SZEXRŐL, ŐSZINTÉN – Gátlásos és gyakorlatlan nőknek

(3 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

Nők tömegei titkolják még saját maguk előtt is , hogy valami nincs rendben a szexuális életükkel. A vágy hiánya, a gátlásosság, a szexuális önismeret hiánya, a saját vágyak felvállalásának nehézségei csak néhány példa. Ezekkel a kérdésekkel foglalkozni kéne! Ugye érzed-tudod te is? A párkapcsolat alapvető eleme a szexuális kapcsolódás. Mit vársz, ha ezt nem teszed rendbe?

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Leírás

Kihívás a szex? Vagy csak nem vagy egészen magabiztos benne?
Elmúlt belőled a vágy és úgy érzed már vissza se jön többé? Talán nem is hiányzik már?

Sokan éreznek hasonlóan… és ez rendben van!

A lényeg nem az, hogy most hogy megy, hanem, hogy változásra mennyire vagy nyitott?!

A nők nagy része tabuk által bénított családi és társadalmi közegben nevelkedett, ahol nem beszéltek a szexről, tehát (jó) tanácsokat sem kapott.

Nem baj. Ez még nem baj.

Baj abból lesz, ha egy nő tagad, halogat, nem nyitott. Ha hagyod, hogy tovább távolodjatok emiatt.
A hozzám forduló emberek történetei alapján a megcsalás – hűtlenség, elhagyás, kapcsolati válság, válás – egyik leggyakoribb gyökere a férfiak szexuális hiánya. Ébreszd fel a szunnyadó vágyad! Adunk ötleteket az induláshoz!

Barátsággal,
Joós István

Témák:

 • mire vágyik a férfi?
 • hogyan lehetsz (sokkal) jobb!
 • mitől nem un meg évek – évtizedek elteltével sem?

Akkor ajánljuk ezt a kurzust, ha érzedtudod, hogy valami nincs rendben a szexuális életeddel és kész vagy változtatni!

Tartalom

 • videó magyarázat: 23p 15mp hosszú

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Fotó: instagram.com/arts_of_enigma

SZEXRŐL, ŐSZINTÉN – Gátlásos és gyakorlatlan nőknek termékről 3 értékelés

 1. Julietta

  Super volt!

 2. Tímea

  Kemény. És nem tudom, hogy milyen lenne “azokon” a dolgokon változtatni magamban, meg persze magamon… soha nem volt szexuális kisugárzásom, pedig szerettem volna, szeretném. Basszus, ha merném…annyi átváltoztatást látni neten, és olyan jó lenne belül változom, hogy az kívül is látszódjon rajtam. De jó hallani, hogy amilyen szeretnék lenni, s amire a férfiak vágynak az egyezik…

 3. Annamari

  Nagyon hasznos rendszerbe szedni , és így egybenlátni a nők által használható hatalmas hatással bíró, érzéki eszköztárat. Finomság, egyszerűség, tisztaság. Nekem ezek a szavak jutnak eszembe erről, de ahhoz, hogy valódi áramlás jöjjön létre bennünk, ahhoz bátorsággal kell engedni azt, ami épp jönni szeretne. És, ehhez pedig hatalmas bizalom kell, Bennem, Magamban. Igen mar most értem, érzem hova is szeretnek eljutni. Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük