Bevallhatom, hogy szeretem? – Kérdezz-Felelek #14

IsmerkedésIsmerkedésVIDEÓVideótár

Bevallhatom, hogy szeretem? – Kérdezz-Felelek #14

Bevallhatom? Sőt! Szabad és helyes felvállalni a férfi felé a lelkesedést, lenyűgözöttséget. Elriasztani csak azt lehet, aki nem akar maradni!

Női kérdés

“Kedves István! Fél éve dolgozom egy férfi megszelídítésén, hajszálnyi eredményességgel. Hatalmas falat emelt maga köré, de azért a féltéglányi lyukon, keveset, mértékkel, de fogad, ha adok. Ugrasztanám a nyulat a bokorból, de nem tudom, mennyire lehetek bátor, mert elriasztani semmiképp nem akarom. A hétvégén, ha úgy alakul, láthatom, és az fordult meg a fejemben, nála kellene aludnom. Hátha belemegy és ad szállást, és tudnánk nyugodtabb körülmények között beszélgetni. Mennyire járható az út? Vagy inkább csak maradjak az “adjak, adjak és adja, és egyszer csak jön és jelentkezik”-nél? Vagy kinyílváníthatom, hogy én vele tartanék X vagy Y programban? Vagy, mint jelen esetben, kérhetek-e tőle? Legszívesebben mindent bevallanék, hogy mennyire szeretem. De mennyire teheti meg ezt egy nő? Vagy ezt a privilégiumot hagyjuk meg a férfiaknak? […] Félek is, mert a szívemben csak a vele való utat látom. Kérlek, adj nekem valami instrukciót. Köszönöm!”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture