VALÓSÁGFORMÁLÓ – ha kezedbe vennéd az irányítást

VALÓSÁGFORMÁLÓ – ha kezedbe vennéd az irányítást

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

A férfi útja szívás, sőt szó szerint az... és, hogy mindez Érted van így, tudjuk, hogy csekély vígasz. Viszont igaz!

Modulok

1. A FÉRFI KORSZAKAI – magyarázat, 1ó 10p

A Férfi lélek nem pontszerű, hanem úton jár, aminek az előzményei a jelent ugyan meghatározzák, de a jövőre lehet, sőt VAN befolyásod, ha csak jobban megérted a férfi működés módját, és élni mersz a "hatalmaddal" felette. Az ember változik, és ezzel arányban változtat maga körül. Igenis HATALMADBAN áll.

Leckék

2. ZAVARTISZTÁZÓ – 6 feladat

Fontosak az alapok… ez a feladatsor Veled, kapcsolatokkal, érzésekkel, rendrakással, múlttal jelennel és célokkal foglalkozik. Jó irányba mész-e? Tiszta fejjel, felelős gondolkodással, alkalmas társakkal? Az ember amikor nem lép az NEM azért van mert béna vagy hülye, hanem mert nem TUD lépni, mert megosztják a vágyak, túl nagy a teher vagy egy irány sem elég világos. Tisztázni segítünk. 

Leckék

4. FÉRFIKÉP-ZŐ – 6 feladat

Férfi... keménynek és határozottnak gondolja az ember – és az is. De másrészt mégsem, nem csak. Az igazi Férfi ("Harcos") tökéletlensége felvállalásával éri el, hogy neki a világ segítségére siet. Csakis így nem vall kudarcot. Nehéz, ez. Erőt és esendőséget egyszerre vállalni egészen fantasztikusan nehéz, de nem vagy vele egyedül, társak és segítség vár Téged.

Leckék

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture