MI KELL A NŐKNEK? – ismerkedési segédlet férfiaknak

2 500 Ft

Konkrét és gyakorlatias segítség, ha kihívás nőkkel ismerkedned. NEM Te vagy rossz, hanem mód a hibás – állításunk, hogy nem jól keresed, ha nem találod, aki Rád rezonál, Téged ért, Neked örömmel hajlik. Ami azért jó hír, mert egy csapásra változtathatsz!!

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Tagság or Előfizetés!

Cikkszám: MKN Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

A nőkkel való ismerkedés kihívása, hogy nincsen egy tuti tanács. Hanem a helyes “stratégia” állapot-függő.

… a zsigerileg vonzó nőkről való álmodozás helyett tisztán kell látni, hogy a férfi út mely korszakában van épp az ember – és úgy és azokkal ismerkedni.

 

Az ismerkedési nehézség tünet “csak”. Baj Veled a világon semmi nincs, megmutatjuk, hogyan lehetsz hatékonyabb. 

Világos magyarázat az alap, és aztán a három lehetséges “nyerő” stratégia “ismertetése” következik, mindösszesen 45 percben. Nos? A vonzódás magában kevés, helyesen is kell működj, ha kapcsolatot akarsz!

Figyelem! NEM azt ígérjük, hogy könnyű, hanem, hogy lehetséges. Irányt mutatunk, de a munkát helyetted senki nem végzi el, változásra van szükség, ha sikereket remélsz!

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • férfi korszakok
  • pózok vs. önfelvállalás vs. tettek
  • online ismerkedési tippek és a személyesség
  • nők vannak, sőt várnak – de magadat le kell a sikerhez győzd…

Szeretettel ajánljuk az anyagot, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 45p 25mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!