INDULJ! – tippek az életükkel nem maradéktalanul elégedett férfiaknak

3 500 Ft

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: IND Kategóriák: , Címke:

Leírás

Kiégés, depresszió, függés, frusztráció, fantáziák, hűtlenség – nincs baj, minden Rendben, csak épp lehet, hogy ideje szembenézni azzal, hogy bizonyos dolgoknak talán változnia kell.   

A “sötét oldal” a gond – mint Luke-nak a Dagobán – és bár halogatható a szembesülés, ameddig bírod, de a “mókuskerék” / “tégla a falban” / “mi értelme az egésznek” érzés magától nem fog elmúlni.

 

A boldogtalan férfi ( = nem igazán, nem eléggé, nem úgy ahogy szeretne boldog lenni férfi) általam ismert három alesete:

1. akinek minden sikerült, és mégsem igazán boldog
2. akinek majdnem sikerült, de valahogy épp nem
3. akinek semmi nem jött össze / el sem kezdte

Mindegy melyik igaz Rád. Első, második vagy harmadik esetben is csak a szembenézés segít – és ami ennél is meglepőbb: bárhogy is telt az első 30-50 éved az a következő korszak sikerének méretére NINCSEN kihatással.

Hanem a következő 20-30-50 éved boldogsága csakis azon múlik, hogy elindulsz-e. 

Ajánlom ezt a kurzust férfiaknak, ha érintve érzed magad, abszolút nem gond, nem vagy egyedül – és másrészt nőknek is, ha hónapról hónapra jobban szenved a párod, és szeretnéd jobban érteni, hogy mi használhat neki.

Tapasztalatok alapján tudok segíteni. 

Barátsággal,
Joós István

 

Fontosabb témák

  1. a frusztráció oka
  2. amit tehetsz (= “muszáj” megtegyél)
  3. saját tapasztalataim

 

Tartalom

  • leckék száma: 2 db
  • videó hossza: 43p 21mp
  • + egy follow-up feladat

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Joós István

video

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INDULJ! – tippek az életükkel nem maradéktalanul elégedett férfiaknak” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük