Szabad és helyes felvállalni a férfi felé a lelkesedést, lenyűgözöttséget.

Elriasztani csak azt lehet, aki nem akar maradni!

 

Kérdés:

“Mi van, ha a nő kiugrasztaná a nyulat a bokorból a férfival kapcsolatban, akivel kapcsolódna, de nem akarja elijeszteni. Kinyilváníthatja-e a nő, hogy szeretne kapcsolódni?”

Válasz:

Szabad és helyes felvállalni a férfi felé a lelkesedést, lenyűgözöttséget.

 

Részletes magyarázat

Hogyan viselkedik egy nő, ha szerelmes

Klasszikus nagy hiba félni attól, hogy elriad a férfi. Nem működnek a hátsó szándékból megkonstruált jó megoldások, hanem merni kell őszintének lenni.

Merni bátran felvállalni, ami a legigazabb, legőszintébb még akkor is, ha esetleg a férfi elriad. Mert elriasztani csak azt lehet, aki nem akar maradni.

Igen, szabad kifejezni érzéseket. Szabad bevallani, hogy a férfi mennyire lenyűgöző, hogy a nő mennyire vele képzeli el az életet, mennyire hisz benne.

A szerelmes nő legyen őszinte és bátor

Ez a férfiak nagy része számára inspiráló, de fontos,  hogy ne elvárásként legyen ez megfogalmazva. Nem jó a döntést megkövetelni. Fontos a férfinak éreznie, hogy számíthat a nőre, hogy ott van, ha szüksége van rá.

Az a férfi ijed meg ettől, aki nincs erre felkészülve. Fontos, hogy a nő figyeljen a férfira, hogy az hol tart, mennyire képes kapcsolódni. Az a jó, ha a nő tudja magát egyoldalúan kifejezni, hogy le van nyűgözve anélkül,  hogy megkövetelné a döntést.

Ebből következik,  hogy a férfi fokozatosan egyre inkább megnyitja magát, míg aztán egy idő után döntésig is eljut és döntést hoz.