Lenyűgözően csodálatosan fantasztikus, szavakat alig találok rá élmény volt a keddi Tanévzáró, különösen az azt lezáró kör. Amikor végre Ti is elmondtátok. Annak tudatában, hogy felvétel készül, hogy azt majd ország-világ hallja:

 

[mp3t play=”Lejátszás:” track=”ÉNAKADÉMIA tanévzáró – 2015@http://envagyok.info/podcast/2015-06-16_TANEVZARO.mp3″ fontsize=”22px” volslider=”y”]

› első 10 perc – Bevezető szavak
› második 10 perc – Őszi tervek, országjárás
› a 20. perc után – a TI hangjaitok és gondolataitok

 

Hála.

Hála a részvételért, hála ez évért, Hála a közösségért. Hogy nem vagyok egyedül. Végre. Mert igen, ezért is csinálom, én is. Isten hozott Benneteket, folytatás ősszel.

És igen.

ÉR alább hozzászólni, elmondani Te mit kaptál velünk, tőlünk, nálunk, ha úgy érzed épp. Sőt. ÉR előjelentkezni is. Abban a sorrendben indulnak ugyanis a csoportok ősszel országszerte, ahogy itt jelentkeztek, ahogy erre Nektek igényetek van.

Megyünk, megyek. Hozzátok.

Öt alkalmas sorozat a KIRÁLYNÉKÉPZŐ, amire és amiért utazom majd. Szeptemberben 5, 4 városban lesz, októberben újabb öt, négy helyen, várom szeretettel, hogy hova menjünk, “verseny” indul, a minimum létszám 12 fő – előjelentkezés ITT.

: )

Csodás nyarat!
István

 

p.s.
Ja, igen. Előtte még ÜGY-MŰHELY hétfőn, és LOVAGI TORNA július 5-én.