Női Workshop

NŐI WORKSHOP

Voltál-e már Sárkány? 

Megfigyelésem, hogy a nők Sárkánnyá KELL váljanak, mielőtt saját ego-sárkányuk legyőzésében egy Férfinak segíteni tudnak.

Várlak élőben, Budapesten
Őszi folyamat: október 18.

TEDD FEL, HOGY LEVEHESD!

vezetővel és csapattal könnyebb

másfél órás magyarázat

3 SZEMÉLYES
ALKALOM

20
résztvevő

MI EZ?

Három alkalmas ön- és világismereti folyamat, amit akkor ajánlunk, ha pontosan akarod tudni, hogy hol jársz, és hogy mit volna érdemes tenned. 

MIRE JÓ?

Jobban érteni magad, a világot, a férfiakat. Ami nem úgy megy, ahogy szeretnéd, azt nem jól érted… Segítek az Irányt tisztázd, a nehezéket levágd.

MIBŐL ÁLL?

3 két órás találkozó vár, és az alkalmak között elvégzendő feladatok. Szerdánként találkozunk, Budapesten, este 6 és 8 között. 

Az életben való tájékozódás pontosan olyan, mint amikor egy ismeretlen erdőben akar az ember eligazodni: hasznos, ha (1) tudom hova akarok eljutni,  (2) ez merre van ahhoz képest, ahol most vagyok, (3) mit használhatok az előrejutáshoz. Joós Istvánnal való személyes munka által a Helyed lesz tiszta, ahol most vagy, az Irány amerre menned érdemes, és a Mód, ahogy ezt hatékonyabban teheted. 

Erős Kell Legyél!

A működő női élet kulcsa az Erővel való (v)iszony.

A részvétel feltétele a korszakos rendszer ismerete. 1 óra 46 perces magyarázó videó a workshop része. 

A munkához a haladó ábrát használjuk:

ALKALMAK

október 18. – este 6-8
október 25. – este 6-8
november 1. – este 6-8

HELYSZÍN

Barabás Villa, Budapest
Google Maps link

A FOLYAMAT elemei

Garantáljuk, hogy e folyamat által:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Sok éves praxisom alapján állítom, hogy csak azok a nők tudnak továbblépni a kapcsolati küszködésből, akik előbb VALÓBAN megnyerik a harcot, mégpedig mindhárom fontos területen: A) anyagi biztonság, B) női ellenállhatatlanság, C) önismeret.

Várakozni és reménykedni, hogy észreveszik az értékeidet időpocsékolás. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy NEM fog működni. Az működik, ha vállalod a változásért a felelősséget.

… de erről ugye már sok szó esett.

A Női Workshop újdonsága az, hogy a Női Úton tapasztalatom szerint CSAK az haladhat sikeresen, aki úgy alakítja az életét, hogy ehhez a megfelelő támogatása is meglegyen.

Joós István

WORKSHOP VEZETŐ

0 +
elégedett ÉNAKADÉMIA vásárló

Ezeket mondták:

A nő egyedül sárkány, és nem is lehet másképp, és az is kell legyen – tehát ez jó. Míg egy ponton már nem. És akkor a sárkányt le kell ölni. Csakhogy… A sárkány leölése nem egyszeri aktus, hanem újra és újra és újra, egyik napról a másik napra elvégzendő, ami tapasztalt vezető és bölcs nők köre nélkül szerintem lehetetlen.

A nő a “Sárkányt” közösségben szelídítve tud jó társ, jó anya, boldog ember lenni.

Mit tartalmaz az ár?

A workshop bevezető ára:

35 000 Ft

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után egy form nyílik meg, ahol adataidat megadva jelentkezhetsz. A következő folyamat indulásakor jelentkezési sorrendben nyílnak a helyek. 

Várlak, ha a kapcsolatodban, a férfiakkal való viszonyodban, a világgal vagy magaddal való kapcsolatban szeretnél gyökeres változást. Akkor is várlak, ha “csak” a múltadhoz szeretnél válaszokat. Végül: mindenképp várlak, ha megmentenéd a házasságodat, vagy új kapcsolatot szeretnél jól csinálni!

Joós István

Gyakran ismételt kérdések

Nem. A workshopon való részvétel egyedüli feltétele, hogy az Ego Jóga korszakos rendszerét alap szinten ismerd – hogy az alapelveket és a fogalmakat ne kelljen magyarázni – aminek érdekében az “Ego Korszakai” előadáshoz ingyenes hozzáférést kapsz kezdés előtt.

Igen.
Feltéve persze, hogy nő vagy. 

Kéthavonta. Legalábbis a szándék most ez. De ha nagyon nagy érdeklődést tapasztalunk, akkor havonta tartjuk majd.

Igen. A Női Workshop folytatásaként Női Körök közül választhatsz, amit István munkatársai tartanak.

A Női Körök célja, hogy a workshopban megkezdett munkához folyamatos támogatást kaphassanak azok, akik tovább is jönnének velünk az Úton. 

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!