Lehetne, hogy a férfi több legyen, mint felnőtt gyermek? – Kérdezz-Felelek #240

Kapcsolati válságKapcsolati válságVIDEÓVideótár

Lehetne, hogy a férfi több legyen, mint felnőtt gyermek? – Kérdezz-Felelek #240

NEM felnőtt gyermek, és ez nagyon fontos. Hanem felnőtt ember, aki ettől még billen olykor… A férfi identitásválság megoldásának négy módja: https://goo.gl/DyF9Ae

A “felnőtt gyermek”

“Értem és csinálom is 28 éve a szerelmemmel. Mégis önző, amazon az a vágy, hogy a férfi is felnőtt legyen és társ, nem pedig felnőtt gyermek akinek az érzelmi életért én felelek? Megoldási javaslat: neveljük úgy a fiainkat, hogy ők már képesek legyenek felelősséget vállalni az érzelmeikért is. Utóirat: lehet az egészet félreértettem. Nekem a segítés egyoldalú –  segítem azt, aki rászorul – a támogatást pedig kétoldalú, kölcsönös.”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture