Új videó-sorozat indul, amelyben az elmúlt tíz év alatt általam megismert néhány ezer életút tapasztalatainak lényegi tanulságairól próbálok érthetően mesélni.

Bátor Évet 2019-re! 🍀🎉 

A válság jó? Min múlik, hogy hogyan éljük meg az élet eseményeit? Mi a legjobb stratégia ahhoz, hogy az ember másként tudja szemlélni az aktuális kihívását? Mi az egyik legnagyobb különbség köztünk, emberek közt életvezetés terén? Mi a három fő pontja egy válság megoldásának?

 

A videó tartalma

  • Olvasói levél
  • Alapvetően az élet eseményei nem jók vagy rosszak, hanem “csak” események
  • Lehet bosszankodni, ha valami nem jön úgy össze, ahogy szeretnénk, de visszatekintve nyilvánvalóbb az, hogy ez miért volt így jó
  • A válság lehetőség és mindig van megoldás

Hogy az élet jó vagy rossz, az azon múlik, hogy mit remélünk, mit várunk, hogyan látjuk ezt a helyzetet, hogyan fordítjuk le saját magunk számára. A kihívást jelentő helyzetek megoldása az, hogy az ember hozzáállása változik. Nem a helyzet változik, hanem, hogy mit gondolunk az eseményről. Ha az embereknek valami kihívást, szenvedést jelent, ott a nézőpont a kérdés. A válság egyfajta szabadulószoba.

Ha jobban szeretnéd érteni, hogy mi is történik veled, mi a következő lépés, a korszakos rendszert bemutató kurzusunk neked való.

Ha visszatekintek az elmúlt éveim nagy válságaira, látom, hogy milyen szépen vezetett az út ahhoz a nőhöz, aki ma vagyok. Csakis így történhetett. Akkor pedig azt hittem, hogy vége a világnak. Ezekért a válságokért csak hálás vagyok, lehetek, mert olyan erő birtokába kerültem, ami bármin átsegít.

Ha szeretnél többet tudni a szerzőről, kattints ide.

video

Az ábra változatai:

Kapcsolódó kurzus: