Női Út Folyamat

NŐI ÚT FOLYAMAT

Imádatot vágysz, vagy Társat?

Megfigyelésem, hogy a nők fel KELL a koronát tegyék, mielőtt egy Lenyűgöző Férfinak átadhatnák.

Láss Tisztábban!

a női utat, magad és a férfiakat

10 felvétel
[12 óra]

gyakorlatias
feladatoK

SZEMÉLYES
FOLYTATÁS

MI EZ?

Három modulból álló ön- és világismereti folyamat, amit Joós István 15 év tapasztalata és több száz általa megismert életút egyezései alapján állított össze. 

MIRE JÓ?

Továbblépni segít. Jobban érteni a férfit, a világot és a nőkkel való viszonyt. Ami nem úgy megy, ahogy szeretnénk, azt nem jól értjük. Tisztázd az Irányt, vágd le a nehezékeket! 

KIKNEK SZÓL?

A kurzus magukat változásban érző nőknek készült, és ilyen nőt segíteni akaró férfiaknak is szól. Értenünk kell egymást. Amihez legfontosabb a kihívások helyes értése. 

Mindened megvan, de mégsem vagy boldog? Talán befelé kellene indulj? Vagy már sok éves önismereti munka után sem érzed, hogy minden rendben volna? Kapcsolati válság – netán magány, sorozatos kudarcok, hangulati ingadozás, kétségek kínoznak, és már a vásárlás, a sport (szeretők és figyelem) sem segít? Nem érted miért, de sejted, hogy Benned is lehet az ok? … Neked szól ez a folyamat, ha eleged van abból, hogy valami akad, és új nézőpontra vágysz. 

– és/vagy – 

SZERETED ezt a nőt, és FÁJ ugyan nagyon a szabadság iránti törekevése, de mégis szeretnéd valahogy jobban segíteni Őt, miközben azt már tudod, hogy helyette a munkát nem végezheted el? … Ajánlom ezt a kurzust, ha férfiként titán mivoltodban már buktál, és késznek érzed magad, hogy most TE legyél a figyelmeddel egy Nőnek ott. Tudok segíteni, hogy jobban értsd, hogy helyesen megértsd Őt – amiben van, ami volt és ami még következik.   

Joós István

ERŐS KELL LEGYÉL!

A működő női élet kulcsa az Erővel való (v)iszony.

A NŐ LÉNYEGE AZ ERŐ.

Fel KELL fedezd, meg KELL éld – sőt kicsit vissza is kell vele élj! –, hogy (1) legyen erőd, (2) helyesen tudd használni, a vágyott férfival egységben.

A női út szakaszai:

1. – tudatlan Erő, ami a minták szerinti élet, amit otthonról hozol 
(álom = minták által meghatározott öntudatlan állapot)

2./a – tudatos Erő, ami az út BE és LE, az Erő felfedezése  
(a Sárkány ébresztése / a Kard és Páncél felöltése)

2./b – kereső Erő, ami az út KI és FEL, Új Cél és Társ
(a Sárkány szelídítése / Kard és Páncél letétele)

3. – céltudatos Erő, kilépés és felvállaltság, Férfi által
(a Sárkány hadrendbe állítása / Férfi-Nő Egység)

A Női Út Kurzus mindezt jól érteni és továbblépni segít. 

Bátorság!

élethelyzetek

Garantáljuk, hogy e folyamat által:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Sok éves praxisom alapján állítom, hogy csak azok a nők tudnak továbblépni a kapcsolati küszködésből, akik előbb VALÓBAN megnyerik a harcot, mégpedig mindhárom fontos területen: A) anyagi biztonság, B) női ellenállhatatlanság, C) önismeret.

Várakozni és reménykedni, hogy észreveszik az értékeidet időpocsékolás. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy NEM fog működni. Az működik, ha vállalod a változásért a felelősséget.

Másképp: ha nem érkezik a férfi, akkor TÖBB van Benned, és ki is KELL hozd – értsd: adósságod van női működés terén, és ezt le KELL törleszd. Nem nekünk, hanem magadnak és a világnak. A Férfi akkor érkezhet majd, amikor (1) az Erődnek valóban birtokában vagy, és (2) helyesen is használod.

És akkor érkezni is fog.

Joós István

KAPCSOLATI SZAKÉRTŐ

0 +
elégedett ÉNAKADÉMIA vásárló

Ezeket mondták:

Nehéz változást engedni abban, amit éveken át építettünk – bátorság kell hozzá, hogy kockáztassuk a langyos biztonságot, csak mert “nem vagyunk maradéktalanul boldogok”… és mégis: muszáj. Magunk és a szeretteink miatt is. A nő az Ereje felfedezése után, önmaga kibontakoztatása által tud nem csak boldog ember, de jó anya és jó társ lenni.

