Mit tehet a férfi, ha neveletetése ellenére más vágyak feszítik belülről? Baj, ha felmerül, hogy “csak élni szeretnék”? Milyen hiedelem van amögött, hogy a férfi vágyait ki akarja élni? Mitől reméli egy fiatalember (és nem csak) a boldogságot? Miért nem merünk a vágyainkra hallgatni? 

A videó tartalma

  • Olvasói levél
  • A férfi csábítani vágyik
  • Az identitásnak van olyan része, amivl még nem sikerült kapcsolódni a minták által meghatározott időszakban. Ezt fedezi fel az ember a Tudatos korszakban
  • Aki tudatosan kontroll alatt tartja magát, fokozódó feszültséget észlel majd
  • A férfi azt választja társnak, akivel ki tud jönni a lelke mélységének tavából

A fiatal felnőttkor végén akkor válnak “gonddá” a minták, amikor férfiként a mindennapokból kifogy az öröm. Ha egy férfi csak pénzért, társadalmi megbecsülésért dolgozik csak, az egy idő után nem lesz elég, és a lelke nem lesz boldog. Élni szeretnék! A Vándor korszak kihívásait nem oldják meg a terápiák. Az egészségével játszik az a férfi, aki túl soká elfojtja magát.

Ebben a helyzetben találod magad férfiként? Úgy veszed észre, hogy van ilyen férfi a környezetedben? A Harcos Klub való neked, ahol heti vállalásokkal segítenek az Úton való járásban férfiak férfiaknak.

video

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.