Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Kedves Barát!

Isten hozott, és együttérzek. Kemény ez nagyon, hogy SOK befektetés (és elért siker) után az ember mégis válságba juthat. Másrészt – mint a végére remélem majd látod – ez JÓ hír, mert egyben azt is jelenti, hogy a továbblépésre immár készen vagy. Új élet vár. Sőt. Új és JOBB élet vár, Téged és a Szeretteidet is.

A minták börtönéből szabadulva Értelmet, Célt, Hasznosulást találni az egyik legnehezebb időszak – amit azonban már sokan előtted megoldottak.

A következő 40 nap alatt magyarázatok és feladatok váltakozó hullámzása a tapasztalatunk szerint hasznos témákat veszi sorra – másrészt NAGYON ajánlom, hogy ne érd az online részvétellel be, hanem kapcsolódj is, közösségbe vagy csoportba vagy nőhöz, ossz meg és beszélgess!

Az ember azon van valóban túl, amiről beszélni tud.

Nem baj, ha ma még nem megy, de idővel fontos – mert senki nem oldja egyedül meg!

Jó munkát!
István

 


Így működik

  1. a feladatok egymás után következnek, az elsővel tudsz elindulni
  2. 48 óránként hozzáférhető egy újabb (modulon belül e-mail is megy)
  3. ha megvagy egy feladattal, az alján nyomd meg: “LECKE BEFEJEZÉSE”

 


Nem vagy egyedül!

Az anyagot bár online kapod, de folyamatosan elérsz bennünket. Ha bármikor kérdésed van, akkor a tanumanyio@enakademia.net címre írj, vagy hívd Kőhegyi Mónit, ezen a számon: +36309996670


Modulok

1. A FÉRFI KORSZAKAI – magyarázat, 1ó 10p

A Férfi lélek nem pontszerű, hanem úton jár, aminek az előzményei a jelent ugyan meghatározzák, de a jövőre lehet, sőt VAN befolyásod, ha csak jobban megérted a férfi működés módját, és élni mersz a "hatalmaddal" felette. Az ember változik, és ezzel arányban változtat maga körül. Igenis HATALMADBAN áll.

Leckék

2. ZAVARTISZTÁZÓ – 6 feladat

Fontosak az alapok… ez a feladatsor Veled, kapcsolatokkal, érzésekkel, rendrakással, múlttal jelennel és célokkal foglalkozik. Jó irányba mész-e? Tiszta fejjel, felelős gondolkodással, alkalmas társakkal? Az ember amikor nem lép az NEM azért van mert béna vagy hülye, hanem mert nem TUD lépni, mert megosztják a vágyak, túl nagy a teher vagy egy irány sem elég világos. Tisztázni segítünk.  

Leckék

4. FÉRFIKÉP-ZŐ – 6 feladat

Férfi... keménynek és határozottnak gondolja az ember – és az is. De másrészt mégsem, nem csak. Az igazi Férfi ("Harcos") tökéletlensége felvállalásával éri el, hogy neki a világ segítségére siet. Csakis így nem vall kudarcot. Nehéz, ez. Erőt és esendőséget egyszerre vállalni egészen fantasztikusan nehéz, de nem vagy vele egyedül, társak és segítség vár Téged.

Leckék