AMAZONSZELIDÍTŐ – ha túl keménynek érzed magad

(2 vásárlói értékelés)

3 500 Ft

Töketlenek a pasik és nem látsz férfit magad körül? Pedig vannak. Csak máshol. Értve ezalatt, hogy át kell lépj egy másik létmódba, hogy a számodra vonzó férfiak látóterébe kerülhess! Elmondjuk hogyan. Feltéve, hogy már unod, hogy mindent egyedül kell kitalálnod és megoldanod…

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: AS Kategóriák: , Címke:

Leírás

ELEGED van belőle, hogy egyedül vagy erős?
VÁGYSZ gyenge lenni?

Társat szeretnél, de töketlenek a pasik. Hogyan is bízhatnál bennük?! Olykor már a hited is ingadozik, hogy léteznek-e még egyáltalán férfiak …

Rendben van.
Sőt tovább is VAN, ha csak elfogadsz segítséget.

 

A nők egy jelentős része nem lát férfit maga körül. Nagyon nehéz megérteni és elfogadni, hogy ez CSAKIS Rajtad múlik. Férfiak vannak, csak épp messze elkerülik azt, aki még sok, aki még túlzottan Akar “okos és erős“ lenni.

Barátsággal,
Joós István

Témák:

 • az amazon korszak okai és működése
 • lezárásának módja
 • nehéz (!)

Tartalom

 • leckék száma: 1
  ami egy videó magyarázat (32p 21mp)

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert több ezer életút és sok száz magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Fotó: instagram.com/georgiarosehardy

AMAZONSZELIDÍTŐ – ha túl keménynek érzed magad termékről 2 értékelés

 1. Mihaczi Beata

  Elfáradtam. Régóta vagyok “erős ffi”. Közben persze belül rettenetesen magányos. Csak”gyenge” nő akarok lenni már végre. Eljött a türelmes időszakom. Jött is bele egy Lovag(?), de ő még nem kész, úgy érzem – kapcsolódik, de fél. Hogy mitől, azt ő maga sem tudja. Őszinte, beenged, de sokszor megijed attól, ami “ketten vagyunk” vagy hogy mennyi mindent megoszt velem, kikéri a tanácsom. Én persze először magamban kerestem a “hibát”, hogy én vagyok még túl ffias, túl akaratos, azért állt fel ez a helyzet. De a videó/lecke is megnyugtatott, hogy én pont ott vagyok, ahol gondoltam. Nem félek, tudatos vagyok és magamat meghazudtolóan türelmes. Nem vagyok már akaratos és valahol épp tanulok elengedni is. Nem mindig sikerül, de a jó úton haladok. Köszönöm.

 2. Ivett

  Hu, ez a videó már majdnem a végén jött, én annyira elfáradtam, én olyan régóta vagyok erős. Az elején még élveztem a sikert, most már megszoktam és közben legbelül rettenetesen magányos vagyok. Jó hallani, hogy nem kell erősnek lennem, hogy lehetek egyszerűen nő, Nő, olyan jó ez a megnyugtatás, hogy ha nem is holnap, de mikor már képes leszek elengedni a kardot, akkor lesz, aki felveszi. Bízom. Köszönöm.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…