ÍGY SEGÍTS MÁSOKNAK – egymás életében mindenképp résztveszünk, érdemes minél jobban…

Ft

Volna mit mondj, de (A) nem tudod, hogy dolgod-e vagy (B) próbáltad és éles elutasításba ütköztél? Semmi baj. Egymás életében résztvenni fontos, és lehet sokkal jobban!!

Cikkszám: ISM Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Párod, barát, testvér, szülő, gyermek, munkatárs – volna mit mondj, de…

Nem tudod hogyan add át?
Félsz mit szól majd hozzá a másik?
Ki vagy Te, hogy mások életébe beleszólj?

Éveket kínlódtam ezekkel a kérdésekkel, és találtam válaszokat.

 

Sokan mondják nekem, hogy bárcsak korábban hallottak volna ezekről – és másrészt azt is, hogy a környezetükben mennyire értékes lenne valahogy hatékonyabban átadni gondolatokat.

Ez a kurzus abban segít, hogy mások életében hogyan tudsz hatékonyabban közreműködni, hogy Szerinted fontos gondolatokat barátoknak, ismerősöknek, családtagoknak, vagy akár a párodnak hogyan ajánlhatsz óvatosan…

Egymás életében résztvenni nem csak azért fontos, mert sokat tudunk egymásnak adni, hanem azért is, mert az ember maga is sokkal jobban haladhat, aki meri ezeket a gyakran nehéz, “hogyan is vágjak bele”, “hogyan is csináljam jól” beszélgetéseket vállalni!

Tapasztalataim alapján mondom el, hogy mi működik – és igen, ez a kurzus ingyenes, mert elképesztően fontosnak érzem, hogy egymás életében minél többen merjünk felelősen résztvenni.

Tedd a kosárba, és vedd meg 0 Ft-ért (a rendszer regisztrációt kér csak)! 

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • a helyes alapállás meghatározza az eredményt
  • a mód nagyon sokat számít
  • idő, idő, idő (!)

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 33p 51mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÍGY SEGÍTS MÁSOKNAK – egymás életében mindenképp résztveszünk, érdemes minél jobban…” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.