ÍGY SEGÍTS MÁSOKNAK – egymás életében mindenképp részt veszünk, érdemes minél jobban…

2 500 Ft

* csak Tagoknak elérhető

Előfordult már veled, hogy segíteni szerettél volna valakinek, aki fontos számodra, mégis azt tapasztaltad, hogy a másik inkább bezárkózik, minthogy megfogadná a tanácsaidat? Mi lehet ennek az oka? Mi történhetett? Hiszen ahonnan te nézed a helyzetét, annyira nyilvánvaló a megoldás. Ebben az ingyenes kurzusban megmutatjuk, hogy mire érdemes figyelned, hogy valóban segítségként fogadja tőled a másik, amit adni tudsz számra.

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Leírás

Ha volt már olyan élményed, hogy ha valamit korábban tudtál vagy felismertél volna, akkor egészen biztosan másképpen alakultak volna életed egyes részletei, akkor természetes, hogy eljön az a pillanat is, amikor találkozol valakivel, aki épp abban a cipőben jár, amelyben te jártál egykor.

Lehet ő a párod, a barátod, a szülőd vagy a gyereked, van nálad egy olyan tapasztalat, egy olyan tudás, ami számára is segítség lehet.

Nem mindegy azonban, hogy ezt a segítséget milyen formában adod oda neki.

Hogy bezárkózik, elfut-e előle, vagy valóban segítségként megélve általad jut tovább egy nehéz időszakon, az a “mikénten”, azaz rajtad múlik.

Ebben az ingyenes anyagban, ahhoz kapsz kézzel fogható támogatást, hogy mire érdemes neked figyelned, hogy hogyan add át a saját tudásod úgy, hogy annak valódi értéke legyen a másik ember számára.

Tartalom

  • videómagyarázat [34 perc]
  • helyzetáttekintő gyakorlat
  • önellenőrző kérdéssor

Működés

  • vásárlás után a személyes fiókodba bejelentkezve a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÍGY SEGÍTS MÁSOKNAK – egymás életében mindenképp részt veszünk, érdemes minél jobban…” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük