Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Kedves Barát!

Isten hozott, és együttérzek. Az önismeret évei után Értelmet, Ügyet, Hasznosulást találni az egyik legnehezebb időszak – amit azonban már sokan előtted megoldottak… Neked is sikerülni fog!

A(z ön)bizalom törött a minták válsága környékén el, és a bizalmat szükséges az embernek a Lépéshez visszaépítenie – ami bár egyrészt nehéz, de nem vagy egyedül, mert lelkes nő(k), közösség és a szenvedés is segít…

A következő 40 nap alatt magyarázatok és feladatok váltakozó hullámzása a tapasztalatunk szerint hasznos témákat veszi sorra – másrészt NAGYON ajánlom, hogy ne érd az online részvétellel be, hanem kapcsolódj is, csoportba, vagy egyéni tanácsadóval, ossz meg, beszélgess.

Módjai ennek:

  • MEGOSZTÁS – az Énakadémia Közösség funkciója pontosan ez, akár név és arc nélkül is jöhet, bármi is van
  • MENTOR – nyílj meg annak, aki felé nyugalmat érzel, még ha nem is volt eddig olyan a kapcsolat
  • FÉRFI KÖR – az Énakadémia Közösségben online konzultációk folynak, de máshol is találhatsz ilyet

Az ember azon van valóban túl, amiről beszélni is tud.

Nem baj, ha ma még nem megy, de idővel fontos – mert senki nem oldja egyedül meg!

Jó munkát!
István


Így működik

  1. a feladatok egymás után következnek, az elsővel tudsz elindulni
  2. 48 óránként hozzáférhető egy újabb, erről mindig kapsz e-mailt is majd
  3. ha megvagy egy feladattal, az alján nyomd meg: “LECKE BEFEJEZÉSE”

Nos?
Hajrá! 

Barátsággal,
Joós István


Nem vagy egyedül!

Az anyagot bár online kapod, de folyamatosan elérsz bennünket, és csoportunk is egyre több van. Ha bármikor kérdésed van, akkor a tanumanyio@enakademia.net címre írj, vagy hívd Mónit, ezen a számon: +36309996670


Modulok

1. A FÉRFI KORSZAKAI – magyarázat, 1ó 10p

A Férfi lélek nem pontszerű, hanem úton jár, aminek az előzményei a jelent ugyan meghatározzák, de a jövőre lehet, sőt VAN befolyásod, ha csak jobban megérted a férfi működés módját, és élni mersz a "hatalmaddal" felette. Az ember változik, és ezzel arányban változtat maga körül. Igenis HATALMADBAN áll.

Leckék

2. ZAVARTISZTÁZÓ – 6 feladat

Fontosak az alapok… ez a feladatsor Veled, kapcsolatokkal, érzésekkel, rendrakással, múlttal jelennel és célokkal foglalkozik. Jó irányba mész-e? Tiszta fejjel, felelős gondolkodással, alkalmas társakkal? Az ember amikor nem lép az NEM azért van mert béna vagy hülye, hanem mert nem TUD lépni, mert megosztják a vágyak, túl nagy a teher vagy egy irány sem elég világos. Tisztázni segítünk.  

Leckék

4. FÉRFIKÉP-ZŐ – 6 feladat

Férfi... keménynek és határozottnak gondolja az ember – és az is. De másrészt mégsem, nem csak. Az igazi Férfi ("Harcos") tökéletlensége felvállalásával éri el, hogy neki a világ segítségére siet. Csakis így nem vall kudarcot. Nehéz, ez. Erőt és esendőséget egyszerre vállalni egészen fantasztikusan nehéz, de nem vagy vele egyedül, társak és segítség vár Téged.

Leckék