Erős kapcsolatot vágysz?
Úgy érzed, készen vagy rá, de mégsem megy / érkezik?

VAN segítség.
HA ide mered bízni magad…

 

A nők jelentős része harcban áll napjainkban. Sokaknál a párkapcsolat szorul, mások a világban egyedül helytállva küszködnek, asszonyok, anyák, nők, amazonok, mert muszáj – vagy leglábbis így tűnik, mert a férfiak “bénák” vagy “kevesek”, és akik nem, azok mással vannak.

Megfigyelésünk, hogy ez nincs így. Hanem férfiak nagyon is vannak, “csak” MÁSKÉPP működnek, mint a nők azt elvárják, tehát más módon kapcsolódhatsz velük hatékonyan. Itt a férfiak működésével foglalkozunk. Segítünk jobban megérteni őket, HA a Harcból már eleged. 

 

Mi ez?

A HÖLGYKÉP-ZŐ egy gyakorlatias – mert heti feladatok köré épülő – tréning-folyamat azoknak, akik úgy érzik, hogy volna fejlődnivalójuk a férfiak értése, velük való együttműködés terén.

Alap a férfiak működésének jobb megértése, de a nagyobb rész Rólad szól. Hogy Te hogyan lehetsz Vele sikeres, eredményes, hatékony, Boldog – hogy Te mit tehetsz ezért MA. Gyakoroljuk!

Akkor gyere, ha nehéz már a kard, ha letennéd, ha vágysz már nagyon erre, ha valóban eleged a harcból, de még nincs meg a konkrét jelölt / aki most van érzed, hogy nem Az.

 

A HÖLGYKÉP-ZŐ tréning A Nő Útja folyamat harmadik eleme. Előzménye az ÉNERŐ tréning – ha sikert és biztonságot Akarsz –, következő lépés pedig a FÉRISZELIDÍT-Ő, ha megvan a Jelölt.  

  

Így működik

 • eleje van, de vége nincsen, addig haladsz a programmal, amíg csak akarsz / úgy érzed
 • heti feladatok várnak, új élmények, személyesen, Neked
 • havi díjat fizetsz

Bővebb magyarázat a rendszer működéséről A Nő Útja oldalon.

 

Eszközrendszer

 • világkép – a folyamat gerince azon vélekedésünk, hogy férfiak és nők különbözük, magunkat, tehát igazi helyünket és boldogulásunkat korszakokon át, válságról válságra haladva fedezzük fel, amit immár egy a korszakokat bemutató ábrába (Királylány, Amazon, Hölgy, Világszép, Királyné) és egy ezt kibontó könyvbe is összefoglaltunk;
 • feladatok – valódi kihívást jelentő heti (házi)faladatok várnak, amiknek célja saját új tapasztalás. Neked. Élményünk ugyanis, hogy a konkrét feladatok konkrétan szembesítenek, aminek okozata a konkrét változás. Nem mert mások Rajtad változtatnak, hanem mert az új tapasztalásból fakadó valódi megértés által automatikusan változik az ember;
 • személyesség – találkozunk, megosztunk, kapcsolódunk, tanulunk, feldolgozunk, elfogadunk. Megfigyelésünk, hogy NAGYON sokat tudunk egymásnak adni, aminek egyetlen feltétele, hogy merjünk nem tökéletesek lenni. Hanem emberek. A világban való boldoguláshoz fontos a gyakorlás, de igazán kitanulni tapasztatokat megosztva lehet. [opció]

 

Változatok

 • ALAP – a feladatokat e-mailben kapod, heti ritmusban
  [optimális, ha egyedül indulnál vagy már van vezetőd, aki segít az Úton]
 • INTENZÍV – feladatok + egyéni tempó + írásos reakciók + előadások
  [ha ráér a személyesség, illetve vidéki résztvevők figyelmébe – Egológus online segít]
 • SZEMÉLYES – feladatok + egyéni tempó + írásos reakciók + előadások + személyes Vezető
  [ha érzed a személyes kapcsolódás többlet értékét, hasonlók közössége szerintünk fontos]

Bővebb áttekintés és árak: A Nő Útja oldalon.

 

Várunk,

 • HA működő kapcsolatot Vágysz!
 • HA elég Bátor vagy Bízni!
 • HA szenvedsz…

 

További részletek és jelentkezés: ITT