KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha Férfit szeretnél végre

KIRÁLYNÉKÉPZŐ – ha Férfit szeretnél végre

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Érted az István videóiban megfogalmazott Utat és üzenetet? Nagyszerű. Akkor itt most a továbblépéshez kaphatsz gyakorlati segítséget...

Modulok

1. FÉRFIMAGYARÁZÓ – videó, 1ó 15p

A nők nagy részének egészen elképesztően halvány fogalma van csak a férfiak működéséről. Vagy az sincs... Hogy miért döntött úgy, hogy miért tette, vagy nem tette meg, ami elképzelhetetlen vagy tűrhetetlen volt? VAN magyarázat. Egészen komolyan van. A Férfi lélek nem pontszerű, hanem úton jár, aminek az előzményei a jelent ugyan meghatározzák, de a jövőre lehet, sőt VAN befolyásod, ha csak jobban megérted a férfi működés módját, és élni mersz a "hatalmaddal" felette.

Leckék

2. IRÁNYKORREKCIÓ – 6 feladat

Fontosak az alapok… ez a feladatsor Veled, kapcsolatokkal, érzésekkel, rendrakással, múlttal jelennel és célokkal foglalkozik. Jó irányba mész-e? Tiszta fejjel, felelős gondolkodással, alkalmas társakkal? Az ember amikor nem lép az NEM azért van mert béna vagy hülye, hanem mert nem TUD lépni, mert megosztják a vágyak, egy irány sem elég világos. Tisztázni segítünk.

Leckék

3. A NŐ 12 PONTJA – videó, 1ó 29p

A Nő 12 Pontja konkrét tanácsokat takar, amiket sok kínlódás árán fedeztem fel, hosszasan csiszoltam, és sokak kérésére foglaltam végül pontokba is össze. A szenvedés gyöngyei. Megvalósításuk döbbenetesen nehéz. Sőt. Tulajdonképpen lehetetlen. Viszont egyre jobban működik nem egyszerűen csak a kapcsolata, de az élete is azoknak a nőknek, aki folyamatosan művelik magukat ezekben...

Leckék

4. HÖLGYKÉPZŐ – 6 feladat

Hölgy – lágynak és nőiesnek gondolja az ember, pedig az egyik legnagyobb, legkomolyabb, legszentebb, legkeményebb... MUNKA. Tudom, hogy nem ezt a szót vártad. De az. Az Igazi Hölgy ("Világszép") ugyanis magát győzi le. Hogy Bízni tudjon. Egy férfiban, aki tökéletlen... Egészen fantasztikusan nehéz. Jelen feladatsor által a férfiakkal való napi működést, "táncot" gyakoroljuk, ami NEM azt jelenti, hogy nem vagy jó, hanem, hogy senki nem tökéletes. A HÖLGYKÉPZŐ témája a jelen, tehát a kapcsolódás, hogy mit helyes, és mit helytelen a férfitől várni, hogy hogyan állj ügyesebben hozzá, hogy kihez érdemes.

Leckék

5. A NŐ KORSZAKAI – videó, 57p

Az emberi út nehéz. Magunkat, a büszkeségünket, tehát a saját nagyszerűségünkről szóló képet – az Egót (!) – kell először megtalálnia és kialakítania, MAJD végül legyőznie és meghaladnia mindannyiunknak. Mármint, ha boldog akarsz lenni / azoknak, akik boldogok akarnak lenni... egymást egyre jobban értve. Sokaknak vakfolt a saját út, István magyarázata összefüggéseket mutat – megtudod, hol jársz, és hogy tovább miként léphetsz.

Leckék

6. VILÁGSZÉP-S-ÉG – 6 feladat

Megvan (alakul) a férfi? Akkor a mindennapok következnek, és a mindennapok kihívásai. Nem fog menni. Azonnal nem. Előre borítékoljuk ezt, és konkrét tanácsaink is vannak, hogy mitől lesz idővel jobb. Kockázatvállalás, Bizalom és Kapcsolat. A "Férfi" téma másik oldala a Világ, ami nélkül a Férfivel való élet sem működik, amíg a nő magában próbálja. Különösen nagy titok ez... Hogy a kapcsolaton nem csak férfival kell dolgozni. Hanem ellenkezőleg. Alkalmas jelölt végül csakis akkor választ, amikor a környezet (a nő Lelke) erre érett. 

Leckék

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture