Szeretnénk, ha látnátok, hogyan dolgozunk, ezért hetente jelentkezünk összefoglalóval, amiben bemutatjuk, mik történnek az Énakadémia háza táján.

Mi magunk is úton járunk, tapasztaljuk a világot, nem vagyunk készen, s végképp nem vagyunk tökéletesek, de azokat a tapasztalatokat át tudjuk adni, amiken keresztül mentünk, azt a tudást, amit az utunk során megismertünk, meg tudjuk osztani Veletek. Ezért vagyunk itt.

Egológus vizsga

Február 8-án megtartottuk az év első egológus vizsgáját, melyen négy jelöltünk vett részt. A vizsgát megelőzte egy egynapos felkészítés, ahol megismerkedtek a világképpel, a korszakos ábra különböző állomásaival, közelebb kerültek az egyes korszakok jellemzőihez, és ahhoz is, hogy hogyan tudják a különböző állomásokat elfogadni, lehetőségként tekinteni a válságokra és arra, hogy mindig van tovább.

A felkészítést egy mélyebb önismereti munka követett, ahol a jelöltek hétről hétre különböző feladatokkal mélyültek el a világkép jellemzőiben és feladatok által egyre közelebb kerültek ahhoz is, hogy hogyan tudnak ezzel az ismerettel és a tapasztalataik által segíteni a körülöttük lévő, válságba jutott embereken.

A vizsga három részből állt és mindvégig fontos volt az, ami a tanácsadói munkájuk során is, hogy mindig saját élményből és tapasztalatból beszéljenek.

  • Egy korszakot kellet húzni és bemutatni azt saját élményük alapján, melyre a vének tanácsa kérdésekkel reflektált 
  • Utána egy rövid személyes konzultáción kellett bizonyítaniuk “rátermettségüket”, az illetőt továbblendíteni az adott helyzetből, megállapítva azt is, hogy melyik korszakban jár
  • A vizsga zárása Joós Istvánnal (alapító) folytatott bemutatkozó beszélgetés volt

Gratulálunk Kőhegyi Mónika, Lengyel Attila, Máté Tímea és Petroczki Szabina!

Elkészült TÜKRÖM, TÜKRÖM – Avagy, mit üzen rólad a valóságod? kurzusunk!

Ez az 5 hetes, nőiséget kibontakoztató kurzus a belső munkában segít. Olyan tényezőket állít tükör elé, amik a valóban boldog párkapcsolat gátjai.

Élményt adunk a változáshoz

AJÁNLJ ÉLMÉNYT, segítsünk együtt! – FELHÍVÁS

Az ÉNAKADÉMIA válságban lévő embereknek segít továbblépni, aminek cikkek és online kurzusok mellett 2019-től új élmények is fontos része.

Megfigyelésünk, hogy komfortzónán kívüli új élmények legalább annyit tudnak adni az élet kihívásaival küszködő embereknek, mint egy jó könyv, vagy egy online kurzus.

Ha van olyan programod, élményed, szolgáltatásod, amit szívesen megjelentetnél az oldalunkon, akkor itt megteheted!

Az én történetem pályázat

Folyamatos az élményünk, hogy sok emberre világítótoronyként hatnak az oldalunk szereplő cikkek, videók és kurzusok, összességében a világkép, amit képviselünk. Ezért meghirdettünk egy pályázatot, amire saját továbblépésetek történeteit vártuk.

Nagyon köszönjük, hogy írtatok!

A beküldött munkák feldolgozás alatt vannak. Szeretettel várjuk továbbra is anonim megosztásaitokat nőről, férfiről, krízisről, kapcsolatról, válásról, sikerről, kudarcról a kapcsolodj.net oldalunkon!

Szeretettel,

Nelli – szerkesztőség

 

Kapcsolódó kurzus: