Hogy az EgoYoga közösségben mekkora érték van az bizonyítja legjobban a tagok száma napról-napra emelkedik, mi mégis fontosnak tartjuk a személyes visszajelzéseket, ezért megkértük a felhasználókat, hogy válaszoljanak néhány kérdésünkre. Közel 50 válasz érkezett, az eredmények egy részét pedig szeretnénk megosztani veletek is.

Az első kérdésünk az volt, hogy mennyire lennének csalódottak, ha megszűnne az EgoYoga? Megtisztelő számunkra, hogy a felhasználók 93 százaléka csalódott lenne, és ez azt jelenti, hogy valóban hasznos az EgoYoga azok számára, akik használják.

Kérdés volt az is, hogy kinek ajánlanák az oldalt? A jelenlegi felhasználók háromféle választ adtak erre a kérdésre, közel egyenlő arányban. Ezek szerint az EgoYoga mindenkinek, fejlődni vágyóknak és válságban levő embereknek nyújt leginkább támogatást.

Arra a kérdésre pedig, hogy mi az EgoYoga legfontosabb értéke?  a közösség, a tapasztalat, hogy nem vagyok egyedül és az őszinteség voltak a válaszok.

A legnagyobb öröm a tagok által szabadon megfogalmazott visszajelzéseket volt olvasni, melyekből a kedvenceink a teljesség igénye nélkül:

“Az őszinteség és az, hogy nem az egyedüli “üdvözítő” megoldást kínálja, hanem valódi segítséget. Elgondolkodtat, segít a szemléletváltásban, nyitottabbá, elfogadóbbá tesz, biztat, elfogad és ha kell beolvas. Szuper!”

“Nem vagyok egyedül, legalább egy ember biztosan van, aki már átélte, és ez megnyugtat. Ha meg nekem sikerül olyat adni, ami betalál, az a csúcs!”

“Jó egy olyan hely, ahol smink nélkül írhatunk vagy kérdezhetünk.”

“Ez a közösség segít érteni magam és ezáltal elfogadóbbá válni mások iránt.”

Mindenkinek nagyon köszönjük a visszajelzéseket!