Kapcsolódj!

Az Énakadémia kihívásokat segít megoldani.

1. Értsd jobban, hogy mi történik Veled!
2. Meríts mások élményeiből erőt!
3. Találj az utadhoz társakat!

A sikeres és harmonikus élet alapvető feltétele, hogy az ember használja mások tapasztalatait. Tudunk segíteni, bármiben is vagy, mert… mi is átmentünk hasonlón. A billenés a lépés előjele. Megoldani együtt könnyebb!

Tapasztalat alapú

Az én-akadémia lényege egymást tapasztalatokkal segíteni. Nem vagy egyedül, bármi a kihívás, köztünk biztosan van olyan, aki átment hasonlón. Gyere, ha témád van, és akkor is gyere, ha másoknak volna mit adj – őszinteség a feladat!

Ajánlott álnév

Igazat mondani név nélkül általában könnyebb. Mely okból nálunk az álnév nem ciki, hanem éppen ellenkezőleg: arra bíztatunk mindenkit, hogy a nevét (és a pózokat) hagyja a Facebookon és az Instán, és nálunk álnéven (de őszintén) vegyen részt!

Védett tér

Az őszinte megnyílás legnagyobb ellensége az ítélet – semmi nem esik rosszabbul ilyenkor, mint a kioktatás és az okoskodás. A mi közösségünkben elkötelezett moderátorok ügyelnek arra, hogy valóban tapasztalat alapú reakciókat kapj.

„A legtöbb embernek nem lájkokra vagy terápiára, hanem közösségre van szüksége.”

- Joós István /Énakadémia alapító/

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Mit mondanak a Közösség tagjai?

Mit nyújt számodra az Énakadémia?

Óriási érték egy olyan hely, ahol a Tiedhez hasonló helyzetet már sikerrel megoldó emberek valódi tapasztalataihoz kapcsolódhatsz. Nálunk mentori viszonyok, barátságok és férfi-nő kapcsolatok egyaránt születnek.

500+
tag

A saját utadon segítünk lépni

Sokan járunk hasonló cipőben, tehát értjük egymást + vannak, akik már megoldottak hasonló helyzetet, és el tudják mondani, hogy mi működött + ismerkedni is szabad.

10+ 
kurzus

Konkrét
instrukciók

Joós István és csapata 10 év tapasztalatát sűrítette korszakos önismereti rendszerünkbe – a kurzusok logikus válaszokat és gyakorlati feladatokat is adnak. (opció)

500+ 
videó

Több mint 100 órányi (!) magyarázat

Folyamatosan bővülő videótárunk anyagai a legégetőbb kérdésekre adnak választ, mert a továbblépéshez érteni is kell, hogy mi történik Veled. (opció)

Mi foglalkoztat?

Közösségünk kiemelt témái:

PÁRKAPCSOLAT

KARRIER

CSALÁD

EGÉSZSÉG

Bekapcsolódsz? Megkockáztatod, hogy igazi (tehát olykor veszélyesen őszinte) visszajelzéseket kapj jószándékú vadidegenektől?

+ Kurzusok, Tudástár, Mentorok

Használd az Énakadémia kurzusaiban, tudástárában és mentoraiban rejlő lehetőségeket – kapcsolódj működő tapasztalatokhoz!

Korszakos Rendszerünk

Az Énakadémia gerince egy korszakos önismereti rendszer, egy közös értelmezési alap, ami Neked is segíthet jobban átlátni az aktuális élethelyzeted, és így hatékonyabban megoldani a kihívásod.

Megfigyelésünk, hogy
1) a válság igazából a megújulás előszele csak,
2) szenvedés oka mindig az, hogy az ember halogat,
3) továbblépni mások tapasztalatait használva könnyebb.

Megjelenések

Csapatunk

Az Énakadémia munkatársaiban közös, hogy saját élmények alapján tapasztaljuk működőnek, amit másoknak ajánlunk.

Lelkesít bennünket, hogy minél több embernek segítsünk a válságokból továbblépni, „leghőbb vágyunk” ez.

Kőhegyi Móni

ÜGYFÉLBOLDOGSÁG

Tőzsér Máté

Sales és marketing

Kováts Ildi

E-mail marketing

Fazekas Ferenc

Social Media

Turoczy András

Moderátorok vezetője

Berényi Andrienn

Mentor kurzus és koordináció

Nagy Orsolya

Pénzügy és adminisztráció

Joós István

Énakadémia alapító

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Bátorság!

Tudjuk, hogy egyedül biztonságosabbnak tűnik az élet, hiszen még maga elől is el tudja rejteni az ember a kihívásait – ami pontosan a legnagyobb veszély. Az idő. Hogy napról napra múlik. Ha megérintettek a fenti gondolatok, akkor gyere, szembesülj és szembesíts, mert napi tapasztalatunk, hogy az életben haladni együtt sokkal könnyebb!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!