AJÁNLJ ÉLMÉNYT, segítsünk együtt! – FELHÍVÁS

Az ÉNAKADÉMIA válságban lévő embereknek segít továbblépni, aminek cikkek és online kurzusok mellett 2019-től új élmények is fontos része.

Megfigyelésünk, hogy komfortzónán kívüli új élmények legalább annyit tudnak adni az élet kihívásaival küszködő embereknek, mint egy jó könyv, vagy egy online kurzus.

Ha van olyan programod, élményed, szolgáltatásod, amit szívesen megjelentetnél az oldalunkon, mert segíthet másoknak magukat meghaladni, vagy esetleg ajánlanál olyat, amit TE magad kipróbáltál és segített, akkor ne habozz, oszd meg velünk!

Három kategóriában várjuk az élményeket:

Ami a Te/Ti szolgáltatásotok – jógától a meditáción át, siklóernyőzés, önismereti társas vagy tánciskola, főzés, sport, vagy akármi más is jöhet.

Amit próbáltál, és nagyon ajánlasz másoknak – ide élménybeszámolókat és partner-ajánlásokat is várunk.  Nem baj, ha nincsen arra ötleted, hogy a szolgáltató ki legyen, keresünk alkalmas partnert.

Amit próbáltál, és esetleg szolgáltatni is segítenél – új ötlet is lehet, új bevételi forrás, Neked, ami másoknak is jó.

Hiszünk abban, hogy a lelki fejlődéshez nagyban hozzájárulnak az új élmények, melyek az érzékszerveinkre és a testünkre hatnak.

Jöhet bármi, ami földön, vízen, levegőben kimozdít a komfortzónából, vagy éppen elindít, hogy kihozd magadból az igazi Nőt, vagy az erős Férfit, bármi ami élmény alapján segít a változásban.

Az ajánlásodat itt várjuk: Élményt ajánlok

További kérdéseddel keresd Meát, ezen az e-mail címen:

mate.timea@enakademia.net