NŐI ÚT KURZUS

A Női Út Kurzus három egymásra épülő elemből áll, amiknek keretei között a női utat – magunkkal, gyermekeinkkel, férfiakkal, karrierrel és a mindenséggel való változó viszonyt – korszakos bontásban vesszük végig. 

I. – "A Királylány Halála"

A 3 napos kurzus TAVASZI ára:

1 000 Ft

II. – "A Királynő Magánya"

Az 5 napos kurzus ára:

29 000 Ft

III. – "A Királyné Felad(a)ta"

A 7 napos kurzus ára:

39 000 Ft

FIGYELMEZTETÉS

Az utat előre ismerni – “túl sokat érteni” – veszélyes, mert az ember mindig a leghaladóbbat próbálja, amit már érteni képes, aminek eredménye, hogy elhanyagolja, ami az időszerű feladata lenne, ahol valójában tart. A modulokat addig ajánljuk csak, ahol érzésed szerint MA tartasz!

Ajánlom, ha a kapcsolatodban, a férfiakkal való viszonyodban, a világgal vagy magaddal való kapcsolatban szeretnél gyökeres változást. Akkor is várlak, ha “csak” a múltadhoz szeretnél válaszokat. Végül: mindenképp várlak, ha megmentenéd a házasságodat, vagy új kapcsolatot szeretnél jól csinálni!

Joós István

VAN TOVÁBB!

A Joós István által konstruált Női Út Folyamat 3 elemből áll:

1. lépés – Női Út Kurzus
online kurzus jobban érteni és tennivalókra rálátni (itt vagy most)

2. lépés – Női Workshop
3 alkalmas személyes workshop helyzetet tisztázni és változtatni

3. lépés – Női Körök
kéthetente találkozó csoportok kihívásokban segíteni egymást

Jó munkát!

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Az első kurzus nem beugratás csak, hogy a másodikat is megvedd, hanem bőséges tartalmat ad, hogy az ember érdemben haladjon általa. Tiszta képed lesz arról, hogy amit kihívásnak érzel épp a férfi működésedben – vagy a szeretett férfi működésében – karrier vagy magánélet terén, annak mi az oka. És az is világos lesz, hogy merre lépj tovább.

Alapvetően a férfi működés a téma, ahogy ez korszakosan változik. Másrészt a férfi korszakos állapota tapasztalatunk szerint az élet alábbi területeit mind meghatározza: 

 1. önkép és önbizalom
 2. karrier
 3. párkapcsolat
 4. anyagi viszonyok
 5. szülő szerep
 6. szülőkapcsolat
 7. felettesekkel való viszony
 8. vezetői szerep
 9. mindenségkapcsolat
 10. egészség, testi állapotok

Tehát ezekről mind esik szó.

Megfigyelésünk, hogy minden emberben közös, hogy vágyik a világnak megfelelni és vágyik magát megvalósítani. A korszakos út ennek az alapvető ellentmondásnak a feloldásáról szól, ami csakis tapasztalatok (örömök + szenvedés) és azok feldolgozása által lehetséges.

Az út elejét minden ember számára a mintái határozzák meg, és bár eleinte ebből akár biztonság és siker születik, a 30-as éveinkre már “mókuskerékként” és “rabságként” éljük meg – kiégés, depresszió és hűtlenség jellemző itt: a “Titán“ (még) vak.

Az ember Minták mentén, az Álmai irányába indul, de nem éri el a célt.

A “minták halála” után az önismeret nagy korszaka, “a lélek sötét erdeje”, “vágyaink óceánjának mélysége” következik. A második harmadban magával kell szembesüljön az ember.

A válság jó, mert befelé indulni segít.

Ami a “Tudatos” időszak. Vágyak és Félelmek uralnak itt minket, a “lélek árnyékát”, a “sötét oldalt”, Dante “sűrű sötét erdejét” (= magunkat = helyünket) fedezzük itt fel, amihez két nagy szövetséges a szenvedés és a hiteles Vezető.

A “csodaszarvas” a korszak elején a boldogság ígérete volt, idővel persze eltűnik, és csak a magány marad. Terápia, coach, vallás vagy meditáció által sem sikerül pár hónap alatt “megszerelni” magunkat…

Az önismeret erdejéből való kijutáshoz helyes irányt és alkalmas társakat szükséges találni magunknak.

A kifelé emelkedő “Részes” időszak nagy kihívása, hogy sokat dolgoztam magamon, de mégsem vagyok igazán boldog. Az derül ki, hogy NEM önmagunk “tökéletesre csiszolása”, hanem a világban elfoglalt hely a válasz.

Lelkesítő célt kell merni választani, ami azonban kockázatos, tehát… “Hőssé” kell lenni!

A harmadik időszakban Új Célt, méltó Küldetést, “Ügyet” találunk magunknak – az talál meg minket (!) –, ami egyszerre eredményez hasznosságot, társakat és közösséget (“Hős” majd “Bölcs” korszak).

