELEM! 

A Klub létszáma korlátos, mely okból olykor van hely és máskor meg nincs, a régebbi tagok részvételének függvényében. Így tehát fent a BELÉPEK és az ELŐJELENTKEZÉS gomb váltakozva jelenik meg, eszerint tudsz csatlakozni.

Mi történik miután megnyomtam a gombot?

A) az ELŐJELENTKEZÉS egy Form

B) BELÉPEK a “Kosár” oldalra visz

1. a havi tagdíjat bankkártyás fizetéssel indíthatod el 

2. az Énakadémia Közösségbe e-mail-ben hívunk meg 

3. bekerülsz a Férfi Klub zárt csoportba, indul a munka

4. vár a soron következő Zoom konzultáció

     A Férfi Klub akkor szól Neked, ha már nem hiszed tévedhetetlennek magad. Ne próbálj kérünk csatlakozni, ha még igen!

 

 

Garancia

Garantáljuk a változást. HA beleteszed a munkát. Amihez, igen, bíznod kell majd abban, amit a többiek és a vezető a tapasztalataik alapján mondanak.

 

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!