Királynő szeretnél lenni? Képes vagy rá, Hajrá, hidd magadról el! A KirályNŐ létmód Harc, az Amazon korának hívjuk, fontos és értékes, de még senkit nem láttunk, aki tartós boldogságot talált volna benne…

Alternatívánk a KirályNÉ.

Különbség, hogy a KirályNÉ nem elképzelhető Király, tehát Társ, tehát Férfi, tehát jól működő kapcsolat nélkül. Sőt. Mivel a Királyhoz ország is kell, így Királyné a helyén jól működő Férfi nélkül nincsen.

NEM beszélünk a KirályNŐ ellen, fontos az Erőd és Nagyszerűséged tapasztalni, képzésünk is van hozzá, de ez a program azoknak szól, akiknek már elege belőle… hogy nehéz a kard, hogy Te hozod a döntéseket, hogy csak magadra számíthatsz. VAN tovább: Férfi kell. Nem szégyen bevallani. Megmutatjuk, hol vannak! Sőt. Megmutatjuk, hogy hozzájuk – vagy a férjedhez, akivel elhidegültetek picit – jobban kapcsolódni miképp lehet. Mert lehet.

 

Mi ez?

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ egy hat elemből álló, 40 napos önismereti folyamatamolyan best-of-ÉNAKADÉMIA –, amit akkor ajánlunk, ha VALÓBAN eleged van már abból, hogy nem megy a pasiddal / töketlennek tűnnek a férfiak. Megmutatjuk, hogyan lehetsz sokkal boldogabb.

 

Bővebben

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ egyrészt nézőpontkorrekció, mert egészen egyszerűen rosszul lát szerintünk sok mindent a női társadalom nagy része – másrészt 3 x 5 konkrét feladat, amik saját új élményekhez segítenek. Mert úgy tűnik, muszáj tapasztalnunk is, hogy elhiggyük az újat…

Célunk helyükön stabilan álló, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog Nők támasztása.

A feladatok olykor nehezek. Nem lehetetlenül, de komfortzónát feszegető módon, mert így van értelme. Segítünk kijönni abból, amiben vagy, hogy így jobban ráláss magadra és a környezetedre, mert a tisztuló látásmódból automatikusan születnek helyesedő döntések.

Bátorság!

Semmi más nem kell hozzá. Ha tehát valami fura és talán érthetetlen kíváncsiságot / bizalmat érzel, akkor már csak Bátorság, és mi garantáljuk Neked, hogy ezáltal a tapasztalás által változni fogsz! Te. Tehát az életed is. Tehát minden, ami jelenleg probléma. 🙂

 

Háttér

Az emberiség ősi mítoszai, meséi és sok konkrét életút alapján folyamatosan finomodó korszakos modellünk mentén vesszük végig a férfi-nő viszonyrendszert – segítünk Neked a következő korszakba lépni, mert VAN tovább, bárhol is jársz!

Megfigyelésünk, hogy a korszakok között belső átállás kell mindig történjék. Korszakról-korszakra. Csakhogy az új általában félelmetes, és ezért mi ennek ellenállunk. A válságok oka, hogy az ember maga halogatja a változást.

ÉNAKADÉMIA-fbCover

 

Elemek

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ moduljai az alábbi sorrendben követik egymást:

 1. FÉRFIMAGYARÁZÓ – a Férfi Út magyarázata, mert FONTOS érteni – Joós István 
 2. IRÁNYKORREKCIÓ – alap az álom, a Tiéd mi, biztos vagy benne? – 5 feladat
 3. A NŐ 12 PONTJA – így működj a férfiakkal helyesen, 12 pontban – Joós István
 4. HÖLGYKÉPZŐ – gyakorlati élmények a női(es) működéshez  5 feladat
 5. A NŐ ÚTJA – férfiak után most Te következel, megtudod, hol jársz – Joós István
 6. VILÁGSZÉP-S-ÉG – továbblépés, egy kurzus még nem vált meg – 5 feladat

 

Lehetőségek

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ egyrészt abszolút megáll magában, de másrészt az alábbi kiegészitő lehetőségeket szívből ajánljuk, mert más, Hozzád hasonló, a Számodra most jelentkező kihívásokat már leküzdött nők és asszonyok társasága érték:

 

FONÓ – női közösség (kéthetente)

TANÁCSADÓ – személyes segítség (Skype vagy élőben)

 

Indulás 

 1. a kurzust ITT VÁSÁROLHATOD MEG
 2. a program azonnal elindul
 3. a Kurzusaim menüpontban mindig a soron következő elem látszik

[Csoportot vagy személyes segítséget bármikor igénybe vehetsz. Ajánlott, de nem kötelező. Ahogy érzed…]

 

Ajánlás

A programot leginkább akkor ajánlom, ha tarthatatlan a jelen. Jó, ha kíváncsi vagy, mit tudunk adni, de még jobb, ha már szenvedsz attól, hogy ez így tovább NEM megy. Mert akkor vagy valóban kész változni. Megfigyelésünk, hogy a legnagyobb akadály a félelem, és közvetlenül utána az azzal kapcsolatos arrogancia, hogy mi minden járna… Semmi NEM jár. Hanem a Boldogság MUNKA. –Joós István

 

Kérdések?

 • hívj minket bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: +36302407233
 • e-mail: tanulmanyio@enakademia.net