Közösség

Közösség

Használd mások tapasztalatait!

Megfigyelésünk, hogy egymás tapasztalataira támaszkodva könnyebben és gyorsabban lehet haladni, az élet minden területén. Ezért hoztuk létre a Közösséget. 

Nem vagy egyedül – mások élettapasztalatait használva sokkal könnyebb az élet!

Mit nyújt számodra az Énakadémia Közösség?

Képzelj el egy olyan helyet, ahol a Te jelenlegi helyzetedhez hasonló kihívást már sikerrel megoldott emberek is megosztják a tapasztalataikat. Rájuk támaszkodva sokkal egyszerűbb jól érteni, hogy mi történik veled és hogy mit is kéne tenned – valamint megtenni is sokkal könnyebb lesz.

Tapasztalat alapú

Az Énakadémia célja egymást tapasztalatokkal segíteni. Nem kell egyedül megoldd, bármi is a kihívás, köztünk (szinte) biztosan van, aki átment hasonlón. Gyere, ha témád van, és akkor is gyere, ha másoknak volna mit adj, vagy csak olvasgatnál!

Ajánlott álnév

Igazat mondani név nélkül általában könnyebb. Mely okból nálunk az álnév nem ciki, hanem éppen ellenkezőleg: arra bíztatunk mindenkit, hogy a nevét (és a pózokat) hagyja Facebookon és Instán, nálunk álnéven (de őszintén) vegyen részt!

Védett tér

Az őszinte megnyílás legnagyobb ellensége az ítélet – semmi nem esik rosszabbul ilyenkor, mint a kioktatás és az okoskodás. A mi közösségünkben elkötelezett moderátorok ügyelnek arra, hogy valóban tapasztalat alapú reakciókat kapj.

EgoYoga™

Ha akad az élet: tovább kell lépni!

Tagság által: (1) magyarázatot, (2) személyes figyelmet, (3) mások tapasztalatait, (4) konkrét tanácsokat kapsz, hogy jobban tudj haladni a Számodra fontos életterületeken.

Nem Te vagy válságban. 
Hanem csak a mód, ahogy az életedet eddig élted.

Az EgoYoga célja, hogy gyorsabban meg tudj magánéleti vagy karrier kihívásokat oldani, jobban tudj kapcsolódni.

EgoYoga™

Mi vár rád az Énakadémia Közösségében?

HELYZET meghatározás

Csatlakozásod első lépéseként egy kérdőív segítségével értjük meg jobban a helyzetedet, hogy bizonyosan a Számodra leghatékonyabb helyre kerülj a közösségünkön belül, hogy a lehető leggyorsabban lásd, hogy másoknak mi működött.

KORSZAKOS magyarázat

Az Énakadémia korszakos rendszere belátható mérföldkövekre, megtehető lépésekre bontja a magánéleti vagy karrier kihívások mögött húzódó változás folyamatát, és ezáltal járható utat ad, bármi is az életedben, amin változtatni szeretnél. Érteni fogod az akadás okát, és azt is, hogy mit kell tegyél. Plusz konkrét heti feladatokat is elérsz.

Sok száz INSPIRÁLÓ ÉLETTÖRTÉNET

Sokan voltak már hasonló helyzetben mint most Te. A közösségben a tagok megosztják egymással a történeteiket, amikből nem csak a nehézségek, hanem a megoldások is látszanak, melyek Neked is segítenek. Inspirálódj, használd mások tapasztalatait, gazdagodj mások élettapasztalataival, old meg gyorsabban a problémáid!

PROAKTÍV segítség

Sokan vesznek edzőterem bérletet, amit aztán soha nem járnak le. Számunkra fontos, hogy a “lelki wellness” nálunk elköltött forintjai ne menjenek kárba, hanem igenis elérkezzen a vágyott változás tagjaink életében.

Aktívan törekszünk segíteni, hogy
A) egyre jobban értsd, hogy mi van Veled,
B) egyre nyilvánvalóbb legyen, hogy mit is kell tegyél,
C) egyre több erőd legyen a szükséges lépéseket sikerrel megtenni.

A változás kockázatos, és egyedül rettentő nehéz. Nálunk tapasztalt önkéntesek és Joós István vezetésével az EgoYoga szakértői is segítenek.

INGYENES konzultációk

Hetente több ingyenes Zoom konzultációra is várunk, ahol az Énakadémia mentoraitól, csoportvezetőitől és szakértőitől is kérdezhetsz – élőben és ingyenesen. Olyan ez mint egy lelki wellness, ahol egyre nagyobb óriási kínálatból választhatod ki, hogy hova-mire-kihez járnál rendszeresen.

