FÉRFI KELLENE VÉGRE? – ha egyedül már nem vagy boldog

Értékelés 4.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

2 900 Ft

Ha szerinted töketlenek a pasik és nem látsz férfit magad körül, az csakis rajtad múlik.

Cikkszám: AS Kategória: Címkék: ,

Leírás

ELEGED belőle, hogy egyedül vagy erős?
VÁGYSZ gyenge lenni?

Társat szeretnél, de töketlenek a pasik, hogyan tudj bízni… olykor már a hited is ingadozik, hogy létezik-e még egyáltalán férfi??

Rendben van.
Sőt tovább is VAN, ha csak elfogadsz segítséget.

 

A nők egy jelentős része nem lát férfit maga körül. Nagyon nehéz megérteni és elfogadni, hogy ez CSAKIS Rajtad múlik… Férfiak vannak. Csak épp messze elkerülik azt, aki még sok, aki még túlzottan Akar “okos és erős“ lenni.

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

 • az amazon korszak okai és működése
 • lezárásának módja
 • nehéz (!)

 

Tartalom

 • leckék száma: 1
  ami egy videó magyarázat (32p 21mp)

 

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert több ezer életút és sok száz magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

 

Fotó: instagram.com/georgiarosehardy

FÉRFI KELLENE VÉGRE? – ha egyedül már nem vagy boldog – 1 értékelés

 1. Értékelés: 4 / 5

  Ivett

  Hu, ez a videó már majdnem a végén jött, én annyira elfáradtam, én olyan régóta vagyok erős. Az elején még élveztem a sikert, most már megszoktam és közben legbelül rettenetesen magányos vagyok. Jó hallani, hogy nem kell erősnek lennem, hogy lehetek egyszerűen nő, Nő, olyan jó ez a megnyugtatás, hogy ha nem is holnap, de mikor már képes leszek elengedni a kardot, akkor lesz, aki felveszi. Bízom. Köszönöm.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Megfontolásra…