Közösség

Közösség

Sok száz inspiráló élettörténet

Hisszük, hogy csapatban, egymást támogatva, mindig könnyebb, gyorsabb eredményeket elérni az élet minden területén. Ezért hoztuk létre az Énakadémia Közösséget. Csatlakozz hozzánk!

Mit nyújt számodra az Énakadémia Közössége?

Óriási érték egy olyan hely, ahol a Tiedhez hasonló helyzetet már sikerrel megoldó emberek valódi tapasztalataihoz kapcsolódhatsz. Nálunk mentori viszonyok, barátságok és férfi-nő kapcsolatok egyaránt születnek.

Tapasztalat alapú

Az én-akadémia lényege egymást tapasztalatokkal segíteni. Nem vagy egyedül, bármi a kihívás, köztünk biztosan van olyan, aki átment hasonlón. Gyere, ha témád van, és akkor is gyere, ha másoknak volna mit adj – őszinteség a feladat!

Ajánlott álnév

Igazat mondani név nélkül általában könnyebb. Mely okból nálunk az álnév nem ciki, hanem éppen ellenkezőleg: arra bíztatunk mindenkit, hogy a nevét (és a pózokat) hagyja a Facebookon és az Instán, és nálunk álnéven (de őszintén) vegyen részt!

Védett tér

Az őszinte megnyílás legnagyobb ellensége az ítélet – semmi nem esik rosszabbul ilyenkor, mint a kioktatás és az okoskodás. A mi közösségünkben elkötelezett moderátorok ügyelnek arra, hogy valóban tapasztalat alapú reakciókat kapj.

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Mit mondanak a Közösség tagjai?

Mi foglalkoztat?

Közösségünk kiemelt témái:

PÁRKAPCSOLAT

KARRIER

CSALÁD

EGÉSZSÉG

Bekapcsolódsz? Megkockáztatod, hogy igazi (tehát olykor veszélyesen őszinte) visszajelzéseket kapj jószándékú vadidegenektől?

Bátorság!

Tudjuk, hogy egyedül biztonságosabbnak tűnik az élet, hiszen még maga elől is el tudja rejteni az ember a kihívásait – ami pontosan a legnagyobb veszély. Az idő. Hogy napról napra múlik. Ha megérintettek a fenti gondolatok, akkor gyere, szembesülj és szembesíts, mert napi tapasztalatunk, hogy az életben haladni együtt sokkal könnyebb!

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!