MENTOR hálózat

Számunkra is meglepő felismerésünk, hogy az emberek nagy résznek nem terápiára, hanem őszinteségre van szüksége. Olyan helyre, ahol értik és elfogadják. Olyan más emberekre, akiknek a tapasztalatait használhatja, akik megoldottak már hasonló kihívást… Egymásra van szükségünk. Közösségünkben az előrébb járók tudnak Számodra mentorként szolgálni, és Te is segítője lehetsz az utánad jövőknek!

* Mentor tapasztalatai megosztása által lehet az ember, csoportvezetőket külön is képzünk. 

NŐI KÖRÖK, FÉRFI KLUB, csoportok, találkozók

A fonó / női szalon évszázadokon át adta a női társadalom gerincét, és ezen keresztül a társadalom egyensúlyának is fontos eleme volt. Ahogy a férfiak vadásztársaságai is. Mi ezek modern változatát adjuk, online és személyesen is. 

A hetente összejáró online női körre kép nélkül is beléphetsz, és ugyanúgy lehet mosni, vasalni, vacsorát főzni közben, ahogy az őseink még „kukoricát fosztottak”. 

A Férfi Kör személyesen találkozik Joós István vezetésével a 12. kerületben – tagoknak ingyenes (!) – és az “ügyüket” már tudó tagokat Férfi Klub is várja.

Énakadémia Találkozók vidéken indultak először, és bár még rendszertelenüL, de már Budapesten is vannak.  

Ha igazán jól haladnál – mindent meg akarsz magadért tenni / szeretnéd a közösségi részvételedből a maximumot kihozni (!) –, akkor a zárt csoportokat ajánljuk! *

* A zárt csoportokat (1) az úton előrébb járó, és (2) csoportvezetésben járatos vezetők viszik, és a heti konzultáció mellett folyamatos írásos kapcsolatban is állnak a tagok. A csoport erőt ad, tisztázni segít, és „feloldozást” is jelent, hogy másoknak is kihívás ugyanaz. A zárt csoportok díjkötelesek.

Őszinte ISMERKEDÉS

Eleged van a fotók huzogatásából és a netes társkeresőkön jellemző pózokból? Bátor önfelvállalást, őszinteséget, igazi és tökéletlenségükben lenyűgöző embereket szeretnél látni? Akkor gyere közénk! Nálunk szavakkal lehet csak vonzónak lenni, mivel képeket csak szavak után cserélnek a tagok. A közösségben barátságok, férfi-nő kapcsolatok és mentori viszonyok egyaránt születnek – sőt 2021-ben már a második “Énakadémia baba” érkezett. 🙂

Közösségünk 12 leggyakoribb témája:

1. Menjek vagy maradjak?
2. Váltanék, de hogyan?
3. Nem vagyok boldog.
4. Szeretői viszonyok…
5. Házasságmentés (javítás)
6. Kiégés, Karrierváltás

7. Magány vs. ismerkedés
8. Önbizalom, önismeret, cél
9. Kapcsolati kihívások
10. Munka vs. magánélet
11. Család / szülőkapcsolat
12. Ember és mindenség

Nos?

Várunk!

KÖZÖSSÉGI ESEMÉNYEK

Rendezvényeken találkozunk.

Hosszas COVID szünet után újraindultak a rendezvények. Kirándulások és nyári tábor mellett a budapesti Énakadémia Klub rendszeres (és tagoknak ingyenes) – de folyamatosak az Énakadémia Pódium rendezvényei is. Joós István 2022 tavaszra tervezett vendégei közül Kassai Lajos és Gánti Bence már elfogadta a meghívásunkat.

Közösségi Események

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Mit mondanak a résztvevők?

Videótár

Éves Tagság által videótárunkhoz is korlátlan hozzáférést kapsz!

Folyamatosan bővülő videótárunkban Joós István az általa megismert sok száz életút egyezéseiről beszél. A videók helyesen érteni, tehát tisztábban látni és jó döntéseket hozni segítenek – tapasztalati alapon álló, tehát könnyen érthető magyarázatokat és azonnal alkalmazható tanácsokat adnak.

Megfigyelésünk, hogy ha az ember valahol akad az életében, akkor ott nem jól érti a helyzetet. A videók tisztázás által segítenek.

10

ÉV TAPASZTALATA

600+

VIDEÓ

3 millió

MEGTEKINTÉS

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Mit mondanak a videótár nézői?

Tagság

Célunk, hogy annyi pénzből, ami máshol egy órás konzultációra elég nálunk folyamatos figyelmet és működő segítséget kapjanak a tagok. A lelki wellness leghatékonyabb közössége vagyunk.

