Udvarol, de szexig nem jutunk el. Miért? – Kérdezz-Felelek #231

IsmerkedésIsmerkedésVIDEÓVideótár

Udvarol, de szexig nem jutunk el. Miért? – Kérdezz-Felelek #231

A “szexig nem jutunk el”- férfi nem tudja, hogy szabad. Mert fél. Mert nem segítesz neki, csak feltetted a lábad, és vársz. Azért vársz, mert félted az Álmod.

Női kérdés

A bejegyzés címe: “Impotens? A következő a helyzet: ismerkedek egy ideje egy elvált férfival. Több éve vált el, nagyon megviselte, vannak gyerekek is; sok időt tölt velük. Régóta kerülget, én pedig egy hónapja lettem szabad ezt tudja is és örül neki. Azóta beszélgetünk, chat-elünk majdnem minden nap, találkozgatunk néha. Szóban és írásban akar és kapcsolatot akar, de a tettei nem ezt tükrözik. Elfoglalt, nem ér rá, a gyerekek, az üzlet stb. Én mint Amazonból szelídülő Hölgy – mert érte megtenném – ő lehetne számomra a Férfi. Türelmesnek mutatom magam. Kedves vagyok, megértő, amikor keres, de egyre inkább nem értem a helyzetet és egyre jobban elkeserít. Akar vagy nem? Lehet, hogy impotens? Hogyan viselkedik egy férfi akinek ilyen gondja van, de van egy nő akivel kapcsolatot szeretne? Így?”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture