Új!

VAN TOVÁBB! – magyarázat a “Mi a f… van?” helyzethez

3 500 Ft 2 500 Ft

 Bevezető ár 

 

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Előfizetés or EGOYOGA!

Cikkszám: VT Kategória: Címkék: ,

Leírás

Nem lelkesít a munkád?
Érdektelen a férjed?
Vonz a titkárnőd?

Kiégés, depresszió, elbizonytalanodás kínoz, magad sem érted miért, pedig mindened megvan? Olykor szinte már hagynád a francba az egészet??

Akkor EZ Neked szól most.
Segíts magadon, amíg még megteheted!

 

Sokan találnak engem azzal meg, hogy nem értik “mi a f…. van”. Látszólag minden rendben, de közben valahogy mégsem, mert nem boldogok.

Sokaknak dilemma, hogy létezik-e egyáltalán boldogság, vagy az élet már csak “ilyen”, hiszen a környezetükben senkinek sem jobb, a barátaik is így élnek…

Az én válaszom, hogy: nem. Az élet NEM ilyen.

Az élet sokkal, de sokkal többet tartogat, mint pénz és biztonság és gyereknevelés. Igenis van és vár egy olyan hely, olyan működés, amire büszke, amivel Boldog vagy! 

Ez a 45 perces magyarázat továbblendülni segít.

Nem Te jutottál válságba. Hanem az életviteled. Az aktuális identitásod VAN válságban, és jól érzed, hogy valamit tenni kéne… segítek megérteni a helyzetet!

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • a “mi a f…. van” érzés magyarázata
  • ahogy változtatni tudsz
  • lehetőség vár (!)

 

Tartalom

  • leckék száma: 1
  • videó magyarázat: 45p 47mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert több ezer életút és sok száz magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.