ÉNAKADÉMIA

KÖZÖSSÉG

HAVI TAGSÁG

9 900 Ft

/ hó *

ÉNAKADÉMIA

KÖZÖSSÉG

ÉVES TAGSÁG

118 800 Ft

helyett

59 400 Ft

/ év *

ÉNAKADÉMIA

TÁMOGATÓ

ÉVES TAGSÁG

500 000 Ft

helyett

149 000 Ft

ezen az áron 3 hely *

ÉNAKADÉMIA

KÖZÖSSÉG

HAVI TAGSÁG

4 990 Ft

/ hónap *

ÉNAKADÉMIA

KÖZÖSSÉG

ÉVES TAGSÁG

59 880 Ft

helyett

29 940 Ft

egy összegben befizetve *

* Internetes rendszereknél megszokott módon a tagdíj terhelése nálunk is automatikus. Havonta (vagy évente) történik, amíg a fiókodban le nem mondod az előfizetést.

A létszámkorlátos tagsági formák addig elérhetőek, amíg a regisztráció gomb aktív. Előjelentkezés nincsen. Ne maradj le!

A tagsági formák az azokba foglalt eseményeken való részvétel lehetőségét tartalmazzák. Az eseményeknek külön költsége lehet (pl. Támogató Klub vacsora). 

Az oldalon látszó díjak bevezető árak, amik hamarosan változni fognak. Visszamenőleg csak feltétlen szükséges esetben emelünk árakat.  

Mi történik a gomb megnyomása után?

Átirányítunk a kosár oldalra, adataidat megadva indíthatod el az előfizetésed.

A díjakat bankkártyával vagy a SimplePay fizetési rendszerében is befizetheted.

E-mailben meghívót küldünk Neked az Énakadémia zárt közösségi oldalára.

Mobil
alkalmazásunkat is letöltheted, ha szeretnéd.

Gyakran ismételt kérdések

Az Énakadémia Közösség bárkinek hasznos, aki boldogabb szeretne lenni. Sokan gondolják, hogy “ennyi az élet” és “másoknak sem jobb”, de az igazság nem ez. Hanem, hogy Boldogság van és vár – HA “csak” a munkát beleteszed!

Az Énakadémia Közösség bárkinek hasznos, aki boldogabb szeretne lenni. Sokan gondolják, hogy “ennyi az élet” és “másoknak sem jobb”, de az igazság nem ez. Hanem, hogy Boldogság van és vár – HA “csak” a munkát beleteszed!

A Közösség jelenleg 500+ tagból és 20 házigazdából áll. Összetartó erőnk az őszinte tapasztalat megosztás általi fejlődésbe vetett hit. Ahogy a tagok előrelépnek életükben, úgy nyílnak meg számukra újabb eszközök és lehetőségek is a gyorsabb haladásra.

Közösségi oldalra belépve egy védett térben találod magad, amit csak a tagok látnak. Anonim módon, tehát arc és név nélkül tudod elmondani azt, ami nyomaszt. Elfogadó emberekkel beszélgethetsz, akik saját tapasztalatokkal válaszolnak.

Tiedhez hasonló helyzetet már sikerrel megoldó emberek tapasztalataihoz kapcsolódni megfigyelésünk szerint a leghitelesebb tanács, és így a leghatékonyabb is, kihívása esetén. Nálunk barátságok, mentori viszonyok és férfi-nő kapcsolatok egyaránt születnek. Pusztán csak így, tehát őszinteség alapján, az igazi önmagunkat mutatva. 

Nem annak indult. De azt tapasztaljuk, hogy sokan ismerkednek itt. Az Énakadémia Közösség lényege értékes új emberekkel kapcsolódni, aminek maximálisan része új férfi-nő kapcsolatok alakulása is. Várunk szeretettel! Társkeresés helyett emberi kapcsolatokat építs – köztünk olyanokkal ismerkedhetsz, akik látnak és értenek.

Hozzád hasonló átlagos emberek, akik abban különlegesek csak, hogy előtted járnak az úton, és több gyakorlatuk van a tapasztalataik őszinte felvállalásában. A mentorokat a közösség emeli ki a tagjai közül, mert értékesnek tapasztaljuk a segítséget, amit saját tapasztalatuk bátor megosztása által nyújtani tudnak. A csoportvezetők képzik magukat, és folyamatos munkát tesznek bele, hogy a csoportjaik egyre jobbak legyenek. Téged is várunk!

Garancia? Az nincsen. Ami van, az az a tény, hogy sokaknak már megváltozott az élete általunk, mert bele mertek a tennivalóba állni, még ha komfortzónán kívüli kihívásokkal is találták magukat szemben. Ha ezt megteszed, akkor Neked is működni fog. A saját elszántságodon múlik, elrugaszkodsz, és végigcsinálod – amihez mi maximális segítséget adunk.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!