Ha részletesebben érdekel: indítsd el a kurzust!

Kézenfekvő kérdés, hogy a férfi és a női út mennyiben különbözik – amire két válaszunk van: 

Nagyon. Fiú és lány ellentétes mintákat kap, aminek eredménye, hogy a férfinak a férfias a nőnek a nőies működés jut a minták csődje körül válságba, aminek szükségszerű eredménye, hogy a férfi ezután átmenetileg nőies módon (vándor) – a nő átmenetileg férfias módon (amazon) működik. Mert a korábbi programot az ellenkező működéssel tudja oldani, és a maga teljességét (lélek árnyéka / férfi ÉS női oldal integrációja) így tudja tapasztalni.

Kicsit sem. Férfi és nő – megfigyelésünk szerint – azonos élményeket tapasztal azonban más viszonyulásokban, tehát a témák és feladatok egyeznek, de (1) amit a férfi a világgal való kapcsolatában él meg (Ügy és Munka), azt a nő a férfi irányába tapasztalja, és másrészt (2) ahogy a nő a családról gondoskodik, a férfi úgy a nővel van.

Alább az ábra férfi és női változatai:

Az anyag bárkinek hasznos, aki úgy érzi, hogy a szüleitől és a társadalomtól látott minta talán nem szolgálja őt jól. Függetlenül attól, hogy hány éves vagy, születtek-e gyermekeid, van-e párod, házas vagy-e…

Mind a hármat, annak függvényében, hogy az úton hol jársz. Másképp: az első kettőt mindenképpen – HA meg szeretnéd érteni, hogy mi történik vele, hogy tudj neki segíteni. 

A kurzus megvásárlása által “légy lehetsz a falon” egy olyan folyamatban, ahol egy kiemelkedően tapasztalt férfi magyarázza el a női evolúciós folyamatot, férfiasan. 

A kurzus nőt támogatni – mert például válást elkerülni – akaró férfiak számára külön instrukciókat tartalmaz.

Igen. Ha valóban a párod… bármikor nyugodtan fordítsd felé a telefont vagy a gépet, hogy Veled nézze, vagy add a kezébe, hogy Ő is megnézze!

De: a login adataidat ne küldd kérünk át olyan valakinek, aki barát/barátnő/ismerős csak!

Itt. De azt javaslom, hogy az online modulokkal kezdj. A Női Út Kurzus fent elérhető első és második modulja hasznos alap ahhoz, hogy a workshop hatékonyabb legyen. 

A Női Női kurzus és/vagy Női Workhop elvégzése után várunk.

Női Körbe azokat várjuk, akikkel a Női Út Kurzus vagy a Női Workshop elvégzése által már megvan a közös alap és nyelvezet, hogy a Női Út kihívásain hatékonyan tudjunk együtt dolgozni.

Hónapok… talán évek. Annak függvényében, hogy (1) hol jársz, (2) mennyire mersz bízni és hagyatkozni, (3) mennyire vagy bátor, magad, tehát a tökéletlenséged őszintén vállalni. 

Törekvésünk, hogy a költségek reálisak és tervezhetők legyenek: 

 1. Női Út Kurzus I. és II. – 10 nap, 30 000 Ft
 2. Női Workshop – 1 hónap, 49 000 Ft (opcionális)
 3. Női Kör – önkéntes tagdíj, ahogy helyesnek érzed

Fontos alapelvünk, hogy a tapasztaltabbak álljanak a kevésbé tapasztaltak rendelkezésre, és az önálló szolgálatból keletkező jövedelem hozzájuk kerüljön. A haladóknak így bevétele is lehet. h

Joós István indítom ezt a rendszert, és olyan barátaim kapcsolódnak hozzám, akikkel évek óta járunk már műhely jelleggel össze. 

A Férfi Út Folyamat és Műhely alkalmakat egyenlőre még én tartom. Nem titkolt reményem, hogy Műhelyt mások is tartsanak, és országosan legyenek majd ilyen csoportok. 

 1. Hogy férfiaknak az útjukon lépni segítsünk, közvetlenül vagy nők támogatása által, és így
 2. egyre több férfi fedezze fel a Helyét a világban, tehát a Teremtésben, ami által
 3. férfiak és nők jobban működjünk együtt, család és karrier témákban, és így
 4. a társadalom aktuális kihívásaira jobb válaszokat adjunk együtt, közösségben

Egyszerűbben: helyüket tudó, útjukon járó férfiak rendezett közösségét építjük.

Módja ennek, hogy (A) haladni akaró férfiak hozzáférhessenek egymás tapasztalataihoz, és (B) nőket jobban segítsünk a saját útjukon.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

 1. értsd, miben vagy,
 2. eszerint próbálj változtatni,
 3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!