Évek óta megtiszteltek minket a figyelmetekkel, követésetekkel, megosztásaitokkal. Visszajelzéseitek alapján tudjuk, hogy sokak életében katalizáltak alapvető változást az ÉNAKADÉMIA oldalán megjelenő írások, videók, tanácsok, kurzusok. Abban is biztosak vagyunk, hogy a személyes történeteitek nagyon hasznosak, mert a megélt nehézségek, örömök átadása segíti másoknál is az elmozdulást, ezért PÁLYÁZATOT ÍRUNK KI.

 

Kíváncsiak vagyunk Rád, hogy Neked, miként sikerült a továbblépés!

 

Szeretettel várjuk anonim, őszinte történetedet konkrét élethelyzetről: nőről, férfiről, krízisről, kapcsolatról, válásról, sikerről, kudarcról – hogyan segített, amit adni tudtunk.

 

Stílusbeli és formai megkötésünk nincsen, csupán annyi, hogy a legfeljebb 5000 karakter terjedelmet ne lépd túl. Küldhetsz hanganyagot vagy videót is. Ez esetben arra figyelj, hogy a felvétel ne legyen hosszabb 7 percnél.


A minket leginkább megérintő 5 írás szerzői 30 000 Ft értékű ÉNAKADÉMIA kupont kapnak (tetszőleges felhasználásra). A legjobb írások közül pedig hetente megjelentetünk egyet a web- és a Facebook oldalunkon.


Kérjük, hogy a pályázatodat “Az én történetem” címmel küldd el a palyazat@enakademia.net email címünkre, vagy ezzel a címkével ellátva publikáld a Kapcsolódj oldalon: http://kapcsolodj.net! (Ha régebbi tag vagy és írtál már ilyet, akkor azt ezzel a címkével ellátva utólag is nevezheted.)


Beküldési határidő: 2019. február 28.