Az alábbi írás az EgoYoga oldalra érkezett. A szerző engedélyével osztjuk meg. Csodálatos, valódi személyes tapasztalattal mutatja be, hogy milyen az, amikor a Nő éli az erejét. Ad és fogad.

Soha. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer bevállalom ezt, hogy kiteszem bárki elé a szexualitásom, akár csak ezrelékét is. 

Elképesztő, mire indít engem ez az ítélkezésmentes közeg. Az utóbbi hétben két olyan post is született itt, amitől nekem is közléskényszerem támadt.

Mindkettő a szexualitással foglalkozik, és ez hozzám létkérdés szintjén közelálló téma. Az egyik azt feszegette, hogy miért akar mindenki lefeküdni a nővel, szinte rögtön. A másik azt feszegette, hogy amikor valaki a sötét vágyainak enged, az lélekölő-e vagy sem. 

Mindkettőhöz vannak gondolataim, átadnám a tapasztaltakat Nektek.
Kezdeném is, de előbb kicsit még közelebb jövök, kijjebb nyitnék még ajtókat, nem, nem félek, barátok közt vagyok :)

Ötvenes nő vagyok, a korszakok elvették a magukét, hogy aztán visszakapjam, egy olyan időben, amikor már épp nem vártam semmit, hanem inkább csak érzem, hogy közeledik a változás és egyre inkább higgadok és fogadóképessé válok. Nagyon nyitott vagyok ebben az időszakban, és várok.

Ám volt, amikor úgy gondoltam, hogy mindenképp változás kell és látni akarom magam, mint nőt,  hogy mi van akkor, amikor őszintén azt mondom: itt van, vedd el és add ide a tiédet. Nincs feltétel, nincs kvázi tabu, nincs eleve korlátozás. Gyakorlatilag rábíztam magam az illető férfira és engedem magam és megélem a belső tüzet.
Eszembe sem jutott arra gondolni, mi lesz ha nem talizunk többet. Én adni akartam, megosztani. És kellett.

Nemcsak hogy találkoztunk, de viszonyokká alakultak, átmeneti kikötőkké váltunk egymás útján és ez elképesztő örömet hozott. 
Mert NEM VOLT FELTÉTELE. És ezt mind, csakis a kölcsönös vágyakozás és közös megegyezés alapján, pusztán testi céllal, viszonyokat folytattam, de nem a nagy szerelem elvárásával.

Egészen elképesztő tapasztalatok lettek az enyéim. Akikről szólok, 40-50 éves férfiak, azt írom le ami közös volt mindben. 

Részemről adott volt a kezdeményezés, a nyitottság, a vagányság, bátorság, a testem szeretete, a szex szeretete, a kíváncsiság, és a feltétlen elfogadás részükről kivétel nélkül jelen volt. Óriási SZÜKSÉG. Szükség a női befogadásra. Szükség az odaadásra.

Ők mind ADNI AKARTAK magukból MIND FIGYELNI AKARTAK rám. Jól akarták csinálni. Szabadok akartak lenni. Férfiasak akartak lenni. Boldoggá akartak tenni, amíg együtt voltunk, semmi nem számított csak én. MIND hatalmas energiákat adtak hozzá ehhez és ÉN VOLTAM A FÓKUSZ mindvégig. 

Akarták érezni, hogy amit csinálnak az jó és kell a megerősítés, hogy tényleg az. Száz százalékban adják magukat, és még a legvadabb pillanatban is működik az önkontrolljuk. Abban van a gyönyörük, ha nekem gyönyöröm van. Az jelenti a mindent, ha egyszerűen csak befogadom, amit kínálnak és táncolok velük és bármilyen furcsa, NEM A SZEXRŐL SZÓLT CSAK, illetve nem a dugásról. Mindben volt megnyílás, mesélés a saját életről, gondokról, elképzelésekről.

Egyikük sem volt közönséges, erőszakos, végtelen hálát éreztem belőlük. 
Nem éreztem, hogy nem tisztelnek, sőt sok esetben bízták volna rám a szívüket, ami megtiszteltetés volt számomra. 

Mindben közös volt, a folytatás iránti vágy kivétel nélkül, ezt én annak tudom be, hogy ezen a téren még mindig nagyon béka segge alatt vagyunk.

Ne gondoljatok semmi perverz dologra, sőt, én még talán a félénk jelzőt is merném használni esetenként. Abszolút kölcsönösen boldoggá tettük egymást, egy csomó férfit láttam, akik levegőért kapaszkodnak és a csodálatért – ha úgy tetszik, a hitedért gyakorlatilag térdre hullanak
(ezt nem a gyengeség hanem az értékelés miatt jegyzem meg). Nem a nőt imádják benned hanem a reményt, hogy tényleg fontosak és tényleg ott vagy ha kellesz. 

Nem igaz, hogy nehezen nyílnak meg terheltek, korlátozottak, feszültek, 
nagyon sarkalatos pont, hogy a szexben felszabadulhassanak. És ezt Te Nő, csakis Te vagy és lehetsz képes adni. Higgy nekem.Nagyon fontos hangsúlyoznom, hogy teljesen hagyományos szeretkezésekről van szó
Nulla szadomazó tartalommal. 

És nem, nem futó dugásokról, hanem néhány órás együttlétekről és folytatólagos viszonyokról. 
És ha nem folytatódik, miattam nem folytatódik, mert szándék tőlük lenne. 

Addig mész el nőként a szexben, ameddig Te akarsz, SOHA nem kell alkuból csinálni semmit. 

Tudom, rosszul hangzik, de talán kimondhatom, temérdek dolgot eleve meg sem próbálnak a nők rengetegen, mert nem és kész, ebben mindenképpen van hova fejlődni. Még nagyon fontos, hogy egyetlenegyet nem tudok mondani, aki ne lett volna maximálisan úriember közülük. Nem kellett hozzá semmi, csak a hozzáállásomon változtattam, és hogy azt adom, amit mondok.


Nem lettem soványabb, fiatalabb, narancsbőröm is van, ráncaim is,
viszont bassza meg, csillog a szemem és nem tudok nem boldog lenni 
és ez vonzza őket mint a lepkét a fény. Magamat adtam merek értük rajongani és ez több, mint elég.  Ennyi az egész.

Mariann


Az EgoYoga az ÉNAKADÉMIA zárt közösségi oldala, ahol őszintén
beszélünk a kihívásainkról, és egymásnak saját élményekkel
reagálunk. Tapasztalatunk, hogy az életben az ember úgy tud a
legjobban haladni, ha fel meri vállalni, ami van. Álnéven eleinte
könnyebb. Téged is várunk!