Királynő szeretnél lenni? Képes vagy rá, Hajrá, hidd magadról el! A Királynő létmód Harc, az Amazon korának hívjuk, fontos és értékes, de még senkit nem láttunk, aki tartós boldogságot talált volna benne.

 

Alternatívánk a KirályNÉ.

Különbség, hogy a KirályNÉ nem elképzelhető Király, tehát Társ, tehát Férfi, tehát jól működő kapcsolat nélkül. Sőt. Mivel a Királyhoz ország is kell, így Királyné a helyén jól működő Férfi nélkül nincsen…

 

NEM beszélünk a KirályNŐ ellen, fontos tapasztalni, ha még nem voltál, de ez a program azoknak szól, akiknek már elege belőle… hogy nehéz a kard, hogy Te hozod a döntéseket, hogy csak magadra számíthatsz. VAN tovább, Férfi kell, nem szégyen bevallani. Megmutatjuk, hol vannak! Sőt. Megmutatjuk, hogy hozzájuk – vagy a férfjedhez, akivel elhidegültetek picit – jobban kapcsolódni, a tüzet együtt éleszteni miképp lehet, mert LEHET!

 

Mi ez?

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ egy másfél hónapos, hat elemből álló önismereti folyamatamolyan best-of-ÉNAKADÉMIA –, amit akkor ajánlunk, ha VALÓBAN eleged van már abból, hogy nem megy a pasiddal / töketlennek tűnnek a férfiak. Megmutatjuk hogyan lehetsz sokkal boldogabb.

 

Bővebben

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ egyrészt nézőpontkorrekció, mert egészen egyszerűen rosszul lát szerintünk sok mindent a női társadalom nagy része – másrészt 15 konkrét feladat, amik saját új élményekhez segítenek. Mert úgy tűnik, muszáj tapasztalnunk is, hogy elhiggyük az újat.

Célunk helyükön stabilan álló, ön- és környezettudatos, sikeres és boldog Nők támasztása.

… a feladatok ehhez olykor nehezek. No nem lehetetlenül, de komfortzónát feszegető módon, mert így van értelme. Segítünk Kijönni, abból, amiben vagy, hogy így jobban ráláss magadra és a környezetedre, mert a tisztuló látásmódból automatikusan születnek helyesedő döntések.

Bátorság!

Semmi más nem kell hozzá. Ha tehát valami fura és talán érthetetlen kíváncsiságot / bizalmat érzel, akkor már csak Bátorság, és mi garantáljuk Neked, hogy ezáltal a tapasztalás által változni fogsz! Te. Tehát az életed is. Tehát minden, ami jelenleg probléma. 🙂

 

Háttér

Az emberiség ősi mítoszai, meséi és sok konkrét életút alapján folyamatosan finomódó korszakos modellünk mentén vesszük végig a férfi-nő viszonyrendszert – segítünk Neked a következő szintre, a következő korszakba lépni, mert VAN tovább, bárhol is jársz!

Megfigyelésünk, hogy az emberi út nem lineáris, hanem korszakokon át haladunk, amik között belső átállás kell mindig történjék. Korszakról-korszakra. Csakhogy az új általában félelmetes, és ezért mi ellenállunk. A válságok oka, hogy az ember maga halogatja a változást.

ÉNAKADÉMIA-fbCover

 

Elemek

A KIRÁLYNÉKÉPZŐ elemei az alábbi sorrendben követik egymást. Ajánlott az elején kezdeni, folyamatként – avagy külön is részt vehetsz akár, ha úgy tartja kedved.

  1. FÉRFIÉRTELMEZŐ – a Férfi Út magyarázata, FONTOS érteni – tréning
  2. IRÁNYKORREKCIÓ – alap az álom, a Tied mi, biztos vagy benne? – 5 feladat
  3. FÉRFISZELIDÍTŐ – így működj velük helyesen, a Nő 12 Pontja – tréning
  4. HÖLGYKÉPZŐ – mindennapos instrukciók a női(es) működéshez  5 feladat
  5. LOVAGI TORNA – férfi-nő gyakorlótér, konkrét férfiakkal, Neked – tréning
  6. VILÁGSZÉP-S-ÉG – továbblépés, amire nem ígérjük, hogy kész vagy – 5 feladat

A folyamat után Női Kör vár. Sőt. Nem is akármilyen, mert abból a csoportból alakul majd, akikkel másfél hónapot együtt haladtál, hogy támaszkodhass a közösségünkre továbbra is, ha szeretnél. [Személyes részvétel esetén.]

 

Online részvétel

A személyes részvétel mellett újdonság, hogy 2017 tavaszától online is résztvehetsz. Tartalom azonos, semmiből nem maradsz ki, élő kapcsolatban leszel + azonos feladatokat kapsz.

Ajánljuk ha:

  • nem tudsz jönni (mert például távol élsz vagy egyéb elfogaltság miatt)
  • nem akarsz jönni (abszolút rendben, ha távolból kapcsolódnál inkább még csak)

A részvétel módja YouTube közvetítés, tehát élő videót követsz, és hozzászólni is tudsz majd – illetve ha az élő időpont nem alkalmas épp, akkor később, például a gyerekek lefektetése után is megnézheted azt.

FONTOS, hogy a Lovagi Torna online részvétel esetén is személyes marad, azaz erre el kell jönni. Péntek este 7 az időpontja, reméljük meg tudod oldani – illetve bármikor később is jöhetsz majd, ha a folyamat részeként szereplő időpont nem alkalmas!

 

Keretek

Találkozás: kéthetente + közte otthon elvégzendő feladatok.

Időtartam / alkalom: 2 óra
Kezdés: este 6
Tartja: Joós István

A személyes helyek száma: legfeljebb 12 fő
+ online helyek száma max. 15

 

Díjak

A program-csomag bevezető ára: 25 000 Ft
Online részvétel esetén: 22 000 Ft

Kedvezmény az elemek díjainak összegéhez képest: 5 000 Ft

 

A következő képzés ősszel indul.
Viszont addig az ELVONULÁSt ajánljuk szeretettel!
2017. augusztus 4-5., Káptalantóti

 

Jelentkezés 

Kapcsolódó Facebook esemény ITT

 

Ajánlás

A programot leginkább akkor ajánlom, ha tarthatatlan a jelen. Jó, ha kíváncsi vagy, mit tudunk adni, de még jobb, ha már szenvedsz attól, hogy ez így tovább NEM megy. Mert akkor vagy valóban kész változni. Megfigyelésünk, hogy a legnagyobb akadály a félelem, és közvetlenül utána az azzal kapcsolatos arrogancia, hogy mi minden járna… Semmi NEM jár. Hanem a Boldogság MUNKA.  

 

Kérdések?

  • hívj minket bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: +36302407233
  • e-mail: info@enakademia.net

KIRÁLYNÉKÉPZŐ - jelentkezés

Bankkártyás befizetés az összegre kattintva, a díj fennmaradó részét személyesen kérjük szépen!