Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

  

Kedves Te!

Nincsenek mintáink, nem tudjuk, hogyan működjünk Nőként. Nem ad választ a család, amit pedig a társadalom igaznak próbál elhitetni, a való életben valahogy nem működik. Élhettél alárendelt szerepben korábban a párkapcsolatodban, amiből kitörve kardot ragadtál és megtapasztalhattad a teremtő erődet. Megélni Nőként a sikert, a munkánkban való kiteljesedést, egy nagyon fontos állomása az életünknek. De van tovább.

Ez a továbblépés akkor válik időszerűvé, amikor elkezd hiányozni valami vagy valaki az életünkből, netán derült égből villámcsapásként megjelenik a szerelem érzése a lelkünkben, egy Férfi pedig hirtelen az életünkben. Újfajta kapcsolódás indul el, de bizonytalanok vagyunk még a szerepeinkben. Ragaszkodnánk a társadalmi klisékhez, amelyek azonban nem működnek, így csak visszatartanak a változástól és a közös élet lehetőségétől.

A Férfi mellett elkezdjük tanulni milyen is Nőnek lenni. Ebben a Hölgy korszakban, amiben levetjük a férfias működésünket, számtalanszor szembesülhetünk azzal, hogy ki kell lépnünk a komfortzónánkból, le kell mondjunk a biztonsági kapaszkodóinkról, és szembe kell mennünk a társadalmi sztereotípiákkal. Olyan ez, mint egy tánciskola, ahol az első órákon még csetlünk-botlunk, néhány hét, hónap múlva azonban már egyre könnyebben és egyre nagyobb összhangban táncolunk a közös zenénkre a Férfival.

Ismerem az utat, mert megjártam. Nem volt könnyű, nem mindig volt egyszerű, számtalanszor „hibáztam”, de mindez valójában csak egy különös tanulófolyamat volt, amiben elhagytam az egós szerepeimet, a nem működő mechanizmusaimat, és megtanultam figyelni – Önmagamra és a Férfira, akit szeretek.

Tekintettel arra, hogy sokan tisztelnek meg a bizalmukkal, felfedezni véltem más utakban is hasonló működéseket, így leszűrtem olyan általános igazságokat, nehézségeket, kihívásokat, törvényszerűségeket, amelyek többségével valószínűleg találkozni fogsz azon az úton, ami a Férfi érkezésével megnyílik előtted.

Célom az volt, hogy ennek összegzésével megmutassam, nem vagy egyedül a helyzetedben, normális az, ami veled történik, és a tapasztalataim átadásával reményeim szerint időt spórolok számodra.

Kívánom, hogy találd meg, válaszd és teljesítsd ki azt a kapcsolatot, ami megajándékoz a szerelem, Önmagad teljesebb megélése, a könnyedség, öröm, határtalanság és szabadság felemelő érzésével, hogy együtt tudj szárnyalni azzal a Társsal, akivel egymást egyre feljebb és feljebb emelitek!

 

Másrészt NAGYON ajánlom, hogy ne érd a feladatokkal be, hanem kapcsolódj is, csoportba, vagy egyéni mentorral, ossz meg, beszélgess.

Módjai ennek:

  • NŐI KÖR – rendszeresen hirdetünk, de máshol is találhatsz
  • ANONYM KÖZÖSSÉG – a kapcsolodj.net oldal funkciója pontosan ez
  • MENTOR – annak nyílj meg, akiben nyugalmat érzel, nálunk egológusokat találsz

Az ember azon van valóban túl, amiről beszélni is tud.
Ezt látjuk – és emlékezz erre!

Próbáld, ha még nehezen is megy, mert ebben az időszakban kiemelkedően fontos, hogy támaszkodni tudj – senki nem oldja egyedül meg!

Szeretettel:
dr. Hörömpő Andrea

 

ÍGY MŰKÖDIK

  1. a feladatok egymás után következnek, az elsővel tudsz elindulni
  2. 72 óránként hozzáférhető egy újabb, erről mindig kapsz e-mailt is majd
  3. ha megvagy egy feladattal, az alján nyomd meg: “LECKE BEFEJEZÉSE”

 

 

 

 


Nem vagy egyedül!

A feladatokat bár online kapod, de folyamatosan elérsz bennünket – ha bármikor kérdésed van, akkor írj levelet: tanulmanyio@enakademia.net vagy hívj minket ezen a számon: +36206192074

Leckék

A Hölgy születése: Honnan ismered fel?

Nem érzed jól magad Amazonként. Nem elég a siker, az önmegvalósítás, a férfiak meghódítása, az önismeret. Valami kevés, valami hiányzik. Más életre vágysz.

Hogyan tudsz lemondani az irányításról?

Azért irányítunk, mert akkor érezzük magunkat biztonságban. Az Amazon korszak legfőbb eredménye ez, de idővel engednünk kell az irányításhoz való ragaszkodásunkon, és mernünk kell bízni.

Hogyan tudsz türelmes és kitartó lenni?

A Hölgy korszak egy igazi türelempróba, a megtapasztalás eredményeképpen pedig megéljük, hogy nem kaphatunk meg mindent azonnal, nem irányíthatunk mindent és mindenkit, és hogy olykor érdemes visszavenni a kontrollunkból.

Hogyan tudsz kapcsolódni a nőiségeddel?

Ez kulcskérdés lesz az egész idő alatt, mert valljuk be, Amazonként nem biztos, hogy sok közünk volt a saját nőiségünkhöz, tehát az is lehet, hogy teljesen újra kell tanulni mindezt.

Hogyan tudsz lemondani az akarásról?

Ahhoz, hogy az akaráson túl tudj lépni, nélkülözhetetlen, hogy az akarást ne tedd rosszá. Teljesen érthető, ha vágysz rá, vágysz a kapcsolatra, vágysz arra, hogy „normálisan” működjön. Tulajdonképpen ez a cél, csak mindez nem történik meg egy szempillantás alatt.

Hogyan tudod elvezetni a Férfit a saját lelkéhez?

A férfiak ugyanúgy vágynak arra, hogy béke legyen a lelkükben, mint mi nők. Csak számukra más jelenti mindezt. Társa tudsz-e lenni ebben, tudod-e vezetni, illetve hagyja-e, hogy vezesd? A Hölgy korszak erről az utazásról szól.