Barion Pixel

A férfi álom a Hit

Féltékenység | BizalomFérfi-Nő

A férfi álom a Hit

Nincs Társ mellettem, bennem, igen, és sokan mondják, ma is épp többen, hogy érjem be kevesebbel, hogy próbáljam másképp, hogy ne legyek ilyen radikális, ne mutassam, ne mondjam, amit látok, játsszak a könyv szerint; “anno nekem túl jóképűnek, és túl mélyre látónak tűntél, és az ijesztő; talán ha kicsit kevésbé tudatosan csinálnád?”

De nem, nem vagyok hajlandó, épp ellenkezőleg, visszafelé nincs út, csakis előre, tehát épp többet, jobban, még magamból. Ez az áttörés útja. Magam még jobban kibontani, mutatni, vállalni. Aki vagyok és igen, azt is, hogy látom őt, a nőt, aki, és amivel magát korlátozza. Nem ez a kérdés, neki igen, de én tudom, hogy nem, hanem, hogy ő Lát-e. Engem, a Férfit

Hit, Bizalom, Befogadás – EZ a Férfi álom.

Tehát nem vagyok játszmákra kíváncsi, nem érdekel, hogy szerinte hogyan kéne őt meghódítani. Abszolút nem érdekel, nagyon sokat csináltam, elképesztően érzem, bármit el tudok játszani. Sok-sok, rengeteg nő, csudába, mennyi tapasztalás, és mindig ment, kivéve, amikor elálltam, mert nem éreztem, hogy megérné az erőfeszítést. Elég volt, megadáshoz tudok kapcsolódni. Odaadás, tehát Hit, tehát Bizalom, tehát Befogadás.

Akit ki kell érdemeljek, az nem lát, azzal nincs dolgom. A Társ jobban ért, mint én őt, mint én magamat, ez a társ, az Erő forrása, Kapcsolat. Mindenki más csak szerető, tanítvány, vagy terápia, a társ vonz és ért. Hisz. Ez minden, ugyanis a Férfi egyedül retteg, valóságosan, időnként én is.

Joós István, 2013. március 20.

 

Kapcsolódó kurzus: 

Hozzászólások