Annyi a határozatlanság, bizonytalanság, önbizalomhiány, hitetlenség, félelem, döntésképtelenség, cselekvésképtelenség a nőkben (is).

Nem képviselik a vágyaikat, nem mutatják meg önmagukat, nem fejezik ki érzéseiket, és nem állnak ki teljes határozottsággal a benső bizonyosságuk mellett.
Azt hiszik, hogy igen, de eközben nem. Nem úgy, ahogy az a férfi számára bizonyosságot nyújtana és nem félelmet generálna.

Ha azt mondod, hogy önzetlenül szereted, és számodra ő a férfi, akkor azt meghallja, információ tartalmát felfogja, iktatja, majd irattári polcra teszi. (és elkezdi tapasztalni a hisztidet)

Ha úgy viselkedsz, hogy egyértelművé válik, hogy  önzetlenül szereted, és számodra ő a férfi, akkor azt tapasztalja, a tapasztalás pedig bizonyossággá, majd döntéssé érik benne, mert elkezdi tapasztalni az állhatatosságodat.

Más mondani, és más képviselni is azt. Ha a nők, csak a tized részét képesek lennének képviselni is annak, amit mondanak, és, ha csak tized annyira érettek lennének lelkileg, mint ahogy azt hiszik magukról, (a spiricsiribiri szlogeneknek köszönhetően) akkor beköszöntene egy Paradicsomi állapot.

Ha nem azt kéred, amit szeretnél, akkor nem azt kapod, amit szeretnél, viszont mindig azt kapod, amire magadat érdemesnek tartod. Ez ilyen egyszerű.

Jankovics Anikó, párkapcsolati mentor

 

Kapcsolódó kurzus: