FÉRFITALÁLÓ – ha hiába keresed az igazit

(3 vásárlói értékelés)

2 900 Ft

* csak Tagoknak elérhető

Hogy hol vannak a Férfiak? Rosszul teszed fel a kérdést. Helyesebben úgy hangzik: te miért nem találod őket? Erre válaszolni is tudunk…

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: FT Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Hogy hol vannak a HOZZÁD méltó férfiak?
Hibás sajnos a kérdés …

Mi férfiak döbbenetes hatodik érzékkel kerüljük el azokat, akikkel nekünk nem lenne jó kapcsolódni – akikről azt érezzük, hogy nem “értenek eléggé” hozzánk. Mely okból “férfitalálás” legfontosabb első lépése amolyan női “önvizsgálat”, amihez nagyon szívesen szolgálok (olykor kemény) meglátásokkal!

Barátsággal,
Joós István

 

Témák:

 • amiért nem látod őket (pedig Vannak)
 • amit tehetsz, hogy jobban láss (és amiket ehhez gyakorolni érdemes) 
 • amit mindenképp meg kell hogy érts, hogy “méltó” férfiak kapcsolódni akarjanak hozzád

Ajánljuk ezt a kurzust, ha úgy érzed, hogy már mindent megpróbáltál és néha már komolyan elfog a kétségbeesés, hogy neked sohasem lesz párod. Továbbá, ha van benned bátorság szembenézni önmagaddal és hajlandóság változtatni.

 

Tartalom

 • videó magyarázat: 23p 04mp hosszú

 

Működés

 • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó problémák oka kivétel nélkül mindig halogatás. Aki változást szeretne, annak Önbecsapást kell oszlatnia. Joós István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat, miután már érted. 

Eszközei: magyarázat és tanács

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet kell változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!

 

Fotó: instagram.com/georgiarosehardy

FÉRFITALÁLÓ – ha hiába keresed az igazit termékről 3 értékelés

 1. gabinagy964

  Sokszor nem vagyunk tisztában a saját működésünkkel sem, és azzal, hogyan akadályozzuk magunkat olyan dolgokban, amikre pedig vágyunk. Ebben a videóban sok minden világossá válik, és aki képes változtatni, megtalálhatja a megfelelő társat. Mert van, mert vannak!

 2. Zsuzska

  Elgondolkodtatásra késztetnek a hallottak. Persze az emberben egyből újabb kérdesek merülnek fel.
  Ismét egy tanulságos videó. Köszönöm

 3. Jutka

  A hagyományos meglátásaim rég kudarcba fulladtak, ebben a videóban végre más oldalról hallom az ok-okozati tényezőket. Azt eddig is tudtam, hogy van bennem “hiba”, de sosem gondoltam, hogy én tényleg tudok változtatni. Köszönöm!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük