SZEXRŐL, ŐSZINTÉN – Gátlásos és gyakorlatlan nőknek

Értékelés 5.00 az 5-ből, 2 értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

2 900 Ft

Az ember sokáig nem tehet a szexuális kultúrájáról, mert azt a mintái határozzák meg; ahogy otthon (nem), talán még a szűkebb baráti körében (sem) beszéltek róla. Egy koron felül azonban erre már nem lehet hivatkozni.

Cikkszám: SZO Kategória: Címkék: ,

Leírás

Kihívás a szex?
Vagy csak nem vagy egészen magabiztos benne?

Sokan éreznek hasonlóan… és ez rendben van!

A lényeg nem az, hogy most hogy megy, hanem, hogy változásra mennyire vagy nyitott?!

 

A nők nagy része tabuk által bénított családi és társadalmi közegben nevelkedett, ahol alig (nem) beszéltek szexről, tehát (jó) tanácsokat sem kapott.

Nem baj. Ez még nem baj!!

Baj abból lesz, ha egy nő tagad, halogat, nem nyitott. 

 1. A hozzám forduló emberek történetei alapján a megcsalás – hűtlenség, elhagyás, kapcsolati válság, többgyerekes válás – egyik fő oka a férfiak szexuális hiánya.
 2. Saját (kiterjedt) tapasztalataim alapján a nők nagy része sokkal, de SOKKAL jobban is érthetne hozzá(nk).

Akár megnyugtatásként is ajálnom ezt a videót… mert a szex FONTOS!

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

 • mire vágyik a férfi?
 • hogyan lehetsz (sokkal) jobb!
 • mitől nem un meg “öregkorodra” sem…

Szeretettel ajánljuk ezt a képzést, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

 • videó magyarázat: 23p 15mp hosszú

 

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

 

Fotó: instagram.com/arts_of_enigma

SZEXRŐL, ŐSZINTÉN – Gátlásos és gyakorlatlan nőknek – 2 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Annamari

  Nagyon hasznos rendszerbe szedni , és így egybenlátni a nők által használható hatalmas hatással bíró, érzéki eszköztárat. Finomság, egyszerűség, tisztaság. Nekem ezek a szavak jutnak eszembe erről, de ahhoz, hogy valódi áramlás jöjjön létre bennünk, ahhoz bátorsággal kell engedni azt, ami épp jönni szeretne. És, ehhez pedig hatalmas bizalom kell, Bennem, Magamban. Igen mar most értem, érzem hova is szeretnek eljutni. Köszönöm!

 2. Értékelés: 5 / 5

  Tímea

  Kemény. És nem tudom, hogy milyen lenne “azokon” a dolgokon változtatni magamban, meg persze magamon… soha nem volt szexuális kisugárzásom, pedig szerettem volna, szeretném. Basszus, ha merném…annyi átváltoztatást látni neten, és olyan jó lenne belül változom, hogy az kívül is látszódjon rajtam. De jó hallani, hogy amilyen szeretnék lenni, s amire a férfiak vágynak az egyezik…

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.