Amikor nem jut szex a férfinak… – Kérdezz-Felelek #233

IsmerkedésIsmerkedésVIDEÓVideótár

Amikor nem jut szex a férfinak… – Kérdezz-Felelek #233

Ha nem jut szex, akkor arrogáns vagy. Túl nagy célra törsz, vagy nem mered az egód kockáztatni, vagy nem vagy elég kitartó.

Férfi kérdés

“Én arról olvasnék Istvántól, hogy mi van azzal ha az illető férfi vándor, és mégsem talál, mégsem érkezik hozzá nő. Nem feltétlenül a Társ, de női társ, partner. Mert erre nem válasz, hogy majd akkor jön ha már van Ügye, ha már csinálja az Ügyet. Nem arra gondolok, amikor már tényleg a Társ kellene érkezzen, hanem előtte is fontosak a kapcsolódások, egymásnak adások, tanulások; nem is beszélve a szexről. Szóval ez alapján minden vándor férfinak magányos, nem önkéntes cölibátusban kéne élnie? Mert a valóság nem ezt mutatja. Ugyanakkor a mai szabadjára engedett szexualitás miatt a tíz-húsz százalék férfira nyomul a nők nyolcvan-kilencven százaléka és emiatt egyre gyakoribb ez az átlag-férfiak körében (mármint a cölibátus, hogy nem jut szex).”

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture