VAN TOVÁBB! – magyarázat a “Mi van?” típusú helyzetekhez

(1 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

 

 

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: VT Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Nem lelkesít a munkád?
Érdektelen a párod?

Kiégés, depresszió, elbizonytalanodás kínoz, magad sem érted miért, pedig mindened megvan? Olykor szinte már hagynád a francba az egészet??

Akkor EZ a kurzus Neked szól.
Segíts magadon, amíg még megteheted!

 

Sokan találnak engem azzal meg, hogy nem értik “mi a f…. van”. Látszólag minden rendben, de közben valahogy mégsem, mert nem boldogok.

Sokaknak dilemma, hogy létezik-e egyáltalán boldogság, vagy az élet már csak “ilyen”, hiszen a környezetükben senkinek sem jobb, a barátaik is így élnek…

A mi válaszunk, hogy: nem! Az élet NEM ilyen!

Az élet sokkal, de sokkal többet tartogat, mint pénz és biztonság és gyereknevelés. Igenis van és vár egy olyan hely, olyan működés, amire büszke, amivel Boldog vagy! 

Ez a 45 perces magyarázat továbblendülni segít.

Nem Te jutottál válságba, hanem az életviteled. Az aktuális identitásod VAN válságban, és jól érzed, hogy valamit tenni kéne… segítek megérteni a helyzetet!

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • a “mi a f…. van” érzés magyarázata
  • ahogy változtatni tudsz
  • lehetőség vár (!)

 

Tartalom

  • leckék száma: 1
  • videó magyarázat: 45p 47mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Joós István

video

Fotó: instagram.com/shahab.shojaeiii

VAN TOVÁBB! – magyarázat a “Mi van?” típusú helyzetekhez termékről 1 értékelés

  1. Csaba

    Ez akkor talált el, amikor a legnagyobb szükségem volt rá! Máshogyan tudok ránézni a helyzetemre, és ez már önmagában erőt ad… !

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük