HÖLGYVÁLASZ – Vonz? Akkor cselekedj!

(1 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

A nők tömegei töltenek éveket kapcsolat és szex nélkül. Várva, hogy a számukra vonzó férfi majd lép, változik, választja őket. A továbblépés a megértés után automatikus. Szeretnéd érteni? Szeretnél továbblépni?

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Leírás

Szabad-e a nőnek kezdeményezni?
Lesz-e belőle valami, vagy csak kihasználnak?

Joós István sok száz életút alapján álló tapasztalata, hogy kezdeményezni nem csak hogy szabad, hanem egyszerűen MUSZÁJ annak, aki a magányból tovább akar lépni!

Imádj EGY férfit vagy ha ez még nem megy, akkor használd őket!

Hogy nincsen jó jelölt, vagy nem hagyja, hogy imádd? Sok nő jön hozzám ezzel, és bár keseregni szabad, de az igazság, amit csak lassan látnak be a nők, hogy ők maguk nincsenek készen, ha ez a helyzet.

A vonzó jelölt azért nem jön, mert még (picit) sok vagy.
Ami pedig azt jelenti, hogy (még) nem Akartál eleget…

A nők nagy része “szóló tánc” bajnok. Ami szuper, de a társnak alkalmas férfiak nem tudnak hozzá kapcsolódni, legfeljebb imádói lesznek. Tovább kell lépni!

A “társastánc” a következő létmód. A gyakorlás általában hölgyválasszal kezdődik. Segítek!  

Barátsággal,
Joós István

 

Témák:

  • kezdeményezni szabad, sőt meg KELL ezt tapasztald!
  • amiért a férfiak csak dugni akarnak
  • VAN ellenszered

Tartalom

  • videó magyarázat: 24p 34mp hosszú

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

HÖLGYVÁLASZ – Vonz? Akkor cselekedj! termékről 1 értékelés

  1. Kira

    Jól esett a biztatás, és nehéz elfogadni, hogy kevés vagyok, vagy, hogy néha sok. De tudom, hogy ez van, és tudom, hogy képes vagyok kiteljesedni. Ahogy engem is észrevehetne már ez, vagy az a férfi, úgy én is megláthatom ebben, vagy abban a férfiben az értéket. Még, ha nem is tudom, hogy meddig, hogyan, egy kezdeményezésből bármi történhet és ez a jóóó… Lépni kell, merni kell, bízni kell!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük